Graphensieb bereitet Trinkwasser auf - Membranen aus Graphenoxid filtern in  Wasser gelöste Salze heraus - scinexx.de

11. aug, 2021
http://www.svaradoktorn.se/427029039/7050726/posting/supergiftig-grafenoxid-i-covid-vaccinerna

 

För en tid sedan avslöjade en spansk forskargrupp (La Quinta Columna) att de s.k. Covid-vaccinerna innehåller höga halter av det extremt giftiga ämnet grafenoxid (se länk i slutet av denna text). Detta var sensationella uppgifter, som tycks förklara en hel del av de märkliga fenomen som uppträder hos dem som fått dessa sprutor.

Nu återkommer denna grupp med information om tillskott, som sägs kunna undanröja de värsta skadeverkningarna av det aktuella ämnet. Anmärkningsvärt nog är några av dessa ämnen desamma som dem jag redan 2015 började använda för att bota min enligt läkarna absolut dödliga cancer (t.ex. vitamin D3) – och andra, som jag senare infört i min dagliga diet, innan denna information blev tillgänglig (som Astaxantin).

Följande är ett försök att sammanfatta den information som nu delges på spanska av Ricardo Delgado från den nämnda forskargruppen (med engelsk undertext).


Grafenoxiden har den unika egenskapen att den i kontakt med animaliska celler (som i människor) får magnetiska egenskaper – vilket numera har demonstrerats i otaliga försök. Många av dessa finns också redovisade i videos på Internet.

Enligt den nämnda informationen är de möjligheter som finns att oskadliggöra grafenoxiden följande:

Vitamin D3 (ingår som superviktig ingrediens i ”Min metod”)

N-acetylsysteine (NAC) – som bidrar till att höja halten av GLUTATION i kroppen. Och glutation tycks vara den främsta antioxidanten som motverkar grafenoxidens skadeverkningar.
Den vanligaste formen av NAC är kapslar, som innehåller 600 mg. Bäst är om man kan få i sig 700 mg. Bör tas på morgonen.
Det finns också ren glutation att köpa, och den är också bra, men kroppen kan bara tillgodogöra sig ca 30 %. Även glutation bör tas på morgonen.
Man kan också ta båda delarna.

Mycket viktigt är också ZINK. Gärna 50 mg (jag anger 20 mg i ”min metod”)

En annan superviktig antioxidant är ASTAXANTHIN (som inte ingår i ”min metod” – men som jag använder sedan ett par år tillbaka – bl.a. för dess förmåga att skydda ögonen mot åldersrelaterade förändringar).

Nästa viktiga komponent är QUERCETIN (finns på nätet)

Man nämner sedan MJÖLKTISTEL

Och slutligen MELATONIN – som ju är ett välkänt ”sömnhormon”  – och till skillnad mot de tidigare tillskotten förstås skall tas på kvällen.

Här nedan länken till min första artikel i ämnet.

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7050726/posting/supergiftig-grafenoxid-i-covid-vaccinerna

Annons