Efter att kammaren röstade 350-80 för att upphäva Lloyd Austins grundlagsstridiga Covid-19-vaccinmandat för alla väpnade styrkor, tog White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären ett steg längre genom att förstöra bloddonationer från vaccinerade tjänstemän.

De säger att empiriska bevis bevisar bortom allt tvivel att även om donatorer kanske inte uppvisar vaccinrelaterade biverkningar, har mottagare av befläckad plasma haft biverkningar, inklusive plötslig död, av kontaminerat blod. Exempel: Sgt. William Wright, en frisk 36-årig man stationerad i Fort Bliss, Texas, skadades under en träning så att han behövde en transfusion. Wright var inte vaccinerad; han hade utkämpat en mödosam kamp för att få ett religiöst undantag. Han var medvetslös vid tillfället och kunde därför inte fråga om plasman som kom in i hans ådror hade sugits från en vaccinerad person. Utan att Wright visste om det, hade givaren blivit dubbelvaxad och förstärkt. Han verkade återhämta sig – hans organ var normala och han åt fast föda – men förblev under observation på William Beaumont Army Medical Center-Fort Bliss och hade tillräckligt med styrka att fråga om han hade fått vaccinerat blod. När han fick veta att han hade det protesterade han. Två dagar senare dog Wright, fortfarande på sjukhuset, plötsligt – av en allvarlig hjärtinfarkt. En obduktion fann en 11” blodpropp i en artär i hans lungor.

White Hat-läkarrörelsen hävdar att den kriminella Biden-regimen har begravt hundratals liknande rapporter som kränker deras dyrbara vaccin.

”När en ovaccinerad patient får vaccinerad plasma, ja, statistik ljuger inte. Vad vi har sett är ett astronomiskt stort antal trupper som presenterar allt från milda och tillfälliga till svåra och bestående biverkningar och, i vissa fall, döden. Jag är personligen medveten om 12 män som behövde en transfusion och häftigt motsatte sig att vaccinera sig med plasma. De fick höra att de var statlig egendom och inte hade rätt att vägra det, säger en läkare vid Womack Army Medical Center, Fort Bragg, till Real Raw News.

På torsdagen nådde den högre ledningen vid Womack Army Medical Center enighet om att förbränna och förstöra sitt lager av vaccinförorenat blod – cirka 500 liter kyld plasma och helblod som ännu inte hade centrifugerats i en centrifug. Nyheten om den heroiska handlingen spreds snabbt bland White Hat-gemenskapen, och inom några timmar började andra militärbaser elda upp förorenat blod. Fort Meade, hem för U.S. Cyber Command, förstörde dess utbud, liksom Hunter Army Airfield och Fort Benning, båda i Georgia. Allt som allt, 23 installationer utplånade giftigt blod.

”Det var en krusningseffekt, en våg”, sa vår källa vid Womack Army Medical Center. ”Det fick oss bara att starta det, och nu sköljer det över gemensamma baser över hela landet.”

RRN frågade om blodförstörelsen skulle påverka tjänstemedlemmar vars liv är beroende av en transfusion.

”Vi har ett ess i ärmen”, sa vår källa. ”Lyckligtvis motstod Marines mandatet från början och har donerat regelbundet. Grov uppskattning, 150 000 ovaccinerade marinsoldater som kan donera 6 gånger per år. Specialoperationsenheterna vägrade också vaccination. Det är 43 000 män och kvinnor, ge eller ta. Vi kommer inte att ha brist på ovaccinerat blod. Och vi kommer att få fler eftersom nya värvningar, som inte behöver bli värvade, kan bidra med sitt.”

Annons