nordinbok.jpg

Och cancern bara försvann

Den avbildade boken, som nyligen givits ut på Karneval förlag presenteras av förlaget på detta sätt:

I juli 2014 får Sven Erik Nordin besked av sin läkare att han har en aggressiv form av cancer i underlivet.

Vid samma tillfälle får han också veta att hans enda chans att över leva är att genomgå en omfattande operation som bland annat innebär att hela penis avlägsnas.

Efter en kort betänketid bestämmer sig Sven Erik Nordin för att inte följa läkarens råd. Han tackar nej till behandling. Samtidigt börjar han att febrilt leta efter alternativa metoder som kan bota honom.

Idag, fem år senare, är Sven Erik Nordin sedan flera år friskförklarad.

I Och cancern bara försvann berättar han om sina erfarenheter av att som dödsdömd cancerdrabbad lyckas hitta en väg tillbaka till livet. Han tar också upp hur hans syn på cancer och cancervård dramatiskt kom att förändras under färden.

”-Jag lyckades besegra cancern, men inte med hjälp av de metoder som den moderna läkarvetenskapen erbjöd mig, utan med dem som jag själv hittade.

Jag är givetvis glad och tacksam över att mot alla odds ha överlevt min cancer på ett sätt som läkarna förklarade var omöjligt. Men jag är samtidigt ledsen, frustrerad, arg och förtvivlad över alla dem som inte får den möjligheten.

Denna bok har jag skrivit för att ge andra den mirakulösa möjlighet som jag själv fick.” Sven Erik Nordin

Sven Erik Nordin är pensionerad beteendevetare och grundare av hemsidan http://www.svaradoktorn.se som sedan starten år 2016 har haft över 700000 besök.

Länk till förlaget:

https://www.bokus.com/bok/9789188729293/och-cancern-bara-forsvann/?gclid=EAIaIQobChMIyr-EisSA5AIVBNKyCh0-IQSAEAAYAyAAEgKve_D_BwE

Annons