Tisdag 5 november, 2019 av: 

https://www.naturalnews.com/2019-11-05-high-cholesterol-reduces-mortality-statin-drugs-scam.html

Myten om att kolesterol på något sätt är giftigt för människokroppen har berikat läkemedelsindustrin kraftigt och genererat vinster för miljarders miljarder för läkemedelsföretag som massmarkerar sina kolesterolsänkande statinläkemedel till hjärtpatienter. Men det är viktigt att komma ihåg att vetenskapen faktiskt inte stöder denna fars , och faktiskt visar att kolesterol är bra för människokroppen, vilket hjälper till att minska dödligheten.

Bild: Nya studier visar att högt kolesterol reducerar dödligheten, avslöjar total bedrägeri av statinläkemedel, Big Pharma största vinstgenerator

Detta kanske inte är nyheter för våra vanliga läsare, men det är fortfarande ett mysterium för miljoner amerikaner (och svenskar) som fortfarande tror att äggulor kommer att döda dem, tillsammans med animaliskt fett. En ny analys utvärderad av amerikanska tänkarnas Thomas Lifson upprepar det faktum att kolesterol inte är en orsak till hjärtattacker, vilket många människor har trott. Sanningen är att kolesterol hjälper till att skydda mot hjärtattacker, vilket innebär att statinläkemedel faktiskt verkar mot din kropps bästa.

Pekar på en omfattande dataanalys publicerad på Medium.com förklarar Lifson hur högt kolesterol och LDL-kolesterol (låg densitet lipoprotein) i synnerhet hjälper till att minska dödlighetsrisken, vilket helt motsäger den officiella berättelsen om kolesterol som genomträngde den offentliga psyken för många decennier.

Analysen sluts av PD Mangan och drar slutsatsen att kolesterol inte har någon koppling till hjärtsjukdomar och faktiskt bidrar till dess förebyggande. Det stämmer: Att äta bacon och ägg varje morgon kommer inte att döda dig och kan faktiskt förlänga ditt livse till att du köper de rena sorter som kommer från betesdjur om dessa livsmedel ingår i din diet.

”Även om det totala kolesterolet är en dålig om inte helt värdelös riskmarkör för hjärtsjukdomar, har läkarna fokuserat på det för att utesluta hur det kan påverka andra dödsorsaker,” skriver Mangan och betonar det faktum att statiner eliminerar något från kroppen som skyddar det faktiskt medan de själva bidrar till en ökad risk för dödsfall av andra orsaker.

”Det gör dig lite bra att rädda dig från hjärtsjukdomar om det innebär att du ökar din risk för dödsfall från cancer,” tillägger han och noterar att statiner är en känd orsak till cancer som bör undvikas till varje pris.

För att lära dig mer om andra vanliga medicinska myter som leder människor vilse när de försöker leva en sund livsstil, se till att du kollar Disinfo.news .

Kolesterol skyddar mot infektioner, åderförkalkning, cancer och våldsamt beteende

Som en del av sin analys presenterar Mangan tre datatabeller som bevis för att kolesterol inte är den skurk som den har gjorts till att vara. De studier som hans datakompilering utvunnits från avslöjar att kolesterol skyddar mot infektioner och åderförkalkning, samt cancer – och när är det sista gången du hörde talas om något av detta från mainstream media?

Dessutom har kolesterol visat sig minska risken för våld, tro det eller ej. I en studie fann forskare att de med den lägsta kvartilen (fjärde) kolesterolnivån i kroppen var sex gånger mer benägna än de med höga kolesterolnivåer för att försöka begå självmord. Med andra ord interagerar kolesterol med hjärnkemi på ett positivt sätt – detta är återigen en viktig information som mainstream-media aldrig har presenterat för allmänheten.

”Människor som äter på bacon och ägg eller Kobe-nötkött kommer sannolikt inte att döda sig själva eller någon annan, okej,” konstaterar Lifson. ”Oftast känner de sig som en tupplur, jag kan rapportera baserat på rigorösa tester på mig själv,” tillägger han skämtande.

Oavsett hur man tittar på det är kolesterol verkligen inte ”giftet” som vanliga läkare och hälso-myndigheter hävdar att det är. Genom att beröva din kolesterol kolesterol svälter du den faktiskt till ett viktigt bränsle som hjälper till att balansera inte bara din neurokemi utan också dina hormoner , vilket kan förklara varför så många människor i dag lider av könsdysfori och andra könsrelaterade sjukdomar. .

Eftersom kolesterol har demoniserats under minst de senaste 50 åren har en hel generation människor med lågkolesterolhaltiga, fettfattiga livsmedel som helt har förstört deras förmåga att upprätthålla homeostas. Kanske är denna brist på kolesterol och sunt fett under alla dessa år varför samhället sammanfaller i en allt snabbare takt? Man måste åtminstone undra.

”Många medier kan inte förlita sig för att leverera goda vetenskapliga nyheter,” hävdar Lifson när han varnar den amerikanska allmänheten mot att acceptera allt som myndigheters och hälsomyndigheter dogmatiskt säger som näringsfakta, helt enkelt för att dessa människor har maktpositioner.

”Håll fast vid livsmedel så nära deras naturligt förekommande tillstånd som möjligt – t.ex. smör istället för margarin, mindre bearbetat mer än så,” tillägger han. ”Undvik stress när det är möjligt och kultivera ett tankesätt som inte avlar det. Det vill säga, människor med ett högre perspektiv – människor med tro – tenderar att instinktivt hålla saker i perspektiv; mindre perspektiv avlar småsinthet och svettning av små orsaker. ”

För att lära dig mer om hur du håller dig frisk naturligt måste du kolla in Natural.news .

Källor för denna artikel inkluderar:

TheNewAmerican.com

Medium.com

NaturalNews.com

Annons