StatinsStatiner, den allmänt förskrivna klass av läkemedel som påstås sänka det’onda’ kolesterolet och minska risken för hjärtproblem, har nyligen kommit under attack efter att en studie visade att dessa förstör människors hälsa mer än de förbättrar den.

https://www.naturalnews.com/051636_statins_drug_scam_premature_aging.html

September 28, 2015
by: Jennifer Lea Reynolds

Studien som publicerades i American Journal of Physiology fastslår att statiners’ ”…inverkan på andra biologiska egenskaper hos stamceller ger en ny förklaring till deras negativa kliniska påverkan.” Specifikt anges i studien att sådana biverkningar inkluderar för tidigt ”åldrande” och den konstaterar också att ”…långvarig användning av statiner har förknippats med negativa effekter som myopati, neurologiska biverkningar och ökad risk för diabetes.” Myopati relaterar till muskelsvaghet i skelettet.

Läs resten av Statinbluffen

 

 

Annons