AV ETHANH // 2021-05-19
https://www.afinalwarning.com/520140.html

De långsiktiga effekterna av Wuhan coronavirus (Covid-19) vaccinationen är fortfarande mest okända, men vad vi vet är att Alzheimers och andra neurologiska degenerativa sjukdomar redan har identifierats bland hälsokonsekvenserna. En ny studie rapporterar att man har misstänkt ett tag nu, baserat på preliminära bevis, att kinesiska virusstopp kan orsaka demens. Allmänheten får dock inte veta om denna risk när de ställer upp för injektion. Papperet antyder att risken för att utveckla prionbaserad sjukdom är potentiellt högre än vad många människor inser. 

Det kan ta ett tag för en sådan sjukdom att manifestera sig, men injektionerna får bollen att rulla genom att grunda hjärnan för en degenerativ rivning. ”De nuvarande RNA-baserade SARSCoV-2-vaccinerna godkändes i USA med en nödbeställning utan omfattande långsiktiga säkerhetstester”, förklarar det. ”I denna uppsats utvärderades Pfizer COVID-19-vaccinet med avseende på potentialen att inducera prionbaserad sjukdom hos vaccinmottagare.” Messenger RNA (mRNA) injektioner är särskilt riskabla på grund av hur de permanent smälter in i det mänskliga genomet. Vad detta betyder är att ett degenerativt hjärntillstånd kan dyka upp när som helst på vägen om förhållandena är mogna för sådana. ”RNA-sekvensen för vaccinet såväl som spikproteinmålinteraktionen analyserades med avseende på potentialen att omvandla intracellulära RNA-bindande proteiner TAR-DNA-bindande protein (TDP-43) och smält i sarkom (FUS) till deras patologiska prionkonformationer,” rapporten förklarar ytterligare. TDP-43 är ett protein som är känt för att orsaka demens, medan FUS-proteinet är känt för att orsaka ALS (Lou Gehrigs sjukdom) och ärftliga väsentliga skakningar, har vetenskapen visat. 

mRNA-teknik skapades för att bädda in demensframkallande proteiner i mottagarens DNA

Experiment utförda för studien visade att dessa två skadliga proteiner faktiskt bäddar sig in i en mottagares DNA efter injektion. Detta verkar vara vad mRNA ”vacciner” utformades för att göra, eftersom de innehåller speciella genetiska sekvenser som inducerar TDP-43 och FUS att vika in i deras patologiska prion-bekräftelser. 

Tänk på att galna ko-sjukdomar är en annan prion-baserad sjukdom som studier visar kan bero på att man injiceras med ett mRNA Wuhan coronavirus (Covid-19) vaccin. ”Det bifogade fyndet samt ytterligare potentiella risker får författaren att tro att myndighetsgodkännande av RNA-baserade vacciner för SARS-CoV-2 var för tidigt och att vaccinet kan orsaka mycket mer skada än nytta”, avslutar studien. 
”Vaccinet kan vara ett biovapen och ännu farligare än den ursprungliga infektionen.” Detta är en generös bedömning genom att mRNA-injektioner nu skadar och dödar fler människor än det kinesiska viruset någonsin någonsin skulle kunna ha. Dessa injektioner är uppenbarligen ett djupt tillstånds biovapen utformat för att avfolka planeten, och bevisen på detta kommer att visa sig i tid.(CDC) för att ta reda på varför mRNA-injektioner fortfarande administreras gavs inget svar. 
”Varför tar jag ett vaccin mot något som har en överlevnadsgrad på 99 procent?” frågade en kommentator på National File. ”Varför tar du något vaccin?” frågade en annan. ”Alla sjukdomar kan överlevas med tillräckligt med vitamin C och D.” Andra påpekade att zink, magnesium, vitamin K2 och spårämnet bor också är till hjälp för att avvärja sjukdom genom att naturligt öka immuniteten. Ingen behöver något vaccin om de följer dessa protokoll.
”Jag tar vitaminerna C, D (flytande) och E, och ett multi-vitamin som innehåller zink samt probiotika dagligen”, skrev en annan om sitt protokoll. ”Alla tas efter en måltid. Jag fick ofta lunginflammation innan jag började ta probiotika och D-vitamin.” 
Mer relaterade nyheter om mRNA-injektioner finns på ChemicalViolence.com .
Källor för den här artikeln inkluderar: NationalFile.com NaturalNews.com
Annons