Bild: Bill Gates finansierade PIRBRIGHT-institutet, som äger patentet på coronavirus  Image result for pirbright

Måndag 27 januari 2020 av: 

https://www.naturalnews.com/2020-01-27-bill-gates-funded-pirbright-institute-owns-coronavirus-patent.html

Tro det eller ej, den stammen av coronavirus som för närvarande sprider sig över hela Kina och utomlands är ett patenterat virus som ägs av en enhet som heter The Pirbright Institute, som delvis finansieras av Bill och Melinda Gates Foundation .

Den patentsidan för corona förklarar att det ”kan användas som ett vaccin för att behandla och / eller förebygga en sjukdom, såsom infektiös bronkit, i ett ämne”, vilket tyder på att detta bara är en annan beväpnad virusstam konstruerad för att sälja mer värdelösa, dödliga vacciner, och samtidigt döda några tusen, eller kanske några miljoner människor.

En närmare titt på patentsidan visar också att Pirbright Institute äger alla slags andra viruspatent, inklusive ett för afrikansk svinpestvirus, som är listat som ett ”vaccin.” Det är alltså ingen överraskning att Bill Gates är ett Pirbright Institute ekonomisk stöd, som ser hur han är en av de mest aggressiva, vaccinpressande ”filantroperna” på planeten.

Hur hela denna coronavirussituation tar form verkar vara exakt vad Gates en gång föreslog som en ”lösning” på det påstådda problemet med ”överbefolkning.” Vid ett ökänt TED-samtal förklarade Gates att vacciner är en av nycklarna till att minska globala befolkningsnivåer, och vilket bättre sätt att göra det än att släppa loss det patenterade coronavirus på massorna för att senare införa ett patenterat vaccin för det?

För mer relaterade nyheter om coronavirus och andra vapen virus som släpps ut av eugenikister som Bill Gates, se till att kolla Outbreak.news .

Bill och Melinda Gates var värd för ”Event 201” i oktober, beskrivet som en ”hög nivå pandemi övning”

Vad som är ytterligare intressant är att Bill och Melinda Gates Foundation var värd för en ”hög nivå pandemic övning” tillbaka i oktober som involverade diskussioner om hur ”offentliga / privata partnerskap kommer att vara nödvändiga under svaret på en svår pandemi för att minska stora -skala ekonomiska och samhälleliga konsekvenser. ”

Denna senaste ansträngning av Bill Gates hålls i samarbete med Johns Hopkins Center for Health Security och World Economic Forum och är minst sagt misstänksam, särskilt när man tänker på att den hölls precis i tid för koronavirusutbrottet.

Som vanligt är fallet med misstänkta sjukdomsutbrott som får medierna och akademin att prata om nya vacciner och offentlig-privata partnerskap, gömmer Bill Gates fingeravtryck nästan alltid i bakgrunden. Och detta är exakt fallet med coronavirus, som kan uppnå många av Gates förväntningar på framtiden, inklusive massavfolkning, massvaccination och masskonsolidering av regeringsmakt.

”Dessa händelser ökar, och de är störande för hälsa, ekonomier och samhälle”, lyder ett meddelande om ”Händelse 201”, som de kallade det, eller mötet med Gates och hans kår från tillbaka i oktober.

”Att hantera dessa händelser anstränger redan den globala kapaciteten, till och med saknas ett pandemiskt hot. Experter är överens om att det bara är en tidsfråga innan en av dessa pandemier blir global – en pandemi med potentiellt katastrofala konsekvenser. En allvarlig pandemi, som blir ”Event 201”, skulle kräva tillförlitligt samarbete mellan flera industrier, nationella regeringar och viktiga internationella institutioner. ”

Detta läser som ett förutsägbart skript för vad vi nu ser med coronavirus, eftersom regeringar över hela världen kramar för att ”hantera” detta dödliga utbrott med kampslag, snabbspårning av vaccin, karantän och massor av rädsla.

”Om vi ​​gör ett riktigt bra jobb med vacciner, hälso-och sjukvård, reproduktiva hälsovårdstjänster, kan vi sänka [den globala befolkningen] med kanske cirka 10 till 15 procent,” citeras Gates berömmt för att säga om den verkliga avsikten med hans ”humanitära” ansträngningar.

Var noga med att hålla dig uppdaterad för mer nyheter om krisen i coronavirusutvecklingen.


Ha alltid Kolloidalt silver hemma. Det är det enda medlet som tar död på de flesta virus och bakterier, bl a Ebola-viruset.

Finns här bl a https://www.svensktkosttillskott.se/ionosil-kolloidalt-silver?da=14-275&gclid=CjwKCAiA1L_xBRA2EiwAgcLKAzG7wLjGMNSI1THA9LBcS-LZBni-Jyw6buS8DOsbE4E3tzN-kkJ7qBoC5SYQAvD_BwE

Källor för denna artikel inkluderar:

Patents.Justia.com

Pirbright.ac.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

CenterForHealthSecurity.org

 

Annons