mrna vaccine may cause 'tragic and even catastrophic' side effects

August 11, 2021
https://humansarefree.com/2021/08/mrna-vaccine-may-cause-tragic-catastrophic-side-effects.html

En jämlikt återgiven amerikansk studie visade att det experimentella COVID-vaccinet som rullas ut över hela världen utgör flera allvarliga negativa biverkningsrisker.

Studien från maj 2021, kallad ”Värre än sjukdomen? Granskning av några möjliga oavsiktliga konsekvenser av mRNA-vaccinerna mot COVID-19 ”som publicerades i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, genomfördes av seniorforskaren Dr. Stephanie Seneff vid MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory och Naturopathic oncology specialist Dr Greg Nigh.

Studien analyserar noggrant de möjliga vägar där de experimentella mRNA -vaccinerna från Pfizer och Moderna kan orsaka allvarliga negativa effekter hos vaccinerade individer.

international journal of vaccine theory

”Båda levereras genom muskelinjektion, och båda kräver lagring av djupfrysning för att RNA inte ska brytas ner”, säger Seneff och Nigh.

”Detta beror på att, till skillnad från dubbelsträngat DNA som är mycket stabilt, enkelsträngade RNA-produkter är benägna att skadas eller göras maktlösa vid varma temperaturer och måste hållas extremt kalla för att behålla sin potentiella effekt”.

Denna form av mRNA som levereras i vaccinet ses aldrig i naturen och har därför potential för okända konsekvenser … manipulation av livskoden kan leda till helt oförutsedda negativa effekter, potentiellt långsiktiga eller till och med permanenta”.

Studien förklarade hur en anmärkningsvärd vaccinbiverkning som kallas antikroppsberoende förbättring (ADE) orsakas av spikproteinerna som produceras i människokroppen via mRNA-injektionen.

MRNA-vaccinerna levererar slutligen det mycket antigena spikproteinet till antigenpresenterande celler. Som sådan är monoklonala antikroppar mot spikproteinet det förväntade resultatet av de för närvarande utplacerade mRNA -vaccinerna ”, skrev Seneff och Nigh.

”Monoklonala antikroppar från mänskliga spikproteiner visade sig producera höga nivåer av korsreaktiva antikroppar mot endogena humana proteiner. Med tanke på bevis som endast delvis granskas här, finns det tillräcklig anledning att misstänka att antikroppar mot spikproteinet kommer att bidra till ADE framkallad av tidigare SARS-CoV-2-infektion eller vaccination, vilket kan manifestera sig som antingen akuta eller kroniska autoimmuna och inflammatoriska tillstånd. ”

Studien gav också bevis på vaccinutsläpp, prion- och neurodegenerativa sjukdomar och coronavirusvarianter som orsakades genom att en minoritet av allmänheten vaccinerades.

Studien avslutades med att föreslå att folkhälsoinstitutioner använder ett mer försiktigt tillvägagångssätt för att lansera ny experimentell teknik för allmänheten i stället för att skynda på att få alla knäckta när långsiktig data ännu inte har samlats in.

”Den allmänna politiken kring massvaccination har i allmänhet gått ut från antagandet att risk/nytta-förhållandet för de nya mRNA-vaccinerna är en” slam dunk. ”Med den massiva vaccinationskampanjen på god väg som svar på den deklarerade internationella nödsituationen av COVID-19, vi har skyndat oss in i vaccinförsök i världsomspännande skala”, skrev Seneff och Nigh.

”Åtminstone bör vi dra nytta av de data som finns tillgängliga från dessa experiment för att lära oss mer om denna nya och tidigare otestade teknik. Och i framtiden uppmanar vi regeringarna att gå mer försiktigt inför nya biotekniker. ”

Annons