Vi har receptorer i hela kroppen , dom två största grupperna kallas CB1 och CB2 receptorer , och dessa receptorer finns i hjärnan , i hela nervsystemet , och i alla viktiga organ . De flesta cannabinoider binder sig till dessa receptorer. CBD agerar dock på ett unikt sätt genom att den inte nödvändigtvis har en interaktion med eller binder sig till någon av dessa receptorer .

Image result for cbd oil
Vad det som händer är att CBD oljan stimulera produktionen av våra egna Endocannabinoider. Så istället för att binda specifikt till dessa platser , verkar CBD för att stimulera hela vårt endocannabidoidsystem och främja vår hälsa . Konsekvenserna av vad det kan innebära för oss är enorm .

Endocannabinioid Systemet

Endocannabinoider är naturligt förekommande föreningar som finns i den mänskliga kroppen. De har varit där i 600.000 år eller mer, men vi har bara inte lagt märke till det! En av de märkliga sakerna med endocannabinoider är deras slående likhet med de aktiva ingredienserna i hampa. som kallas fyto-cannabinoider. Det var forskarnas nyfikenhet att förstå den exakta mekanismen genom vilken cannabis verkar i kroppen som ledde till upptäckten av Endocannabinoid systemet, för lite mer än ett decennium sedan. Vetenskapen om endocannabinoid systemet har utvecklats väldigt mycket under de senaste åren. Medvetenheten om att ”endocannabinoidsystemet” är det största neurotransmittorsystemet i den mänskliga kroppen är stort. Det reglerar avkoppling, äta, sova, minne, och som noterats av den italienska vetenskapsmannen Vincenzo Di Marzo, även vårt immunförsvar.
Cannabinoider främja homeostas, upprätthållandet av en stabil inre miljö trots externa fluktuationer, på varje nivå av biologiskt liv, från sub-cellulära, till organismen. De endocannabinoider som finns naturligt i bröstmjölk, är avgörande för korrekt mänsklig utveckling, och har nästan identiska effekter som cannabinoider som finns i hampaplantan.
Allmänt accepterat efter dess upptäckt 1995, är att endocannabinoidsystemet har kraft att läka och balansera de andra systemen i kroppen genom att slå på eller stänga av gener. Cannabinoider har nyckeln som låser upp receptorer i hjärnan och immunsystemet, och utlöser potent helande och smärtstillande effekter.
Cbd-olja Innehåller; CBD olja är en olja som är extraherad från industrihampa. CBD oljan tillverkas på att skonsamt sätt så att alla aktiva ämnen i oljan bevaras. Vår CBD olja innehåller vad hampan innehåller av CBD, THC, CBN, Terpender m.m. Därför ligger CBD innehållet på 2,04%. Så minsta innehållet av CBD i vår 20 ml droppflaska är 400 mg CBD

Innehåller: Hampaolja extraherad i kokosolja (MCT), CBD 2000 mg/100ml Med en olja som har en hög MCT innehåll, får man snabbare effekt, en starkare och mer långvarig verkan från samma mängd Cannabidiol (CBD)
OBS. Ej från koncentrat!
Vår hampaolja skiljer sig en hel del ifrån dom vanliga CDB oljorna. Det beror mest på att vi har en helt unik extraktions metod där vi utvinner alla läkande ämnen som finns i hampan. Du behöver oftast 2-5 gånger så mycket CDB ifrån oljor, baserade på koncentrat, i jämförelse med vår olja.
Att oljan innehåller alla aktiva ämnen, är det som gör att våra kunder upplever bra resultat på deras olika symtom.
Vår CBD olja innehåller 2000 mg CBD per 100 ml olja och över 80 andra Cannabinoider. Den innehåller också både vattenlösliga och oljelösliga terpener och andra nyttiga molekyler.

Utvunnen ur Svensk industrihampa
Cbd-olja Innehåller; CBD olja är en olja som är extraherad från industrihampa. CBD oljan tillverkas på att skonsamt sätt så att alla aktiva ämnen i oljan bevaras. Vår CBD olja innehåller vad hampan innehåller av CBD, THC, CBN, Terpender m.m. Därför ligger CBD innehållet på 2,04 %. Så minsta innehållet av CBD i vår 20 ml droppflaska är 400 mg CBD

Köp CBD olja och upplev hur det känns att vara i perfekt balans!

 

Så här doserar du:

1. Börja med att droppa 2 droppar under tungan (Det går lättare om du står framför en spegel). Håll dropparna under tungan minst 1/2 till 1 minut, gärna längre svälja sedan. Du kan också droppa på en sked.
2. Dag två tar du 2 droppar morgon och kväll.
3. Öka sedan med 2 droppar morgon och kväll per dag tills du uppnår din optimala dos. Det kan vara alltifrån 2 droppar till 35 droppar 3 ggr / dag.

Ett vanligt tecken på att du uppnått din maximala dos är att du känner dig pigg på dagen och sover på natten.

Om du känner dig ”för avslappnad eller lite dåsig” så tar du för mycket Cbd-olja. Minska då dosen tills du känner dig pigg igen. Detta kan inträffa redan när du tar 2 droppar / dag. Det är mycket individuellt hur mycket Cbd-olja man behöver. En del tar tex mer på kvällen och mindre på morgonen för att kunna sova bättre. Om du ha svårt att somna är det oftast bäst att ta Cbd-oljan 1-1 1/2 timma innan du lägger dig.

Du kan även få förvärrade symtom i början, eftersom ditt immunförsvar aktiveras t e x vid astma.

Efter några veckor behöver de flesta minska dosen eftersom receptorerna i kroppen aktiveras av Cbd-oljan.

Du ska aldrig ta mer än max 35 droppar 3 ggr om dagen.

Cbd-oljan är ingen ”quick fix” utan det tar tid att balansera kroppens obalanser. Låt det ta tid. Det blir inte bättre för att man ökar dosen, utan du kan bara aktivera de receptorer som finns i kroppen
Prova CBD olja och upplev hur det känns att vara i perfekt balans! 


Här kan du köpa CBD:

https://nordicoil.se/t/OmCBD

https://naturligtvis.me/

https://fabcbd.com/products/

https://medterracbd.com/products

 

 

 

Annons