Av Anders Leander – 16 mars 2017
http://andersleander.bloggplatsen.se/2017/03/16/11426287-lakare-chockade-varlden-cancer-ar-en-svamp-som-kan-behandlas-med/

Image result for Tullio Simoncini,Enligt italiensk läkare Tulio Simonchini, är cancer ingenting annat än en svamp som kan elimineras med bikarbonat. Dr. Simonchini använde denna metod för att bota tusentals patienter som lider av olika typer av cancer, och hävdar att det är 100 % effektiv.

”The therapy isn’t harmful at all and let’s face it – you’ve got nothing to lose.” Behandlingen är inte skadligt alls och låt oss inse det – du har inget att förlora. Den smärtsamma verkligheten av fler och fler cancerfall är på något sätt kopplad till misslyckanden onkologi. ”Vi måste bevisa att modern onkologi är inte svara på alla frågor cancerpatienter har. Det är vår moraliska och etiska engagemang för att hitta den verkliga botemedel för de svåraste och dödligaste sjukdomar i vår tid ”, säger Dr Simonchini.

Cancer is a fungus!”
It’s our moral and ethical commitment to find the real cure for the hardest and deadliest diseases of our time,” says Dr. Simonchini.”

Cancer är en svamp!


”Om ett sekel sedan, det var en stor teori som cancer orsakas av felaktiga gener, vilket innebär att sjukdomen är intracellulär. Men enligt min mening, är cancer en svampinfektion och en särskild cellulär fenomen ”, säger Dr Simonchini, som har sänt chockvågor runt läkarkåren med sitt påstående.

 


Candida svamp

 

I växtvärlden, är karcinom som orsakas av svampinfektioner, och samma sak händer i människor. Svampar bär alltid en tumör med dem – detta har bevisats i både in vivo och in vitro-studier. Men forskarna tror att de utvecklas efter sjukdomen dök upp. Dr. Simonchini tror att de var redan där innan – svampar skapa cancer, försvaga vårt immunförsvar och sedan attackera hela kroppen.

 

Varje typ av cancer orsakas av Candida svamp, som har bekräftats av flera studier, och dess histologiska struktur är ett resultat av de defensiva åtgärder mot invasionen. Med tiden har våra vävnader försvagas och trött, och de börjar producera oidentifierade celler. Enligt Dr Simonchini, så är cancer ett ”sår” där deformerade celler ansamlas och bildar kolonier.

De vanliga svampdödande läkemedel är ineffektiva mot cancer eftersom de endast angriper ytan av cellerna. Den huvudsakliga infektion är mer kraftfull än en enda bakterie, vilket är anledningen till svampinfektioner varar så länge. ”Jag har identifierat de saker som kan angripa dessa kolonier av svampar – för cancer, det är bakpulver, och en jod tinktur är det bästa ämnet för hudcancer,” hävdar Dr. Simonchini. Många studier har bekräftat bikarbonat intracellulära åtgärder mot cancer.

 

Jag har använt behandling på mina patienter i mer än 20 år. Många av dessa patienter har helt återhämtat sig från sjukdomen, även om läkarna gav dem inga chanser. Det bästa sättet att eliminera en tumör är att det ska komma i kontakt med bikarbonat, som kan användas som ett lavemang för cancer i matsmältningsapparaten, intravenös injektion för hjärn- och lungtumörer och inandning för tumörer i de övre luftvägarna.

Bröst, lymfsystemet och subkutana tumörer kan behandlas med en lokal perfusion. tumörer inre organ bör behandlas med bakpulver genom att tillämpa den direkt in i blodkärlen, och det är också viktigt att behandla alla typer av cancer med rätt dos.

Dr Simonchini förklarar och fortsätter:” För phleboclisis måste du om 500 cm. av 5 % eller 8,4 % lösning; i vissa fall, behöver blandningen endast vara tillräckligt salt. Under varje behandling, är det viktigt att veta att tumörkolonier komma tillbaka mellan 3 och 4 dag, och lider en kollaps mellan fyra och fem dag, så minst 6 dagars behandling krävs. Behandlingen bör upprepas för 4 cykler, och har inga andra än törst och svaghet biverkningar. ”

För hudcancer, bör du gnida en 0,7 % jod tinktur på de drabbade områdena 20-30 gånger om dagen. Efteråt kommer tumören inte tillbaka, ”Dr Simonchini säger. Här är de viktigaste symptomen av Candida infektion:

Kronisk trötthet;


Tvångssyndrom;

Ångest och irritabilitet;

Hjärna dimma och illamående;

Kroniska hudsjukdomar;


Kroniska matsmältningsproblem;


Humörsvängningar;


Stärkelse och socker cravings.

Om du har meddelande åtminstone två av dessa symptom, kan du ha ett framskridet stadium av candida infektioner som kan leda till cancer, så de bör aldrig ignoreras. Behandling och förebyggande av candida infektioner, svamp utveckling måste hållas i schack. Lämnas obehandlad kan candida leda till candidiasis som kan orsaka symptom som efterliknar andra sjukdomar och leda till perforering i tarmen och läckande tarm syndrom.
Detta gör det möjligt för protein att attackera dina blodkroppar. För att förhindra ytterligare problem, måste vi först eliminera de livsmedel som foder candida – socker och stärkelse. Detta innebär inget bröd, godis, färsk frukt, pasta och ris för en stund. Fokus på att äta rå frukt och ångkokta grönsaker, och vissa människor har haft bra resultat med grapefrukt frön.

 

Dr. Simonchini rekommenderar användning av aluminiumfritt bikarbonat för behandling av cancer. Det kan hittas i nästan alla hälsokostaffärer och apotek.
Hur terapi fungerar. Bikarbonat ökar väsentligt alkalinitet blodet som förstör svampar. På grund av detta, söndrar bakpulvret snabbt tumören och lämnar den utan försvar.

 

För magen, tjocktarmen , ändtarmen och cancer i munhålan, måste du ta en tesked bakpulver i ett glas vatten varje morgon och kväll för en månad. I de flesta fall är detta tillräckligt med tid för att eliminera tumören. Terapin bör pågå 3-4 veckor och en dag mer. Dr. Simonchini terapin oftast kräver också intravenösa injektioner samt.

För bästa resultat, behöver du 500 ml. 5 % bikarbonat lösning tillämpas i venen direkt varje dag. Gör detta i 24 dagar, sedan gå till en genomsökning. Vaginala svampinfektioner har blivit ganska vanligt numera och enligt Dr. Simonchini, de är den största boven för livmoderhalscancer och vaginal tumörer.

För att behandla dessa problem, måste du tvätta slidan med en blandning gjord av två liter. filtrerat vatten och 2 msk bikarbonat. Detta kommer att besegra svampar som orsakar problemet och hindra dem från att komma tillbaka i framtiden.

Här kan du läsa om doktor Sanna Edin och fördelarna med bikarbonat

https://ehdin.com/basa-med-bikarbonat/

Här kan du köpa dig bikarbonat

https://www.bodystore.com/bikarbonat-1-kg?gclid=Cj0KCQiApt_xBRDxARIsAAMUMu8rZSIDkcH
GNqe2xqC_GjLuDRHJvtXhDGkDhZIpJE3PvYgeyDiv
Z7YaAkEsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Annons