Av DAVID J. TURNER & ALEXIS REBHOLTZ | Publicerad tisdag 5 maj 2020
https://thehealthchanneltoday.com/

Giriga läkemedelsföretag skymfade att äldre har nu ett säkert, receptfritt, smärtstillande medel för att behandla artrit, kronisk smärta, ledvärk och inflammation. För mer information, fortsätt att läsa …

(Washington, D.C.) – President Trump gjorde just medicinsk historia. Den 20 december undertecknade han 2018 Farm Bill i lag. Inom dess sidor finns en bestämmelse som upphäver ett otillbörligt förbud mot vad vissa experter anser ”naturens mirakel gällande smärtlindring.”

Under de senaste 70 åren har detta säkra och naturliga smärtgenombrott förbjudits. Giriga läkemedelsföretag lobbade mot det. Politiker i Big Pharma-fickorna stödde åtgärder för att hålla det ur allmänhetens händer. Nu är det äntligen tillgängligt för alla för första gången utan recept.
Här är vad du behöver veta …

Detta beprövade smärtlindrings mirakel är drogfritt. Vetenskapliga studier från hela världen har visat att det behandlar artrit, kronisk smärta, ledvärk, inflammation, ångest, stress, depression, PTSD, sömnlöshet och en mängd andra vanliga sjukdomar. Det fantastiska är att det gör allt detta naturligt. Det betyder inte fler recept, inga fler läkare och inte mer beroendeframkallande och dödliga opioider.

Denna formel för smärtlindring kommer att ta en stor del av läkemedelsindustrins vinst på 446 miljarder dollar. Vinster de gör på vår bekostnad. Det är därför Big Pharma kämpar för att förbjuda det igen.

Men ett litet naturligt hälsoföretag från Denver, Colorado kämpar tillbaka. Företaget släppte just sin superkoncentrerade ren CBD-formel, efter att president Trump gjorde CBD lagligt igen i alla 50 stater. De hoppas att allmänheten kan ta hand om det innan det är för sent.

Ren CBD härstammar från hampa. Det är tillverkat av Cannabidiol (CBD) som inte har några psykoaktiva effekter alls. I själva verket är Cannabidiol ett cannabis-extrakt som bevisats naturligt lindra smärta, bekämpa inflammation och ge många andra hälsofördelar.

Amerikaner över hela landet litar på Pure CBD dagligen. Detta smärtlindringsmirakel blir en nationell sensation. Många tror att det är det bästa naturliga alternativet till beroendeframkallande receptbelagda smärtstillande medel som Vicodin och Oxycontin.

Respekterade läkare, idrottare, kändisar och vardagliga människor rapporterar fantastiska resultat. Många svär vid det. Så vi beslutade att hitta om Pure CBD verkligen fungerar och om det har några oönskade biverkningar.

Framtiden för medicin inte bara en annan hälsofluga.

Det första som vår djupgående undersökning avslöjade var att några av de starkaste belackarna av CBD har gjort en fullständig ”rätsida.”

Till exempel var Dr. Sanjay Gupta en gång en stark röst mot medicinsk cannabisbruk under hela sin karriär. Nyligen vände han på sin inställning och medgav: ”Vetenskapen är där. Detta är inte anekdotiskt. CBD kan hjälpa”.

I ett öppet brev till före detta amerikansk riksadvokat Jeff Sessions skrev han: ”Konsensus är klart: Cannabis kan effektivt behandla smärta.”

Vi grävde djupare och fann ytterligare bevis på att Pure CBD har förmågan att stoppa smärta i sina spår. Dessutom lindrar denna superkraftiga förening ett antal andra hälsoproblem.

The National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine instämmer i Dr. Guptas slutsats efter att ha genomfört vad den kallade ”mest omfattande studier av nyligen genomförd forskning” på hälsoeffekter av cannabis.

Enligt deras omfattande rapport inkluderar de många hälsofördelarna med CBD:

 • Minskade ångestkänslor
  • Omvänd hjärnskada orsakad av alkohol
  • Antiinflammatoriskt, neuro-skyddande och antioxidant
  • Minskar illamående och kräkningar
  • Undertrycker anfallsaktiviteten
  • Bekämpar psykosstörningar
  • Lindrar depression
  • Bekämpar cancerceller
  • Minskar anfallsaktiviteten mycket
  • Smärthantering
  • Diabetiskt stöd

De är inte de enda.

Dr. Mehmet Oz har också haft en hjärtbyte. Han erkände för Larry King att han växte upp och tänkte marijuana var ”något Satan kastade på amerikaner och en kommunistisk komplott.

”I dag tror han att medicinsk användning av marijuana kan vara ”oerhört fördelaktigt när den används korrekt.”

Och Dr. Travis Stork, under ett avsnitt av ”The Doctors”, sade att CBD är en naturlig lösning på smärtlindring och inflammation.

Dessutom bekräftade han att det är ännu effektivare än föreskrivna smärtstillande medel.

Så effektiv att den amerikanska regeringen har ett patent!

Du vet att du har något speciellt när den amerikanska regeringen ger den ”tummen upp.”Tidigare talare för huset, John Boehner, berättade för väljarna under 2011 att han var ”oändligt emot” legaliseringen av marijuana. Han har sedan kommit runt och konstaterat att ”mitt tänkande på cannabis har utvecklats.”

New York Times citerade nyligen Mr. Boehner för att säga att cannabis ”kan hjälpa våra veteraner och vända den opioidepidemin som rasar våra samhällen.”

CBD: s naturliga smärtlindringsegenskaper är så anmärkningsvärda att den amerikanska regeringen till och med har ett patent (# 6 630 507) på några av dess läkande egenskaper.

Till och med Harvard Medical School rapporterar att det är ”ett alternativ för att behandla olika typer av kronisk smärta.”

Vetenskapliga studier visar endast positiva effekter

Studie efter studie visar att ingredienserna i hampa härledd Pure Aurora CBD är ett mirakelläkemedel. Det erbjuder ett brett utbud av terapeutiska fördelar som hjälper till att lindra olika tillstånd inklusive:

Kronisk smärta
• Reumatoid artrit
• Fibromyalgi
• Ledinflammation
• Minnesproblem
• Ångest
• Illamående
• Schizofreni
• Diabetes
• PTSD
• Alkoholism
• Slag
• Hjärt-kärlsjukdom
• Och andra sjukdomar

Det är viktigt att förstå att CBD inte bara är för dem med medicinska tillstånd. Friska människor drar också nytta av att använda CBD som en del av en förebyggande hälsoplan. Det främjar sömn av hög kvalitet, hjälper till att minska stress och ångest och fungerar som ett naturligt antiinflammatoriskt medel.

Ännu bättre finns det hittills inga vetenskapliga studier som visar några negativa biverkningar av att konsumera cannabidiol regelbundet. CBD har faktiskt studerats omfattande och visat sig endast ha positiva effekter. Detta är en del av varför det är så tilltalande att ta det.

Världshälsoorganisationen rapporterar …

”Hos människor uppvisar CBD inga effekter som tyder på missbruk eller beroendepotential … Hittills finns det inga bevis på folkhälsoproblem som är förknippade med användning av ren CBD. ”

Det är därför Pure Aurora CBD håller på att bli det ”säkra smärtlindringsmedlet” för miljoner amerikaner.

Till och med Hollywood-kändisar och idrottare i världsklass använder det för sina plågor. Eftersom det fungerar så bra har ordet spridit sig till miljoner fans.

Joy Smith: ”Det här är allt ned till cannabisoljan. Jag borde inte vara här, men jag är. ”

Joy Smith – Joy har gjort resor över hela USA för att berätta sin historia om hur hamp-härledd CBD bokstavligen räddade hennes liv. Efter diagnos med cancer i stadium IV fick Joy bokstavligen veckor att leva. Det var då en vän berättade för henne om icke-narkotisk CBD.

Joy känner att CBD räddade hennes liv. Hon har varit cancerfri i nästan två år och har under den tiden varit en outtröttlig anhängare av lagligt CBD i alla 50 stater och över hela världen. Faktum är att otaliga kändisar medger att de undviker att ta skadlig medicin genom att ta detta säkrare och kraftfullare alternativ.

Morgan Freeman: ”Det enda som erbjuder lättnad för fibromyalgi är CBD”

Alla från Michael J. Fox, till Whoopi Goldberg, till Montel Williams och popsensationen, Rhianna stöder CBD: s hälsokraft.

Så gör professionella idrottare och tränare inklusive: 5-tiden NBA-mästare, Steve Kerr … MMA-fighter, Nate Diaz … NFL linebacker, Derrick Morgan … och NFL Super Bowl-mästare, Cullen Jenkins bland många andra.

Domen: ”Nature’s Pain Buster” fungerar

Vår djupgående utredning kommer nu i full omfattning.

Efter att ha granskat mängder av vetenskaplig forskning, kliniska studier och vittnesmål från vanliga människor och kändisar är sanningen uppenbar. Pure Aurora CBD innehåller den högsta kvaliteten av hampa-härledd CBD på marknaden.

Denna formel är säker, helt naturlig, vattenlöslig, CO2-extraherad, tredubbelt testad med avseende på renhet och framställd av organisk cannabis.

För precis som alla hälsotillskott du skulle överväga att ta i kroppen – måste du vara försiktig och se till att du får en god kvalitet, garanterad CBD.

Den medicinska och rekreativa cannabisboomen har också lett till en enorm ökning av antalet olika cannabisproducenter. De flesta leverantörer verkar under fluktuerande, ofta dåligt definierade regleringsstandarder. Så du måste vara väldigt försiktig.

Ren Aurora CBD klarar vår utredning med flygande färger.

CBD är kliniskt bevisat för att:

• Minska smärta genom att binda till CB1-receptorer och samtidigt minska svullnaden
• Minska kognitiv nedsatt ångest och till och med depression
• Långsam spridning av cancer genom att ”stänga av” gener som producerar tumörer
• Bekämpa Alzheimers genom att ta bort plack som blockerar neuronsignalering
• Minska cigarettberoende genom att sänka nikotinlusten
• Förbättra sömnkvaliteten och återställa andningsstabiliteten för personer med sömnapné
• Rensa akne genom att stoppa fett från att byggas på huden
• Reglera blodsockret och sänka insulinresistensen
• Lindra symptom på IBD (Chron’s eller Colitis) genom dess antiinflammatoriska effekter
• Förbättra symtomen på MS (multipel skleros) genom att skydda neuroner
• Hjälp till att förebygga fetma och mycket mer!

Människor från kust till kust lever äntligen smärtfritt

Precis som Enedina Stanger som nyligen sa …

”Jag är allt skyldigt min tro, min familj och CBD. Det är verkligen ett mirakel. Jag skulle inte vara här utan dess helande effekter.” – Enedina Stanger

Enedina gjorde till och med historia genom att delta i den häpnadsväckande tävlingen ”American Ninja Warrior” efter att ha fastnat i fyra år i rullstol. Hon krediterar sin fantastiska fysiska återhämtning till CBD.

Enedina säger: ”Det är verkligen ett mirakel. Jag skulle inte vara här utan dess läkande effekter. ”

I flera år led 31-åringen från Salt Lake City, Utah av ständig smärta. Den unga modern försökte allt inklusive konventionella och alternativa behandlingar, men ingenting fungerade. Hon befann sig fast i rullstol och missade sina barn som växte upp.

Försvagande av kronisk artrit och ett sällsynt ledtillstånd hindrade henne från att leva ett normalt liv.

”Varje enskild led påverkades, alla (dislokerade),” sade Enedina.

Cirka 2017 besvarades hennes böner. Hon upptäckte smärtlindrings mirakel som gjorde att hon kunde slå oddsen och kasta bort sin rullstol. Den saknade biten för att behandla hennes förödande smärta kom i form av CBD. En kraftfull och laglig form av detta botemedel som heter Pure Aurora CBD är nu tillgängligt för allmänheten utan recept.

Pure Aurora CBD är den enda lösningen i sitt slag där användaren drar nytta ju mer de tar. Normalt vänjer kroppen sig på de flesta åtgärder, men under alla tester gjorde alla användare fortsatta framsteg när veckorna gick.

Vårt team gick på jobbet i veckor, och efter berg av noggrann forskning fann de Pure CBD som den högsta styrkan av cannabidiol (CBD) som finns i en enkel att administrera tilläggsolja.

Kommer ren Aurora CBD att fungera som ett mirakel smärtlindring för dig?

Vi tror det, men det enklaste sättet att ta reda på det är att prova det RISKFRI. Ren CBD är absolut säker och laglig i alla 50 stater. Du kan hoppa över den långa väntan på läkarmottagningar i plånbok och de skrämmande beroendeframkallande piller och opioider – Prova istället Pure Aurora CBD.

Men skynda dig! Efterfrågan på Pure Aurora CBD växer under dagen. Människor räknar med att inte alla CBD-oljor skapas lika. När de upptäcker att Pure Aurora CBD är den renaste och starkaste (bar none) – de vill ha det och de vill ha det nu. Kom ihåg att Big Pharma vill att det ska förbjudas igen.

Så lägg inte ner detta. Det kan vara den enda gången du kan få det utan recept.

Gör det nu speciellt eftersom du har en 100 % pengar-tillbaka-garanti.


Här kan du köpa CBD-olja i Sverige:

https://www.naturalhemplife.se/butik/

 

 

Annons