Här får Du saklig och korrekt opartisk information att sprida vidare i alla dina nätverk. SPRID VIDARE (du kan också läsa texten i bifogad pdf filen NO JAB FOR ME, original språket).

Kontroller kan skickas till:
Paul Adams
10866 Washington Blvd. # 856
Culver City, CA
90232 USA

https://nojabforme.info/

Uttalanden på den här webbplatsen är underbyggda med fakta som kommer att ställas i en domstol. Informerat samtycke kräver ett informationsflöde. Klicka på de hyperlänkade avsnitten för att leda dig till primära källor som CDC, WHO, FDA-dokument.

Den som försöker ta ner den här webbplatsen kommer att utses till medlöpare i Nürnberg 2.0 för att vara en medbrottsling till brott mot mänskligheten. Det inkluderar sociala medier. Advokater står bredvid.

Uppdaterad 7 maj 2021 – 22:51 PDT


Visste du?

Även den prestigefyllda NIH bekräftar entydigt att:

A. ”Patientförståelse är en viktig del av att uppfylla medicinska etiska standarder för informerat samtycke i studiedesigner”

och

B. ”COVID-19-vacciner utformade för att framkalla neutraliserande antikroppar kan sensibilisera vaccinmottagare för allvarligare sjukdom än om de inte vaccinerades.”

… men beordrar media att vara tysta.

Fortsatt med den ojämna berättelsen säger CDC i en del:

”I allmänna utrymmen bör fullvaccinerade personer fortsätta att följa anvisningarna för att skydda sig själva och andra, inklusive att ha en väl anpassad mask, fysisk avstånd (minst 6 fot), undvika folkmassor, undvika dåligt ventilerade utrymmen, täcka hosta och nysningar, tvätta händer ofta och följer gällande arbetsplats- eller skolvägledning. Fullt vaccinerade personer bör fortfarande se efter symtom på COVID-19, särskilt efter exponering för någon med misstänkt eller bekräftad

COVID-19. ”

Och på samma sida (inte mindre), tillägger:

”För närvarande godkända vacciner i USA är mycket effektiva för att skydda vaccinerade personer mot symtomatisk och svår COVID-19.”

För klargörande ändamål i denna artikel, med tanke på att viruset inte har isolerats och att symtomen härmar influensa, anses Covid19 vara en influensavariant. Och ja, människor kan dö av influensa eller förkylning. Faktum är att lungor hos influensapatienter kan skadas mer än hos Covid-patienter. Och blodproppar är också vanligt hos influensapatienter

Vissa kommer att hävda att SARS-CoV-2 utvecklades i ett Gain-of-Function- laboratorium. Det är mycket. Den primära övervägande är om en experimentell injektion är motiverad för en sjukdom med en 99,9 % överlevnad. Jag är för beprövade, sanna och testade (säkra) vacciner. Jag är INTE för experimentell genterapi med stöd av katastrofala djurstudier, som används på människor för första gången i historien. Den israeliska folkkommittén sa om Pfizer-sprutan: Det har aldrig funnits ett vaccin som har skadat så många människor.

Andra kallar det informationsterapi som hackar livets programvara, enligt Moderna [Mode RNA] chefsvetenskapsman. Du blir i huvudsak en GMO. Dr Sherri Tenpenny kartlade åtta mekanismer som kan leda till dödsfall av en Covid-injektion.

 • 5. mRNA-injektion hindrar dig inte från att komma i kontakt med Covid19 eller från att överföra den. Dr Steve Hotze utarbetarBekräftar Fauci. Den CDC graf stryker verkligheten, bevisar att dessa injektioner är ineffektiva och injektionspass är helt värdelösa.

I USA har 95 miljoner människor utsatts för injektioner den 4/26/21, varav 9 245 har fått Covid efter vaccination, vilket resulterat i 132 dödsfall. En ofullständig ”vaccination” kan också förbättra överföringen av mycket virulenta patogener, enligt denna NCGI-artikel. En studie på möss drar slutsatsen att spikproteinet från en ”vaccination” kan orsaka lungskador.

Visste du också?

 • 6. CDC uppblåste dödsgraden för Covid19 – som inte isolerades – genom att instruera läkare i direktivet den 24 mars 2020 att ange dödsorsaken som Covid19 för alla dödsfall, oavsett om patienter testades positivt för Covid19 eller om de hade andra comorbiditeter för att öka rädslan, och läkare har offentligt sagt att de pressas till att markera Covid19 på dödsintyg. Här är en lista:
 • Dr. Dan Erickson
 • Dr Scott Jensen
 • Infektionsdirektör Kris Ehresmann

Denna felaktighet från CDC strider mot federala bestämmelser enligt IPAK . Varje federalt organ är skyldigt att lämna in ett formellt ändringsförslag till Federal Register följt av en 60-dagars offentlig kommentar och peer-review-process innan ändringarna kan göras.

Faktum är att 60 000 amerikaner har dött varje vecka, konsekvent, före och efter den otäcka rädslan – mer data – medan dödsfall av influensa och andra sjukdomar har sjunkit.

 • 7. CDC medgav senare att 94 % av dödsfallet hade underliggande tillstånd. Det betyder att av de 527 000 dödsfall som tillskrivs influensavarianten maskerad som SARS-CoV-2 endast 6 % faktiskt orsakades direkt av Covid19, eller 31 620. Det leder till att den verkliga dödsfallet ligger på 0,12 % av de 27 miljoner fallen
 • 8. Överlevnadsgraden för Covid19 är därför ungefär 99,9 %. När statspopulationen används som nämnare är dödsgraden ännu lägre, från 36 till 247 dödsfall per 100 000 . Den 19 mars 2021, även med doktrerade siffror och felaktiga tester, kom CDC till följande överlevnadsnivåer :
 • Åldrar 0-17: 99,998 %
 • Åldrar 18-49: 99,95 %
 • Åldrar 50-64: 99,4 %
 • Åldrar 65+: 91 %
 • 9. CDC klumpade lunginflammation, influensa och Covid19 in i en ny epidemi som den kallade PIC för att blåsa upp Covid19-dödsfall. Den CDC statistik för vecka 3 juli 2020 bekräftar att lunginflammation och influensa kombineras med Covid att blåsa upp dödstalen. Den 5 feb 2021 rapport gör likadant. Fördunkningen understryks på sökresultatsidan, där endast ”(P&I)” nämns, men PIC-diagram visas när du klickar på länkarna. Dödsfall genom influensa har minskat från 61.000 år 2018 till 22.000 år 2020, medan medicinsk felbehandling är den tredje största dödsorsaken i USA.
 • 10. Sjukhus betalas 13 000 dollar för varje Covid19-intag och 39 000 dollar för varje patient som placeras i en ventilator i genomsnitt. Mer bevis läkare och sjuksköterskor har order att placera patienter i ventilatorer om de testade negativt och effektivt dödade dem.
 • 11. PCR-testerna upptäcker inte SARS-CoV-2-partiklar, men partiklar från ett antal virus som du kanske har drabbats av tidigare och att en rättegång för brott mot mänskligheten inleds av en tysk advokat (Reiner Fuellmich) för detta bedrägeri. Även Fauci medger att PCR-tester inte fungerar. Den WHO backar upp honom . I detta CDC-dokument anges testriktlinjer att falska negativa och positiva är möjliga – sidan 39. PCR-testet kan inte utesluta sjukdomar orsakade av andra bakteriella eller virala patogener – sidan 40.

Men viktigast av allt, på sidan 42, isolerades SARS-CoV-2 aldrig i första hand: ”Eftersom inga kvantifierade virusisolat av 2019-nCoV fanns tillgängliga för CDC-användning vid testets utveckling och denna studie genomfördes, analyser konstruerade för detektion av 2019-nCoV-RNA testades med karakteriserade bestånd av in vitro-transkriberad fullängds-RNA”.

Varken CDC kan ge prover av SARS-CoV-2, inte heller Stanford- och Cornell-laboratorier, och i en CNN-intervju sa Fauci att han inte testades och det finns inget behov av att testa asymptomatiska människor. Han upprepar att asymptomatiska människor aldrig har varit drivkraften för en pandemi.

Återigen säkerhetskopierar WHO honom. CDC har spelat dumt om de höga 37 till 40 cykeltrösklarna som används för COVID PCR-testning, vilket ger
85-90 % falska positiva resultat . Men nu accepterar man lätt den nedre tröskeln på 28 cykler för test efter vaccin.

  • 12. Det finns grupptalan i arbetet, som bland annat utsåg Anthony Fauci  till svarande. Här är en partiell lista:

– En rättegång mot CDC inlämnades för olagligt innehav av information enligt FOIA

– WHO har en stämning väckt mot av den tyska advokaten, Dr. Reiner Fuellmich, för brott mot mänskligheten. Här är en uppdatering

– Sjuksköterskor stämmer en sjukhuschef för fabrikerade COVID-19-tester

– Lärare i Kalifornien stämmer för att de utsätts för press att få ett experimentellt vaccin, pressmeddelandet

– Norges regering står inför brott mot mänskligheten, rättegång

– Den brittiska regeringen kommer att stå inför en rättegång för brott mot mänskligheten

– Israelier inleder ett brott mot mänskligheten-rättegång mot sin egen regering

– British Columbia-regeringen stäms av Canadian Society for the Advancement of Science in Public Policy

– Den kanadensiska regeringen står inför en juridisk kamp från den bästa konstitutionella advokaten, Rocco Galati , som vill se Bill Gates fängslad

– Florida stämmer den federala regeringen och CDC

– Läkare erkänner sig skyldiga till biotestbedrägeri

– Advokaten för mänskliga rättigheter, Leigh Dundas , går efter Kalifornien för att försöka vaccinera barn utan föräldrarnas samtycke. Och precis som det tvingade hon Orange County att dra tillbaka vaccinpass

– ett brittiskt advokatbyrå kämpar mot ‘No Jab, No Pay, No Job’

– Canadian poliser är tar Ontario regeringen Court

– Nya Zeeland står inför en juridisk utmaning om tillåtligheten av injektioner

– Alla ledamöter i Europaparlamentet har fått ett meddelande om ansvar . En del av meddelandet lyder:
”Dessutom kan du hållas personligen ansvarig för att stödja KRIMINALIETET MOT MÄNNISKAN, definierade som handlingar som avsiktligt begås som en del av en utbredd eller systematisk politik riktad mot civila, begått för att främja statlig politik.

Och vi blir bara uppvärmda. Om israeliska medborgare har tagit sin regering till Internationella brottmålsdomstolen för brott mot mänskligheten och påstått att de tvingas ta en otillräckligt testad, experimentell COVID-injektion av Pfizer, i strid med Nürnbergkoden, då är medborgarna i alla stater (West Virginia kommer att tänka på där unga människor mutas med $ 100 för att ta injektion har samma rätt och skyldighet.

  • 13. Terapeutika och profylaktiska medel för coronavirus, som hydroxiklorokin, har godkänts på WHO:s , CDC:s och NIH:s webbplatser.

Men plötsligt 2020 förbjöds de. Varför? Eftersom det enligt FDA-reglerna endast när det inte finns några alternativa läkemedel kan otestade vacciner rensas för tillstånd för akut användning .

År 2020 gav det kanadensiska företaget Apotex HCQ bort. Även efter att American Journal of Medicine godkänt användningen av HCQ för polikliniska patienter finns HCQ ingenstans i USA.

Nu ber läkare att Ivermectin ska användas som en säker medicin. Här är de grafiska resultaten i Indien.

Läkare i Indien och Storbritannien talar. Costa Rica använder HCQ i stor utsträckning , medan Novartis donerar det till Mexiko . I Indien ordinerar läkare Ziverdo-kit.

Som väl, British Medical Journal har brutit rank och citerar korruption och undertryckande av vetenskapen. World Doctors Alliance ansluter sig till motståndet. I Australien representerar Covid Medical Network äldre medicinsk personal som går upp mot etableringen.

Återigen, i ett grovt försök att framkalla rädsla, den 7/21 maj reviderade CDC sina kriterier för hur detta luftburna virus överförs.

På tal om flockimmunitet ändrade WHO definitionen den 7 juni 2020 från:

 • ”Flockimmunitet är det indirekta skyddet mot en smittsam sjukdom som händer när en befolkning är immun antingen genom vaccination eller immunitet som utvecklats genom tidigare infektion”till:
  ”Flockimmunitet, även känd som” populationsimmunitet ”, är ett begrepp som används för vaccination, där en befolkning kan skyddas från ett visst virus om en tröskel för vaccination uppnås. Flockimmunitet uppnås genom att skydda människor från ett virus, inte genom att utsätta dem för det ” den 13 november 2020 .

  Men det återförde sin position i december 2020 med detta galna uttalande:
  ”Vacciner tränar vårt immunsystem för att skapa proteiner som bekämpar sjukdomar, så kallade” antikroppar ”, precis som det skulle hända när vi utsätts för en sjukdom, men – avgörande – vacciner fungerar utan att göra oss sjuka. Vaccinerade människor skyddas från att få sjukdomen. ifrågasätter och vidarebefordrar patogenen och bryter alla överföringskedjor ”(4).Och de fortsätter att flytta målstolparna. Pfizer-försök varnade män för att hålla sig borta från gravida kvinnor … men nu driver CDC gravida kvinnor att ta ett experimentellt biologiskt medel utan att tänka igen. Samvetsgranna läkare tillåter inte vaccinerade personer på sina kontor för att skydda sina kvinnliga anställda.

… och det

 • 16. Skador och dödsfall av mRNA-sprutor fortsätter att öka. VAERS rapporterar 12 619 allvarliga skador per 4/23/21. Under första kvartalet 2021 har antalet dödsfall ökat med 6000 % från samma period för ett år sedan . Grafiskt ser jabben mer ut som en styv övre skärning , för att citera advokat Rocco Galati . Och det är om endast 1 % av vaccinrelaterade dödsfall rapporteras enligt en Harvard-studie
 • 18. Dokument visar att medierna skulle bli nyckelspelare för att skapa hype som ledde fram till att främja vacciner att VACCINERA SÄKERT papper av CDC existerar, tillsammans med sin brittiska motsvarighet, och att lyft inlåsningar – under förutsättning av vaccination – används som morot för att få människor att acceptera injektion.
 • 19. Politiker fångas på kameran och pratar om teatern att ha på sig masker, och NCBI, en avdelning av NIH, publicerade en uppsats om maskernas fullständiga ineffektivitet. Även CDC varnar för farorna med masker, liksom dessa studier om maskinducerad utmattningssyndrom MIES
 • 20. CDC äger patentet för coronavirus som överförs till människor; också, ett patent för ett system och en metod för att testa för Covid19 inlämnat 2015, bekräftat här , och Covid19-testpaket skickades runt om i världen 2018.

  … eller det

 • Slutligen visste du det?

  • 26. Covid-variantinjektioner ska marknadsföras utan säkerhetsförsök, Fauci bekräftade det, och att antikroppar / antigener mot SARS-CoV-2 finns i saliv , vilket gör att maskerna är kontraproduktiva för att uppnå flockimmunitet.
  • 27. CDC, som stöder sig med uttalanden som: ”Centers for Disease Control and Prevention (CDC) är den byrå som amerikanerna litar på med sina liv. Som en global ledare inom folkhälsa är CDC landets främsta byrå för hälsofrämjande, förebyggande och beredskap. Oavsett om vi skyddar det amerikanska folket från folkhälsorisker, undersöker nya sjukdomar eller mobiliserar folkhälsoprogram med våra inhemska och internationella partner, litar vi på att våra anställda gör en verklig skillnad i människors hälsa och välbefinnande här och runt världen.”
  • köper och säljer åter injektioner vid en markering, cirka 4,6 miljarder dollar värt varje år, och äger över 20 vaccinpatent – enligt Robert F. Kennedy Jr. är det noterat på Dun & Bradstreet. Fauci äger personligen 1000 patent.
  • 28. Samtyckeformuläret på sjukhus döljer vaccin som ”biogenics”, och blodmäklare har betalat upp till 1 000 dollar för blodprover från återvunna Covid19-personer.
  • 29. Det strider mot Nürnberg-koden att tvinga vaccinationer mot en person, och informerat samtycke åsidosätter allmän ordning. Federal lag förbjuder arbetsgivare och andra från att använda vaccin enligt EUA som villkor för anställning. En advokat i Nevada är redo att slåss. Varje stat har sina egna unika bestämmelser för att vägra ett vaccin av medicinska, religiösa eller filosofiska skäl.
   • 31. Tid , igen och igen WHO har avskräckt bärandet av masker av friska individer, och mindre barn
   • 32. Flera ”simuleringar” av en pandemi hölls i:
   • – Maj 2018 Clade X av Johns Hopkins University
   • – September 2019. WHO:s Global Preparedness Monitoring Board (i en annan förmodad simulering) inkluderade frigörandet av två dödliga patogener i september 2020 som en av dess framstegsindikatorer. Se s 39
   • – 2018. Bill Gates ‘INSTITUT FÖR SJUKDOMSMODELLERING släppte en video som modellerar en pandemi med början i Wuhan, Kina
   • – Oktober 2019. The Liar , Bill Gates, sponsrade en Global Pandemic Exercise Event 201 , video . Fauci sitter naturligtvis i Leadership Council för Bill & Melinda Gates Foundation , som har bidragit med över 3,5 miljoner dollar till Faucis NIH
   • 33. Pfizer-, Moderna- och J&J-sprutor utvecklades med användning av aborterade fostercellinjer, det vill säga celler som odlats i laboratorier som ursprungligen erhölls från avbrutna foster för decennier sedan. Argumentet som används av pro-vaxxers är att det inte är de ursprungliga cellerna utan efterkommande eller duplikat av originalen. Den medicinska termen varierar beroende på det aborterade fostrets antal och organ. Du har rätt att avvisa alla vacciner som utvecklats med eller innehåller aborterade foster cellinjer, baserat på din religiösa eller filosofiska tro.30.
   • Donald Trump äras av att han pressade Warp Speed och uppmanar sina anhängare att ta sprutan, medan Biden gläder sig över att han beställde 100 miljoner doser. Samma gödsel olika lukt.

    … eller det

   • 34. Låsningar har inte påverkat dödsgraden. Här är en annan rapport. Och här kan vi se hur Covid inte bryter mot Michigans södra gräns.
   • 35. I mars 2020 diskuterade den brittiska regeringen taktik som den skulle använda för att säkerställa att medborgarna följde förlusten av sina rättigheter och friheter och dessa har inkluderat –
   • Använda media för att öka känslan av personligt hot
   • Använda media för att öka känslan av ansvar gentemot andra
   • Använda och främja socialt godkännande för önskat beteende
   • Använda socialt ogillande för dem som inte följer
   • Här är dokumentet och kvinnan som NHS en gång anlitade för att fixa med dödsnumren. För att inte överträffas, kan Trudeau skryta hur mycket han betalar media för att sälja sin propaganda som förut rapporterade en fjärde våg i april 2021 , medan den tyska inrikesministern pressade epidemologer för att skapa rädslan som skulle kräva nedstängning.

   Rättsliga konsekvenser

   Så din arbetsgivare ställer dig i ett hörn. ”Spruta eller sluta”. Vad gör du?

   Här är vad jag skulle göra:

   1. Begär att ”Spruta eller sluta” -förslaget ska skrivas.

   2. Förklara att oavsett om det är en regering eller ett företag, någon enhet som gör experimentella vaccinationer ett villkor för anställning – eller för att göra affärer – bedriver utövande av tvångsvaccinationer, vilket strider mot Nürnberg-koden, särskilt om de är experimentella och genomgår kliniska prövningar

   3. Jag skulle dra ut mitt kort, ställa frågorna i det och lämnar kortet med instruktioner att vidarebefordra svar till mig skriftligen.

   4. Jag skulle informera arbetsgivaren om att advokater förbereder mål gällande brott mot mänskliga rättigheter och att jag skulle rådfråga en advokat.

   Det är precis vad jag skulle göra. Jag ger ingen juridisk rådgivning.

   Hitta advokater i ditt land:
   America’s Front Line Doctors –
   Advokatlista
   Justia Avvo
   Informed Consent Action Network

Annons