January 5, 2021
https://humansarefree.com/2021/01/moderna-mrna-jabs-operating-system-program-humans.htm

av Lance D Johnson

De experimentella injektionerna som Moderna och Pfizer rullar ut liknar inte traditionella vacciner. Dessa mRNA-plattformar är ett ”operativsystem” som är utformat för att programmera människor och förvandla deras celler till effektiva läkemedelsleveranssystem.

Mrna Vaccine Dna

Moderna offentliggörs nu med de verkliga avsikterna bakom mRNA-plattformen. MRNA-teknikplattformen liknar ett datoroperativsystem, medger företaget.

Forskare förbereder en unik mRNA-sekvens som kodar för ett specifikt protein. En gång injicerat i människor utförs detta program i individens kropp, på mobilnivå.

MRNA-plattformen är där Big Pharma går samman med Big Tech och förslavar människor till ett kontrollsystem som är utformat för att dra nytta av deras cellulära och biologiska funktioner i den oförutsebara framtiden.

Moderna medger att friska immunförsvar är ett hot mot deras MRNA-Plattform

Curevac Mrna vaccinprocess

När mRNA-plattformar går live på mänskliga populationer, medger Moderna att friska humana immunsvar faktiskt kan förstöra mRNA-sekvenserna innan de kommer in i personens celler.

Immunsystemet kan attackera programmet och dess RNA-fragment, vilket leder till negativa resultat som kan inkludera molekylära brister, hormonella defekter, etc.

Om proteinvikningen störs, kanske proteinerna aldrig uppnår sin önskade funktionalitet, vilket leder till partiell utveckling av antigener som aldrig ger riktad immunitet mot coronavirus-spikproteiner.

Kroppen kan sätta på sina egna celler under processen och orsaka hyperinflammatoriska reaktioner och autoimmuna problem som är föregångaren till organsvikt och olika sjukdomsprocesser.

Under den så kallade pandemin var folkhälsotjänstemän mamma på de åtgärder som människor borde vidta för att få ett hälsosamt immunsvar mot infektion. Nu vet vi varför dessa folkhälsomyndigheter berättade för folk att de måste vänta på ett vaccin för att gå tillbaka till det normala.

Människorna bakom mRNA-experiment av människor bygger psykologisk berättigande och vetenskapligt prejudikat för att förklara mänskliga immunsystems oförmögna.

Deras första försök är detta: Vem ändrar definitionen av ”flockimmunitet”, bokstavligen omskrivning av hundratals år av vetenskaplig förståelse, bara för att driva vacciner

På detta sätt kommer människor att skicka sina kroppar till de senaste mRNA-programmen när de blir beroende av den biologiska programvaran som har skapats för dem.

Detta är en öppen dörr mot transhumanism, och miljontals människor köper in i den.

Genom att kasta skam på mänskliga immunförsvar har läkemedelsföretag också hittat den perfekta alibin för när deras experiment orsakar skada hos människor.

Det är inte den injicerade tekniken som orsakar allergiska reaktioner, kramper, infertilitet och död, hävdar läkemedelsföretagen …

Det är individens människors immunsystem som orsakar all smärta och elände, kräver de.

Läkemedelsföretagen kommer att kräva att mer noggrant utformade mRNA-program och ingripanden kommer att behövas för att ”perfekta” människor.

De Nya MRNA-Vaccinerna är beroendeprogram, utformade för att manipulera och förslava mänskliga biologiska funktioner

Moderna skryter med att ”flera hundra forskare och ingenjörer enbart är inriktade på att utveckla Modernas plattformsteknik.”

Dessa forskare försöker ”hacka” människor med bioinformation och göra befolkningar beroende av tekniken. Moderna har till och med kallat sin mRNA-plattform ‘Life of Software’.

Moderna Mrna operativsystem Software Of Life

Dessa forskare letar efter sätt att hjälpa utländsk mRNA att undvika immundetektering. De experimenterar också med sätt att lura cellens ribosomer att bearbeta mRNA som om det var naturligt.

De planerar också sätt att instruera mänskliga celler att producera de konstgjorda proteinerna på lång sikt.

Se Dr Carrie Madej förklara hur denna nya vaccinplattform kan förändra vårt sätt att leva, vem vi är, vad vi är: blob:https://www.brighteon.com/9dc55612-6b07-4b09-a034-08fc812cba51

Moderna grundades på framgången med att använda modifierat RNA för att omprogrammera funktionen hos en mänsklig stamcell och därför genetiskt modifiera den.

Eftersom dessa ”operativsystem” för RNA är installerade i människokroppar blir det ännu tydligare att läkemedelsföretag vill genetiskt modifiera och äga humana proteiner samtidigt som de kontrollerar biologiska processer i kommande generationer.

På både en psykologisk och fysiologisk nivå märks människor som nötkreatur när de underkastar sig dessa mRNA-program.

Detta system är inte medicin, det är inte heller vaccinationDetta system är fullständig cellulär manipulation, med hjälp av främmande biologiska molekyler för att koda, avkoda, reglera, ändra uttryck för och ändra de fysiologiska instruktionerna hos människor.

Läs också https://bakomkulisserna.biz/2021/02/07/mrna-i-coronavirusvaccinet-ar-ungefar-som-ett-datorchip-du-satter-i-en-3d-skrivare/

Annons