Bill Gates finansierade PIRBRIGHT-institutet, som äger patentet på coronavirus

(Natural News) Tro det eller inte, den stammen av coronavirus som för närvarande sprider sig över hela Kina och utomlands är ett patenterat virus som ägs av en enhet som heter The Pirbright Institute, som delvis finansieras av Bill och Melinda Gates Foundation.

Patentsidan för coronavirus förklarar att det ”kan användas som ett vaccin för att behandla och / eller förhindra en sjukdom, såsom infektiös bronkit, hos ett ämne”, vilket tyder på att detta bara är en annan vapenad virusstam utformad för att sälja mer värdelös, dödlig vacciner, och samtidigt dödar några tusen, eller kanske några miljoner människor.

Del 2 hittar du på länken under:

https://prickigahuset.com/2020/01/31/intervju-samtal-om-corona-virus-del-2-med-michael-zazzio-2020-01-29-lyssna-och-las-undertexten-och-sprid-vidare-i-alla-dina-natverk/

LÄS MERA
www.naturalnews.com/2020-01-27-bill…rus-patent.html

patents.justia.com/patent/10130701

Roche Flu Medication Fraud Stole Billions
articles.mercola.com/sites/articles…_rid=799034837

Inspelare av samtalet
Ulf Bittner

Om och av Ulf Bittner kan du läsa mera
eueeshealthcare.bloggproffs.se/

Annons