Här kan ni läsa tidigare publicerade artiklar i ämnet: https://bakomkulisserna.biz/?s=chemtrail


 

Har du märkt en plötslig ökning av dina astmaanfall, hudsjukdomar eller huvudvärk? Undrar du varför dina en gång så lugna nätter nu plågas av sömnstörningar? Titta upp mot himlen över din stad så kanske du hittar svaren. Medan mainstream media förblir kusligt tysta, finns det en mörk sanning som hägrar över oss alla.

Du kanske frågar, varför har du inte hört talas om detta från dina betrodda nyhetskällor? Tja, min vän, svaret är enkelt men ändå skrämmande: tystnaden säger mycket. Mainstream media, sanningens förmodade vakthundar, har blundat för det hotande hotet ovanför våra huvuden. Det är inte inkompetens; det är medskyldighet. Men frukta inte, för vi vägrar att låta deras tystnad överrösta våra röster.

Låt oss komma till rätta. Chemtrails, de där trasiga ränderna över himlen, är inte bara ofarliga ångspår som passerar flygplan. Nej, de är de tysta mördarna för vår hälsa och vårt välbefinnande. Packad inom dessa oskyldigt utseende stigar är en cocktail av gifter utformade för att orsaka förödelse på våra kroppar och sinnen.

Har du någonsin undrat varför din astma plötsligt är utom kontroll? Eller varför dina hudbesvär verkar förvärras för varje dag som går? Det är ingen slump. De kemikalier som regnar ner ovanifrån utlöser en kaskad av hälsoproblem, från andningsbesvär till försvagande huvudvärk. Och om du tror att det stannar där, tänk om.

Eksem, bihåleinfektioner, näspolyper – listan fortsätter. Varje symptom, varje diagnos, kan spåras tillbaka till den giftiga brygden som sprayas in i vår en gång orörda himmel. Men ta inte mitt ord för det; fråga bara de otaliga individerna som har sett sina liv vändas upp och ner av dessa lömska kemikalier.

Blunda och föreställ dig en natt av oavbruten sömn, en lyx som många av oss bara kan drömma om. Men för ett ökande antal människor har sömnen blivit en svårfångad skatt, ryckt bort av chemtrails olycksbådande hand. Sömnstörningar, som en gång var sällsynta, frodas nu och berövar oss vårt mest grundläggande behov av vila och föryngring.

Om du tycker att det är dåligt nu, håll dig för det värsta som väntar. Lunginflammation, en en gång behandlingsbar sjukdom, muterar till en formidabel fiende, resistent mot konventionella behandlingar. Tillfällighet? Jag tror inte det. Samma kemikalier som förgiftar vår himmel sipprar nu in i våra lungor, vilket gör oss försvarslösa mot detta tysta angrepp.

Men vänta, säger du, allt det här låter som något ur en dystopisk mardröm. Våra regeringar skulle väl inte tillåta sådana här grymheter att inträffa rakt under näsan på oss? Ah, min kära läsare, däri ligger problemets kärna. Förnekelse är den första försvarslinjen för dem som begår dessa avskyvärda handlingar. ”Konspirationsteori”, ropar de och avfärdar alla avvikande röster som galningars stök.

Men frukta inte, för vi vägrar att bli tystade. För varje dag som går vaknar fler och fler individer upp till den hårda verkligheten med chemtrails. Gräsrotsrörelser växer fram runt om i världen, kräver svar, kräver ansvar. Vi kan vara David som står inför en Goliat av lögner och svek, men historien har gång på gång visat oss att sanningens kraft är en kraft att räkna med.

Medan alla diskussioner om fenomenet ”chemtrail” idag omedelbart betecknas som konspirationsteori, ger en ny studie bevis på att ett globalt hemligt program är på gång, gjort möjligt genom politiska, kommersiella och statliga intressen som arbetar i maskopi för att släppa ut extremt giftigt material i atmosfären skenbart för att ”bekämpa den globala uppvärmningen”.
 
 
 
 

Visserligen blir jag lite orolig när ämnet ”chemtrails” kommer upp. Som att koppla ihop vaccin med autism, har vissa ämnen varit så laddade med desinformation så länge att skrivandet om dem automatiskt åberopar spöket av kontrovers, och inte öppen diskussion, som man skulle förvänta sig om att upptäcka sanningen var en prioritet. 

En mycket marginaliserad men högljudd sektor av befolkningen tror att chemtrails sprayas på oss som Raid on cockroaches av våra osynliga överherrar för att underlätta en avfolkningsagenda. På den andra ytterligheten är akademiker som ogenerat publicerar tidningar som föreslår att vi bör spela Gud genom att använda olika geoengineering-tekniker med påstådda planetomfattande effekter för att ”bekämpa den globala uppvärmningen.”

Sällan ser vi dock någon som på ett övertygande sätt knyter ihop förstahands-observationsdata med objektiva data, för att bevisa att det finns något annat i dessa ihållande dragningar än frusen vattenånga.

Tack och lov publicerades nyligen en banbrytande studie som gjorde exakt detta, och förde oss närmare sanningen än vi någonsin varit tidigare. Implikationerna är helt enkelt djupgående och jag tror att det kan leda till en kraftigt utökad medvetenhet och aktivism om ämnet.

Den nya studien publicerad i International Journal of Environmental Research and Public Health med titeln ”Evidence of Coal-Fly-Ash Toxic Chemical Geoengineering in the Troposphere: Consequences for Public Health”, ger en övertygande förklaring till vad som ligger bakom den så kallade ” chemtrail”-fenomenet, som avslöjar att källmaterialet som används för att skapa artificiellt väder som är synligt över hela världen är det extremt giftiga avfallsmaterialet från elindustrin, känt som kolflygaska.

Om du inte redan är medveten om det, är ”chemtrail” en vardaglig term som används för att beskriva de ihållande konturerna, förmodligen laddade med ”kemikalier”, som observeras från flygplan som resulterar i bildandet av konstgjorda molnmönster och väder. Deras existens har nästan universellt avskrivits som ”konspirationsteori” av media och regering trots globala bevis – så tydliga som dagen – att vädret manipuleras med aerosoler, förmodligen i geotekniska syften avsedda att kompensera den globala uppvärmningen. 

Den nya studien, författad av bosatt i San Diego ”J. Marvin Herndon”, initierades efter att han sett sin region sprayas dagligen av en, som då, oidentifierad aerosol:

Under våren 2014 började författaren lägga märke till tanker som ganska ofta producerade vita spår över den molnfria blå himlen över San Diego, Kalifornien. Aerosolbesprutningen som skedde med ökande frekvens var ett relativt nytt fenomen där.  Den torra varma luften ovanför San Diego bidrar inte till bildandet av jetkontrails, som är iskondensat. I november 2014 var tankflygplanen upptagna varje dag med att kors och tvärs över himlen med att spruta sin flyggraffiti. 

Inom några minuter skulle aerosolspåren som lämnade tankfartygen börja diffundera och så småningom bilda cirrusliknande moln som diffunderar ytterligare för att bilda ett vitt dis som spred solljus, ofta blockerade eller dämpade solen. Aerosolsprutning var ibland så intensiv att den annars molnfria blå himlen blev mulen, vissa delar av himlen blev brunaktiga.  Ibland var navigeringsljusen på tankfartygen synliga när de arbetade på natten, deras spår skymmer stjärnorna ovanför; i gryningen hade den normalt klarblå morgonhimlen redan ett mjölkvitt dis. Oavsett vilket fortsatte aerosolsprutningen ofta under hela dagen.  Nödvändigheten av dagliga aerosolplaceringar härrör från de relativt låga spruthöjderna i troposfären där blandning med luft lätt sker, vilket tar ner de aerosoliserade partiklarna och exponerar mänskligheten och jordens biota för det finkorniga ämnet.  Författarens oro över den dagliga exponeringen för ultrafina luftburna partiklar av hemlig sammansättning och dess åtföljande effekt på hälsan hos hans familj och folkhälsan i allmänhet föranledde forskningen som rapporterades här. ”

Den långa historien om hemliga geoteknikprogram

För dem som inte har sett fenomenet ”chemtrail” direkt, skulle det vara lätt att skriva av denna författares vittnesmål som tvivelaktigt eller bara anekdotiskt. Men författaren påpekar med rätta att det redan finns omfattande bevis i den historiska dokumentationen av hemliga geoteknikprogram, och som han sammanfattar så här:

Geoteknik, även kallad vädermodifiering, har utförts i decennier på mycket lägre höjder i troposfären. De senaste uppmaningarna till öppen diskussion om klimatkontroll eller geoteknik tenderar att dölja det faktum att världens militära och civila sektorer har ändrat atmosfäriska förhållanden under många decennier, vilket har beskrivits av vetenskapshistorikern James R. Fleming. 

En del av den tidiga forskningen om väderändringar resulterade i program som ”Project Skywater” (1961–1988), US Bureau of Reclamation’s försök att konstruera ”The rivers of the sky”; den amerikanska arméns ”Operation Ranch Hand” (1961–1971), där herbiciden Agent Orange var en ökända del; och dess ”Project Popeye” (1967–1971), som användes för att ”göra lera, inte krig” över Ho Chi Minh-leden.  Dessa få exempel på väderförändringar, alla hemliga när de var förlovade, visar att vädret enligt militärens ord är ”en kraftmultiplikator ”.

Företaget tillhandahöll också flygtjänster åt ”Central Intelligence Agency”, inklusive

transport av Shahen av Iran från Panama till USA 1980.
 
 

Faktum är att vi inte behöver spekulera om huruvida dessa hemliga program fortfarande pågår, eftersom bevisen är ”gömda i klarsyn” för miljoner att se dagligen. (Obs: Jag föreslår starkt att du tittar på ”Artificiella moln” för att få en primer om skillnaden mellan naturligt förekommande konturer och ”chemtrails.”)

De verkliga frågorna här är: 

  • Vad sprayas? 
  • Vem ligger bakom programmet?
  •  Varför finns det ingen offentlig diskussion om programmet och dess konsekvenser för människors och miljöns hälsa?

Kol flygaska  ” är giftigare än radioaktivt avfall ”

Även om det är tydligt att vädermodifieringsprogram fokuserade på ökad nederbörd genomförs över hela landet med silverjodid, som nyligen avslöjats av vår bidragsgivare Dave Dahls dokumentär ”Artificial Clouds”, och att resultatet är globala förändringar i vädermönster, exemplifierat av temperaturförändringar som observerats efter flygplanets grundstötning efter 9/11, verkar det globala geoteknikprogrammet vara ett mycket större hot mot planetens hälsa.
 
Vad Herndons forskning avslöjade är att 
 
” (T)oxisk kolförbränningsflygaska är den mest sannolika aerosolformade partikelformen som sprutas av tankjets för geoteknik, vädermodifiering och klimatförändringsändamål och beskriver några av de mångfaldiga konsekvenserna för folkhälsan. ”
 
Han kom fram till denna slutsats genom följande metoder:
 
”Två metoder används: 
 
(1) Jämförelse av 8 grundämnen analyserade i regnvatten, urlakade från aerosoliserade partiklar, med motsvarande ämnen som lakats ut i vatten från kolflygaska i publicerade laboratorieexperiment, och 
 
(2) Jämförelse av 14 element analyserade i damm som samlats utomhus på ett högeffektivt partikelluftfilter (HEPA) med motsvarande element analyserade i olakt kolflygaskamaterial. 
 
Resultaten visar: 
 
(1) sammansättningen av element i regnvatten och i motsvarande experimentella lakvatten är väsentligen identiska. Vid ett 99 % konfidensintervall har de identiska medelvärden (T-test) och identiska varianser (F-test); och 
 
(2) sammansättningen av element i (HEPA) stoftet och i motsvarande genomsnittliga icke urlakade kolflygaska är likaledes i huvudsak identiska.”
 
 
 
 

Kolflygaska är en rest av fina partiklar som genereras av kolförbränning och är ett extremt giftigt material av de tre primära anledningarna:

1) På grund av dess storlek på nanopartiklar kan den inte bara komma in lättare i mänsklig vävnad genom hud-, oral- eller lungkontakt, utan den kan också ha större toxicitet på grund av dess förmåga att härma hormoner och/eller passera genom cellmembran och förändra kärnkraftsprogram för att negativt förändra cellfenotyp.

2) Den innehåller ett brett spektrum av tungmetaller, inklusive oorganiska former av aluminium och arsenik som är mycket giftiga för biologiska system. Dess kvicksilverinnehåll kan variera så högt som 1 del per miljon.1

3) Den innehåller radioisotoper i låga doser som kan ha djupgående, allvarliga kroniska negativa hälsoeffekter som är flera storleksordningar högre än vad nuvarande toxikologiska riskbedömningar redogör för.

Som Herndon säger,

” Konsekvenserna (av exponering för kolflygaska) på folkhälsan är djupgående, inklusive exponering för en mängd olika giftiga tungmetaller, radioaktiva ämnen och neurologiskt inblandat kemiskt rörligt aluminium som frigörs av kroppsfukt på plats efter inandning eller genom transdermal induktion. ”

Oroväckande nog beslutade EPA nyligen att kolflygaska inte ska betraktas som ett ”farligt avfall”,2 trots överväldigande bevis som innehåller dussintals föreningar som individuellt utgör en tillräckligt allvarlig miljö- och hälsorisk för att klassificeras och regleras som hälsofarliga. .

När man tänker på att EPA kräver att koleldande elektriska anläggningar ska binda kolflygaskan på grund av dess kända toxicitet som förorening, är hyckleriet här häpnadsväckande. Naturligtvis skulle denna dom skydda dem som orkestrerar den geotekniska agendan bakom kulisserna att använda elkraftindustrins giftiga biprodukt: miljontals ton kolflygaska, som ett ”nyttigt” ämne som används för att ”bekämpa den globala uppvärmningen”, även om slutresultatet är detsamma: släpper ut ett mycket giftigt material direkt i troposfären.

 

Vinstmotiv och inte bevis driver geoteknikagendan.

Vi har redan exempel på hur detta fungerar. Den privata sektorn, liksom aluminiumindustrin, samarbetar med regeringen för att ta en mycket giftig avfallsprodukt som fluor, och sedan lobba för att få det juridiskt mandat att släppas in i miljön och våra kroppar via fluoreringsprogram.

Plötsligt får industrin som ansvarar för att koncentrera och släppa lös ett ämne som inte är lagligt att dumpa i miljön på grund av säkerhetsproblem betalt för att få det dumpat direkt i vår vattenförsörjning som hamnar i vår miljö och kroppar. 

Ett mycket giftigt ämne omarbetas helt enkelt och omstöps till ”terapeutiskt” när vinstintresset är tillräckligt övertygande för att övertrumfa etiska och juridiska gränser.

Från och med 2005 rapporterade amerikanska koleldade anläggningar att de producerade 71,1 miljoner ton flygaska, varav 29,1 miljoner ton rapporterades återanvändas för industriella tillämpningar.3 

Om det inte vore för denna ”återvinning” skulle industrin sitta kvar med ett miljarddollarproblem, inte olikt kärnkraftsindustrins problem med kärnavfall. 

Enbart däri ligger ett rimligt motiv för dess användning som en ”geoengineering” ingrediens, vilket gör en skuld till en profitcenter.

Herndon ger ytterligare insikt om varför han tror att kolflygaska valdes som den föredragna geoteknikingrediensen:

Medan akademiker diskuterar geoteknik som en aktivitet som potentiellt kan behövas i framtiden, tyder bevis på att västerländska regeringar/militärer gick vidare med ett fullskaligt operativt geoteknikprogram. 

Men istället för att bryta och fräsa sten för att producera konstgjord vulkanisk aska i tillräckliga volymer för att kyla planeten, antog de ett billigt, pragmatiskt alternativ, men ett med konsekvenser som var mycket allvarligare för livet på jorden än vad den globala uppvärmningen någonsin kan vara, och använde flygaska från kolförbränning. 

För att göra saken värre, istället för att placera materialet högt in i stratosfären, där det är minimal blandning och ämnet kan förbli suspenderat i ett år eller mer, valde de att spruta kolflygaska i den lägre atmosfären, troposfären, som blandar sig med luften människor andas och det regnar ner till marken.

En annan mycket viktig poäng som Herndon framhåller är att detta interventionistiska tillvägagångssätt för att ”bekämpa den globala uppvärmningen” verkar ha varit dåligt genomtänkt, vilket kanske resulterar i exakt motsatsen till den uttalade avsikten:

”Det finns ytterligare en konsekvens av sprutning av troposfärisk kolaska som strider mot kylning av jorden och har potentiellt långtgående negativa ekologiska och folkhälsomässiga konsekvenser: väderförändringar och åtföljande störningar av livsmiljöer och matkällor. 

Som rapporterats av NASA, 

” Normala nederbördsdroppar skapar vattenånga som kondenserar på partiklar i moln. Dropparna smälter så småningom samman för att bilda droppar som är tillräckligt stora för att falla till jorden. Men när fler och fler föroreningspartiklar (aerosoler) kommer in i ett regnmoln, sprids samma mängd vatten ut. Dessa mindre vattendroppar flyter med luften och hindras från att smälta samman och växa sig stora nog för en regndroppe. Således ger molnet mindre nederbörd under loppet av sin livstid jämfört med ett rent (icke-förorenat) moln av samma storlek . 

Förutom att förhindra vattendroppar från att smälta samman och växa sig stora nog att falla till jorden, kommer kolflygaska, som bildas under vattenfria förhållanden, att hydratisera och fånga upp ytterligare fukt och därmed verka ytterligare för att förhindra nederbörd . 

Det kan orsaka torka i vissa områden, översvämningar i andra, missväxt, skogsavbrott och negativa ekologiska effekter, särskilt i samband med den kemiskt mobila aluminiumföroreningen från kolflygaska. Konsekvenserna kan i slutändan få förödande effekter på livsmiljöer och minska mänsklig matproduktion .”

Jag avslutar detta med avslutande kommentarer som är svåra att ignorera, inklusive en uppmaning till handling som jag hoppas att du tar till ditt hjärta:

”För mer än ett halvt sekel sedan gjorde Rachel Carson världens uppmärksamhet på de oavsiktliga konsekvenserna av herbicider och bekämpningsmedel som ofta används inom jordbruket. 

Istället för att blunda blev människor överallt motiverade att stoppa det värsta av detta miljöangrepp. Idag är vi fullt medvetna om det enorma sammanlänkade nätet av beroenden och symbioser som utgör livet på vår planet. 

Jorden existerar i ett tillstånd av dynamisk biologisk, kemisk och fysisk jämvikt vars komplexitet vida överstiger förståelsen för samtida vetenskap. 

Den genomgripande troposfäriska besprutningen av kolflygaska hotar denna jämvikt, vars delikatess eller vars motståndskraft vi inte kan kvantifiera. 

Människors hälsa är i fara, liksom jordens biota. 

Ska vi vara tysta? 
 
Eller kommer vi att utöva vår primära rätt att tala till vårt eget försvar som art och ifrågasätta förståndet i att placera kolflygaska i jordens ständigt rörliga atmosfär?
 
 
https://rumble.com/v3xo40g-dont-look-up-airline-pilot-exposes-truth-about-chemtrails-sep-2023.html