av Brian Shilhavy
https://humansarefree.com/2021/06/canadian-health-officials-admit-only-vaccinated-get-the-flu.html

I en rapport som publicerades av CBC i Kanada säger regeringshälsotjänstemän att de inte har hittat ett enda fall av säsongsinfluensa i år.

kanadensiska hälsotjänstemän erkänner att endast de som vaccinerats för influensa får influensa i år

Hälsoombud i B.C. har inte upptäckt ett enda fall av influensa som cirkulerar i samhället sedan influensasäsongen började, och fortsatte med en ”exceptionell” rikstäckande trend även när provinsen sitter mitt i den värsta vanliga influensasäsongen.

B.C. Center of Disease Control (BCCDC) bekräftade de obefintliga antalen av säsongsinfluensa till CBC News på måndagen.

Det är fortfarande ett stort gåsägg när det gäller detekteringen av influensa provinsiellt. Det är egentligen ganska exceptionellt hur låg influensaaktiviteten är, säger Dr. Danuta Skowronski, chefen för influensa och växande respiratorisk virusövervakning vid BCCDC.

”Jag har motverkat influensa i 20 år och jag har aldrig sett något liknande detta … och det är inte för brist på försök”.

Men om du fortsätter att läsa artikeln, kommer du att se att de faktiskt har testat vissa människor som är positiva för influensa genom prov med nasala bomullspinnar: de som injicerades med det levande försvagade influensavaccinet.

BCCDC har testat 30 000 prover för influensa i år. Bara ett dussin av dessa tester kom tillbaka som positiva och alla var kopplade till människor som hade fått ett vaccin, vilket inte räknas som samhällsspridning.

Som en jämförelse hittade centret 861 positiva tester ifjol med ungefär en tredjedel av testerna.

B.C.s erfarenhet återspeglas över hela landet. En rapport från Public Health Agency of Canada på torsdagen, sa att det inte har varit tillräckligt med influensafall för att ens förklara att influensasäsongen 2020-21 har börjat i Kanada.

De 30 000 tester som körs för influensa i år är fyra gånger det genomsnittliga antalet tester som B.C. har gjort under de senaste fem influensasäsongerna.

De dussintals positiva resultaten var alla kopplade till människor som hade fått det ”levande försvagade” influensavaccinet, som är tillverkat av försvagat influensavirus och levereras genom nässpray.

”Det är inte ovanligt att man plockar upp vaccinviruset i näspinnen,” sa Skowronski. ”Det som är oväntat är att vi inte hittade några influensavirus alls i provinsen.” (Källa)

Detta är naturligtvis inte ett nytt fenomen. Under flera år har det inte förekommit några fall av polio i de flesta länder runt om i världen, utom bland dem som vaccinerats för polio.

Jag undrade om detta fenomen med nollinfluensafall också upplevdes i USA, så jag sökte efter termen ”nollinfluensafall.”

Resultatet är i bilden högst upp i den här artikeln, som visar att många samhällen, sjukhus, städer och till och med stater rapporterar samma sak som Kanada.

De första 9 resultaten hittade artiklar som rapporterade noll fall av influensa i år, medan det 10: e resultatet var en ”faktakontroll” -artikel om att rapporter på Facebook om att det var noll fall av influensa i år var FALSKA.


Människor står i kö för att få Covid-sprutan

Naturligtvis är anledningen till att influensan helt plötsligt försvann på grund av COVID-19-åtgärder, som stoppade influensan, men inte COVID-19.

Inte ens de experimentella ”vaccinerna” COVID-19 har stoppat COVID-19, eftersom majoriteten av de människor som dör idag med en COVID-19-diagnos har ”fullständigt vaccinerats.”

Och ändå tror folk i allmänhet på denna förklaring till varför influensan plötsligt har försvunnit ??

Vilka är dessa människor som driver dessa statliga hälsovårdsmyndigheter och berättar för allmänheten sådana djärva lögner?

Hur kan massorna i allmänheten fortsätta att tro på sådana uppenbara lögner?