första obduktion av covidvaccinerad patient hittade viral rna i varje organ i kroppen

25 Juni 2021
https://humansarefree.com/2021/06/autopsy-of-covid-vaccinated-patient
-found-viral-rna-in-every-organ.html

av Jamie White

Den allra första postmortem-studien av en patient som vaccinerats mot COVID-19 har visat att virus-RNA hittades i alla organ i patientens kropp, vilket innebär att vaccinet antingen är ineffektivt eller att coronaviruset faktiskt sprids snabbare hos vaccinerade individer.

Den vetenskapliga rapporten från Tyskland som publicerades av International Journal of Infectious Diseases i juni undersökte obduktionen av en 86-årig man som hade fått en enda dos av SARS-CoV-2-vaccinet men dog 4 veckor senare efter att ha smittats med viruset av en närliggande patient på ett sjukhus.

Från ” Första fallet av postmortemstudie hos en patient som vaccinerats mot SARS-CoV-2 ”:

Vi rapporterar om en 86 år gammal man bosatt på ett äldreboende som fick vaccin mot SARS-CoV-2. Tidigare sjukdomshistoria inkluderade systemisk arteriell hypertoni, kronisk venös insufficiens, demens och prostatacancer. Den 9 januari 2021 fick mannen lipidnanopartikelformulerat, nukleosidmodifierat RNA-vaccin BNT162b2 i en dos på 30 μg . Den dagen och de följande två veckorna presenterade han inga kliniska symtom.

På dag 18 togs han in på sjukhus för förvärrad diarré. Eftersom han inte presenterade några kliniska tecken på COVID-19 inträffade inte isolering i en specifik miljö. Laboratorietester avslöjade hypokrom anemi och ökade kreatininserumnivåer. Antigentest och polymeraskedjereaktion (PCR) för SARS-CoV-2 var negativa .

Men studien konstaterar att den vaccinerade patienten vid dag 25 hade testat positivt för COVID-19, förmodligen från en närliggande COVID-infekterad patient i sitt sjukhusrum och dog av njur- och andningssvikt nästa dag.

Höga virala RNA-belastningar fanns i nästan alla vaccinerade patienters organ.

”Sammanfattningsvis bekräftar resultaten av vår obduktionsstudie på en patient med mRNA-vaccin uppfattningen att den första dosen vaccination mot SARS-CoV-2-immunogenicitet redan kan induceras, medan steril immunitet inte är tillräckligt utvecklad”, avslutade studien .

Med andra ord, även om COVID-19-vaccinet utlöste ett immunsvar i kroppen, verkade det inte stoppa spridningen av viruset i hela kroppen.

Detta är bara mer vetenskapliga bevis för att COVID-19-vaccinet sannolikt gör mer skada än nytta och kan till och med påskynda spridningen av coronavirus.

Annons