Bild: Big Pharma visar tecken på kollaps eftersom den kritiska massan av befolkningen inte längre litar på vaccinbedrägeri

Tisdagen den 27 december 2022 av: 

https://www.naturalnews.com/2022-12-27-big-pharma-collapse-population-distrusts-vaccine-scam.html

Så tragiskt som allt var och fortsätter att vara, har covid-farsen ”vaccination” fått många före detta vaccinförespråkare att andra gissa den medicinska interventionen.

Plötsligt finns det inte längre en gräns för att man ska kunna ifrågasätta säkerheten och effektiviteten för något vaccin, eftersom det är den enda produkten som finns där tillverkarna inte kan hållas ansvariga för vid skada eller dödsfall.

Om läkemedelsinjektioner verkligen är så fantastiska som vaccinindustrin hävdar, varför ges då tillverkare detta speciella ansvarsskydd? Det är uppenbart att Big Pharma inte är så säkra på sitt säkra och effektiva anspråk som dess medlemmar vill att vi alla ska vara.

Efter det växande berget av bevis som nu visar att covid-skott helt enkelt dödar människor har många nu ställt frågan: gör andra vacciner samma sak?

”Jag har direkt bevittnat vaccinationsskador runt mig sedan barndomen och jag har ägnat mer tid än jag kan räkna åt att förstå denna fråga, tillsammans med att försöka förstå var jag passar in i denna tragiska mytologi som har fångat vår art i över ett sekel.” skriver ”A Midwestern Doctor” (AMD) i sitt nyhetsbrev The Forgotten Side of Medicine .

”Från denna introspektion kom jag så småningom till slutsatsen att kulturen ännu inte var redo att acceptera skadorna av vaccinationer och det var bättre för mig att ägna mig åt att fokusera på ett annat kritiskt område, som jag trodde att jag var bättre rustad att ta itu med. .”

Det kritiska området inkluderar att ta itu med de kampanjer som har använts under åren för att främja vaccininjektioner. Allt från smittkoppor till polio till mässling – och nu covid – vilka involverade användningen av rädsla för att skrämma upp människor till att bli sjuka.

Specifikt för smittkoppor var att det misslyckades till slut trots all aggressiv reklam – men skadan hade redan skett. Plötsligt blev vaccinsprutor, laddade med gifter som kvicksilver och aluminium, en medicinsk standard.

”Sedan den tiden har andra problematiska (men inte lika farliga) vacciner kommit ut”, skriver AMD vidare. ”Även om betydande protester från allmänheten också har dykt upp mot användningen av dem, har de aldrig varit tillräckliga för att upprepa framgången som de hade som kämpade emot de tidiga smittkoppsvaccinerna.”

”Från min egen analys av denna fråga tror jag att en av de största svagheterna med Big Business är att vår nuvarande ekonomiska modell som gör girigheten nästan ostoppbar, och som ett resultat därav kommer rovindustrier så småningom att driva för långt och orsakar ett kritiskt misslyckande för branschen (t.ex. en utbredd offentlig revolt mot deras produkt).”

”Detta är fallet för läkemedelsindustrin, eftersom vacciner representerar ett av de bästa tillväxtområdena inom medicinen (på grund av korruptionen inom vårt system kan ett vaccin tillverkas för nästan vad som helst, befrias från ansvar och åläggas befolkningen).”

Människor blir mer rädda för vaccinskador än de sjukdomar som vaccin förmodas förhindra

Big Vaccine hoppade över hajen med covid-vacciner. De pressade också på för hårt, även om det blev onekligen uppenbart att något var väldigt fel med dessa sprutor. De orsakar fler biverkningar än i stort sett alla andra vacciner tillsammans, och värst av allt så förhindrar de inte ens covid vilket det påstås.

Det faktum att de också fick mandat höjde allvarliga varningsflaggorna för även de mest inbitna pro-vaccinfantasterna som började fråga sig själva: varför måste regeringen ta till tyranni och förtryck mot armstarka människor för att ta en experimentell drog som kunde döda dem?

”Samtidigt blev många människor nyligen helt utom sig av att en stor del av allmänheten inte kunde se vad som pågår, medan jag och mina kollegor är djupt tacksamma över att den här frågan äntligen har försvunnit ur en politisk synvinkel till en mainstream politisk position, något som mig veterligen inte har hänt sedan smittkoppssammanbrottet för ett sekel sedan”, skriver AMD vidare.

Rasmussen gjorde nyligen en undersökning som visade att allmänhetens acceptans av vacciner håller på att avta. Allt fler människor är skeptiska, inte bara till covid-skottet utan andra sprutor som de kanske minns att har skadat dem, en familjemedlem eller en vän. Plötsligt kopplas de konstiga sjukdomarna som kom från ingenstans ihop med vaccininjektioner i människors sinnen – och covid-scamdemin har hjälpt till att öppna människors ögon.

Den politiska vänstern lutar sig fortfarande mot vaccin i mycket större utsträckning än den politiska högern. Och de som tidigt blev påtalade för covid – det vill säga de tidiga acceptanterna som fastnade på den scamdemiska kroken, linan och sänket – hävdar fortfarande överväldigande att de stöder sprutorna, vilket är att vänta sig om inte annat, så helt enkelt av stolthet.

Men det finns en stor mellanväg av människor, av vilka många fick höra att de var tvungna att ta sprutorna för att få fortsätta och kunna gå i skolan eller arbeta på ett jobb, som nu är helt avstängda för tanken på att bli pådyvlade vad som helst. Och det är denna växande demografi som kan sänka skalan för vaccinindustrin, allt eftersom åren går.

Det fortsatta släppet av data som visar på att vaccinskador är borttagna från listorna ända sedan covid-skotten introducerades, gör inte heller Big Pharma någon tjänst. Människor blir mer rädda för att få vaccinskador än de är för att ”få covid”, vilket är något som vaccinindustrin desperat försökte förhindra från att ske.

”Baserat på Rasmussens data, som jag tror att jag har visat, har bekräftats av flera källor. Dessa borde klart avslöja att en stor del av amerikanerna har tappat tron ​​på många institutioner som de tidigare hade litat på under hela sitt liv”, avslutar AMD .

Mer om de senaste nyheterna gällande vacciner finns på Vaccines.news.

Källor för denna artikel inkluderar:

AMidwesternDoctor.substack.com

NaturalNews.com

Annons