2022-10-24 / Av 

https://junkfood.news/2022-10-24-israeli-fake-meat-company-new-factory-netherlands.html#

sraeliska labbodlade köttföretaget Redefine Meat har tecknat ett avtal om att etablera en ny 3D-printad köttfabrik i Nederländerna.

Redefine Meat säljer en rad labbodlade köttprodukter under varumärket ”New Meat.” Dessa falska kött är tillverkade med hjälp av 3D-skrivare för att efterlikna vissa typer av kött som biffar, filéer, strimlor och andra val och premiumsnitt. Företaget driver för närvarande storskaliga kötttryckerier i staden Rehovot i Israel, strax söder om Tel Aviv. (Relaterat: Falskt kött som odlas i laboratorier kan göra investerare rika, men det är en mardröm för människors hälsa. )

Den odlade köttstartupen etablerade nyligen ett partnerskap med den Monacobaserade köttimportören och exportören Giraudi Meats.

Detta partnerskap innebär att förse Redefine Meat med 170 miljoner dollar i finansiering och göra Giraudi Meats till den exklusiva europeiska distributören för nya köttprodukter.

Dessutom har båda företagen kommit överens om att etablera en ny fabrik för 3D-utskrift av kött i Nederländerna med förhoppningen att detta fotfäste kommer att hjälpa till att etablera New Meat-produkter som livskraftiga alternativ till vad de kallar ”konventionellt producerat kött”, eller faktiskt kött som odlats av ranchägare på åkrar och jordbruksmark.

New Meat finns för närvarande i Israel, Storbritannien, Nederländerna och Tyskland på nästan 1 000 restauranger som för närvarande betalar företaget cirka 40 dollar per kilo. Redefine Meats avtal med Giraudi Meats ger köttimportören och exportören distributionsrättigheter för New Meat-produkter i Frankrike, Grekland, Italien och Sverige . Giraudi Meats förväntas följa upp detta genom att distribuera produkterna till ”dussintals” fler länder nästa år.

Redefine Meats medgrundare och VD Eschar Ben-Shitrit sa att beslutet att samarbeta med Giraudi Meats påverkades av köttföretagets ”exklusiva” natur och hans önskan att skapa New Meats rykte till ett av hög klass.

”De gör inte bara vanligt kött. De gör exklusivt kött”, sa Ben-Shitrit. ”Och som du kan föreställa dig hittar du inte exklusivt kött i vanlig detaljhandel. De distribuerar till restauranger – några som de äger – och de distribuerar även direkt till distributörer i mindre länder. Och naturligtvis, slaktare, men återigen, inte din vanliga slaktare.”

Redefine Meat kommer att kunna öka produktionen av falskt kött efter förvärvet

Redefine Meat odlar sitt falska kött med hjälp av genetiskt modifierade celler odlade i laboratorier, som sedan 3D-printas för att efterlikna köttprodukter. Några av de nya köttprodukterna är gjorda av ingredienser som soja- och ärtproteiner, kikärter, rödbetor, näringsjäst och kokosfett.

”Vår produkt är kött, den har samma egenskaper, den är bara tillverkad på ett annat sätt”, hävdade Ben-Shitrit. ”Det faktum att våra produkter nu säljs av Giraudi meats, samma personer som säljer högkvalitativt kött, visar att de inte är kompromisslösa veganska produkter.”

Ben-Shitrit noterade att, med förvärvet av en köttfabrik i Nederländerna, kommer företaget att kunna öka produktionen av sina falska köttvaror i kommersiell skala.

”Även om vi inte har obegränsad kapacitet, kommer vår kapacitet att växa mer än 15 gånger den här månaden, och vi kommer att fortsätta att växa tills vi når full kapacitet – vilket kommer att vara 500 ton [551 ton] i månaden”, sa Ben- Shitrit. ”Vi går från 15 till 20 ton [16,5 ton till 22 ton] per dag.”

Lär dig mer om labbodlat kött på FakeMeat.news .

Se det här klippet från  InfoWars  när programledaren Harrison Smith diskuterar en vegansk hamburgare som vann ett pris för att smaka som mänskligt kött .

Den här videon är från InfoWars-kanalen på  Brighteon.com .

Fler relaterade berättelser:

GMO-ingredienser i ”falskt kött” Omöjliga hamburgare kopplade till hälsoproblem .

Ingen vill ha falskt kött eftersom det är äckligt, dyrt och ”vaknat”.

Bill Gates driver tyst globaliststödda FAKE MEAT genom att investera101010101010110 i företag som tillverkar det .

Vetenskapen driver grymt nytt artificiellt ”odlat” kött som involverar skivning i kvigor medan de fortfarande lever .

Forskare på Island använder genetiskt modifierat korn för att skapa labbodlat kött .

Källor inkluderar:

Expose-News.com

Reuters.com

FoodNavigator.com

Brighteon.com

Annons