Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

2023-01-19

Saxat från Facebook

🍞🥖Helt otroligt.. 🤮
Håll utkik efter ingrediensen ”Acheta domesticus” som tydligen är en gräshoppa som från den 24/1 är helt ok i Sverige att blanda i alla möjliga bakverk 🥐 som en slags mjöl produkt. Du måste själv hålla koll om du råkar vara allergisk. Personer med skaldjursallergi kan reagera
Kan vara en bild av text där det står ”8:49 Ringgaard Connie Tillständet börjar gälla den 24:e. Januari 2023 Ansvarig för auktorisationen: URSULA AV LEYEN Följande produkter finns snart till försäljning med tillsatta gräshoppor (Acheta domesticus): -Flerkornigt bröd -Multikornrullar -Kex och brödpinnar -Spannmalsbar -Torra blandningar till bakverk -Kakor -torrfyllda och ofyllda pastaprodukter -sảs -bearbetade potatisprodukter -Rätter baserade pả baljväxter och grönsaker -Pizza -Allmän pasta och grötpulverprodukter -Köttanalogier (vegetariska köttalternativ) -Soppor och soppkoncentrat, sopppulver -snacks baserade pả majsmjöl -Ãlliknande drycker Chokladprodukter, nötter och oljefrön Mellanmal (utom chips) och köttberedningar Källa Europeiska unionens tidning, 01/04/2023 http:/ererere/ealconten/De/XT /PF/uril-EX3A323R058fbold= WARTEJXPpfz_sCN3FOaRBK550GVNvc.hx _8AWLYnMjABvhxkgXTbs Skriv en kommentar...”

Annons