https://swebbtv.se/w/qHsKBjDQHdXh4u2f8jUgFG

Magnus Stenlund
2021-10-08

Så lurade vi blir!

Biverkningar av sprutan rapporteras sällan i USA, troligen lika i Sverige? Se bilaga!

Använder fosterceller i ”vaccintester”

https://nyadagbladet.se/halsa/lackta-pfizer-mejl-vi-har-anvant-fosterceller-i-vaccintester/

Fullvaccinerade upptar de flesta nya sjukvårdsplatser

https://childrenshealthdefense.org/defender/fully-vaccinated-countries-highest-number-new-covid-cases/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=33296b2c-02fa-450e-8a2d-4fa3482cfe39

Återger här nedan ett uttalande av Magnus Stenlund, han som har programmet ”Ledaren” i Swebbtv (länken högst upp):

De vaccinfrälstas betongövertygelse på väg att spricka i fogarna

Hur känns det nu att ha tagit Modernas vaccin, nu när FHM plötsligt gör helt om marsch?

Nej, jag vill inte strö salt i såren, men jag vill att ni funderar lite, alla ni som så lojalt följer anvisningar och rekommendationer. Så sent som för en vecka sedan gick man i SvD ut och talade om hur alla biverkningar nu kunde konstateras vara oväsentliga och – indirekt – att de vaccinmotståndare som fick uttala sig i samma artikel, därmed självklart var helt ute och cyklade.

Hur många svenskar är det som har tagit Moderna fram till nu? Hur många under 30? Antalet doser som levererats är över 3,3 miljoner. Och detta utan att någon ens knystat om att biverkningar fortfarande inte har kliniskt testats ordentligt.

Hela världen är en gigantisk testgrupp just nu. Försökskaniner som får hoppas på tur. Men nu börjar de styrande alltså dra öronen åt sig. Och det är inte självmant. Det är under hårt tryck från världens samlade dissidenter. Den lilla men högljudda klick läkare som inte lät sig tystas. De rön som man har gjort är obehagliga och långt mycket värre än vad Anders Tegnell och DN försöker få det att låta som.

Från och med nu kommer sannolikt allt handla om blame game och skademinimering. ‘Hur ska vi komma ur det här utan att få skulden?’

Denna ytterst märkliga åtgärd, att bara stänga av Moderna och bara för folk under 30, är nog just ett sådant taktiskt kliv tillbaka. Man vill verka ansvarsfulla. För att sedan kunna hävda att ‘vi var naiva’; ‘Vi såg det inte komma, men när vi gjorde det så agerade vi förstås.’ ‘För sent och för lite’ kommer då vara i fokus, men den diskussionen är kanske hanterbar, för den är relativ och mycket subjektiv.

Men sanningen är att det här beslutet kommer nästan direkt efter att läkarteamet, eller snarare det globala nätverk av läkare som håller på att bildas efter att ett team specialister, ledda av två av Tysklands skickligaste patologer, på uppdrag av Corona Ausschutz under Reiner Fuellmich, har konstaterat att det vimlar av mikroskopiskt lätt identifierbara metalliska partiklar i Modernas vaccin. Alltså inte bara i det parti om 1,6 miljoner doser som japanerna skickade tillbaka, utan även i döda tyskar.

Märkligt förstås om FHM skulle nämna det. Men lika märkligt är det väl om inte detta stopp skulle ha ett dugg med saken att göra. Och det FHM inte heller berättar är förstås att kontamineringar av liknande slag (nickel, krom, järn, koppar, grafen mm) även finns i de övriga tillverkarnas preparat. Sådant som man alltså direkt kopplar till redan upptäckta biverkningar – som för övrigt inte alls är ‘mycket sällsynta’ som Tegnell och DN påstår – och som också kan förmodas vara cancerogena.

Vem som helst kan förstå att när vi är på väg att avslöja en skandal vars omfattning är exempellös, så kommer de ansvariga inte ge sig godvilligt. Det gör man sällan när det man gjort sig skyldig till i praktiken handlar om massmord. De som stack in sprutan utan att ge information. De arbetsgivare som krävde den för att deras anställda inte skulle sägas upp. De myndighetsansvariga som garanterade vår säkerhet.

 

Och så alla dem som valde att heja på.

Uppsåt, grov vårdslöshet. Anstiftan till, medhjälp eller underlåtelse att stoppa. Ni sitter där nu, väntar på er dom. Det borde göra ganska ont i magen, så ni kan gott få vänta, brotten måste dokumenteras först, det kan ta några år.

Under tiden, varsågod, begå gärna den harakiri som skammen säger att ni borde begå, om ni nu fortfarande äger sådan i kroppen. Eller kanske är ni vaccinerade mot sådan?”

Läs bilagan:

Annons