01/22/2019 / Av 

http://templetonwatch.blogspot.com/2019/01/bill-gates-and-worlds-elite-do-not.html

Det absolut värsta medicinska beslutet som en förälder till ett nyfött barn kan fatta är att låta läkare och sjuksköterskor allvarligt äventyra deras barns immunsystem genom att injicera honom eller henne med kända neurotoxiner, främmande proteiner och cancerframkallande ämnen som kvicksilver, formaldehyd, apnjurceller, svinvirus och genetiskt modifierade celler från mänskliga aborter. Därför vägrade miljardären Bill Gates, den ökända och lömska befolkningskontrollfreakern och Microsoft-mogulen, att vaccinera sina egna barn när de växte upp, även om han främjar giftiga sprutor över hela världen, särskilt i tredje världens länder.

bill

Det är sant. Gates ‘tidigare privata läkare från Seattle sa redan på 1990-talet: ”Jag vet inte om han har vaccinerat dem som vuxna, men jag kan säga er att han inte har vaccinerat dem som barn.” Vi vet detta eftersom citatet togs från Gates ‘läkare under en sidokonversation vid ett medicinskt symposium, vilket orsakade ett litet uppror bland de behandlande läkarna, som hädade Gates’ läkare för att bryta rang med läkare-patientens konfidentialitet (även om det är en “Gråzon” eftersom han pratade med andra läkare privat). Fortfarande var det för sent – katten kom ut ur väskan, och nu känner världen till det ultimata hyckleriet från eliten som radikalt och religiöst driver vacciner som medicinens ”heliga gral”, samtidigt som de håller samma gifter borta från sina egna barns blod- och muskelvävnader, och de känner väl till den höga risken för biverkningar och att biverkningarna överväger långt eventuella fördelar.

Bill Gates tre barn, Jennifer, Phoebe och Rory, fick ALDRIG vacciner och är nu friska unga vuxna

Födda mellan 1996 och 2002 fick Gates-barnen aldrig kvicksilver och formaldehydinjektioner i muskelvävnaden som en form av ”immunitet”, trots att deras far driver den mest dogmatiska kampanjen för vaccinindustrin. Vänta, trodde du att han bara hade lyckats med datorprogramvara? Tänk om. Det finns enorma vinster inom kemisk medicin och befolkningsstyrningssystemen, och lömska Bill rider den kassakon varje dag.

Enligt TruthWiki kritiseras ”Gates i stor utsträckning för att ha varit konkurrensbegränsande och för att vara en pro-vaccin förespråkare. Han engagerar sig i många ” filantropiska bemödanden”, som att ge stora mängder pengar till olika vetenskapliga forskningsprogram genom Bill & Melinda Gates Foundation. Gates har till och med gått så långt som att finansiera teknik som är utformad för massterilisering för att hantera det han kallar världens befolkningsproblem”.

Flockteorin har alltid varit en stor bluff, och världens elit vet det. De flesta vaccinerade barn utgör den faktiska risken för varandra, eftersom de ofta insjuknar i de virus de just injicerades för under de första veckorna efter deras giftiga injektioner. Enligt en studie vaccinerar de rikaste familjerna i Kalifornien INTE (som ofta är vita) sina barn.

I själva verket får mer än 16 000 barn i åldern i Kalifornien inga vacciner eftersom deras vita, elitistiska föräldrar väljer dem av religiös, personlig tro och undantag från läkare. Förstår du? Eliten vet att det finns något i sig som är fel med immuniseringar, men de pratar bara inte om dem, och MSM-nyheterna täcker verkligen aldrig det.

De rikaste amerikanerna vill inte riskera att deras barn får autism från experimentella vacciner, inklusive Polio, Malaria, MMR och ”starkt rekommenderade” årliga influensavaccin

Enligt Bill Gates tidigare läkare, som citerades bakom stängda dörrar på ett medicinskt seminarium, sa Gates att hans barn inte behövde vaccin, men är inte världen utbildad på ett annat sätt? Informerar inte CDC (motsv. Socialstyrelen) oss alla att spädbarn är födda med svaga, komprometterade immunsystem och måste ha 50 vacciner före 7 års ålder, eller kommer de troligen att dö av smittsamma sjukdomar? Är inte det berättelsen?

Här är mer om Bill Gates åsikt om vacciner, som delas av hans egen läkare från seminariet: ” De var vackra barn, verkligen kloka och livliga, och han sade att de skulle vara bra som de var; de behövde inga vacciner”.

Nu driver Bill Gates och hans korrupta stiftelse experimentella, otestade malariavacciner mot oskyldiga afrikaner i Kenya, Ghana och Malawi. Kritiker skriker att det hela är en del av ett avfolkningssystem och att vissa vacciner, inklusive stelkramp, har visat sig innehålla kemikalier som steriliserar unga flickor – kemikalier som inte har något att göra med vaccinfunktionalitet.

Bill Gates ‘uppdrag’ att skydda tredje världens befolkningar från sjukdomar via massvaccination strider mot hans egna personliga handlingar med sina egna barn och korsar lyckligtvis sitt djupa ekonomiska samarbete med hälsoorgan och vaccintillverkare.

Ställ in på Vaccines.news för fler uppdateringar om hur det finns en pest av korruption kring vaccinsäkerheten, och exakt varför världens elit vet bättre än att få sina barn utsatta med experimentella, otestade, dödliga neurotoxiner och genetiskt modifierade bakteriestammar.

Annons