https://swebbtv.se/w/p/5c8f9c55-2178-4c72-8650-208c3f7056c9

Magnus Stenlund

Nej. Ett vaccin skyddar 100 %. Det är definitionen. Och det är vad man vill inbilla folk. Att man har ett caveat som säger något annat har man inte tänkt att berätta för den som inte själv tar reda på saken. Och då är argumenten ändå desamma – ja ännu mer så: viktigare att ’vaccinera’ sig än om skyddet varit så totalt som ett vaccin ger. Och därför – så klart – så ska barnen också ’vaccinera’ sig. Det ante mig.

Att arbetsgivarna nu trycker på för att kunna pressa anställda att vaccinera sig, är naturligtvis helt enligt konspirationsteoretikernas förväntningar. Men visst, de kan ju ha fel ändå. Företagen är ju bara ’rationella’, vill skydda sina kunder och andra anställda. Men att det råkar vara Google, Microsoft och CNN som leder skocken, hur känns det? Vi lever som tur är i en liten undanskymd enklav i den postmoderna globalistviken. Vi har våra gamla fackföreningar och vi har grundlagsskydd. Långbänken har startat. Men var lugn för att det inte kommer fungera i längden. Morot och piska följs åt. Man erbjuder nu barnen pengar om de vaccinerar sig. Det här leder bara åt ett och samma håll. Samtidigt som hoppet ändå finns att någon kommer hinna stoppa vansinnet i tid. Ivermektin ska enligt säkra källor finnas möjligt att köpa trots allt. Det är mitt kort att satsa på, om jag skulle bli sjuk.

svd.se/oro-i-israel–vaccinerade-smittas-av-deltavarianten

Forskare oroas av uppgifter i hemligstämplad Pfizer-rapport

Annons