Ärkebiskop Carlo Maria Viganòs adress till Medical Doctors for Covid Ethics International (MD4CE International). ”Det kan inte finnas någon neutralitet, för när det blir en sammandrabbning mellan två arméer, gör de som väljer att inte slåss också ett val som påverkar resultatet av striden.”

Global Research, 25 november 2022

Nedan är ärkebiskop Carlo Maria Viganòs uttalande till Medical Doctors for Covid Ethics International (MD4CE International).

Kära och framstående vänner,

Tillåt mig först och främst att tacka doktor Stephen Frost för den inbjudan han har gett mig att tala med dig. Tillsammans med doktor Frost tackar jag också er alla: ert engagemang för att bekämpa den psykopandemiska propagandan är lovvärt.

Jag är väl medveten om de svårigheter du har haft för att förbli konsekventa med dina principer, och jag hoppas att den skada du har lidit kan repareras på ett adekvat sätt av dem som har diskriminerat dig och berövat dig arbete och lön och märkning ni som farliga no-vaxxers.

Jag är glad över att kunna tala och dela med mig av mina tankar om den nuvarande globala krisen. En kris som vi kan anse ha börjat med pandemikrisen, men som vi vet har planerats i decennier med mycket specifika syften av välkända personligheter.

Att bara stanna vid pandemin skulle i själva verket vara ett allvarligt misstag, eftersom det inte skulle tillåta oss att betrakta händelserna i deras fulla sammanhållning och sammanlänkning, vilket hindrar oss från att förstå dem och framför allt från att identifiera de kriminella avsikterna bakom dem.

Även ni – var och en med er egen expertis inom det medicinska, vetenskapliga, juridiska eller andra området – kommer att hålla med mig om att att begränsa er till er egen disciplin, som i vissa fall är extremt specifik, inte helt förklarar skälen för vissa val som har gjorts av regeringar, internationella organ och läkemedelsbyråer.

Att till exempel hitta ”grafenliknande” material i blodet på människor som har inokulerats med experimentella serum är meningslöst för en virolog, men det var vettigt för en expert på nanomaterial och nanoteknik som förstår vad grafen kan användas till.

Det är också vettigt för en expert på medicinska patent, som omedelbart identifierar innehållet i uppfinningen och relaterar det till andra liknande patent. Det är också vettigt för en expert på krigsteknik som känner till studier om den förbättrade människan (ett dokument från det brittiska försvarsministeriet kallar honom ”augmented man” i transhumanistiska termer) och som därför kan känna igen i grafennanostrukturer den teknologi som möjliggör förstärkningen av militär personals krigsprestationer. Och en telemedicinexpert kommer i dessa nanostrukturer att kunna känna igen den oumbärliga enheten som skickar biomedicinska parametrar till patientkontrollservern och även tar emot vissa signaler från den.

Återigen: bedömningen av händelser ur medicinsk synvinkel bör ta hänsyn till de rättsliga konsekvenserna av vissa val, såsom införandet av masker eller, ännu värre, mass-”vaccination”, som görs i strid med medborgarnas grundläggande rättigheter. Och jag är säker på att manipulationerna av klassificeringskoderna för sjukdomar och terapier också kommer att dyka upp inom området hälsostyrning, som har utformats för att göra de skadliga effekterna av åtgärder som vidtagits mot COVID-19 omöjliga att spåra, från att placera människor i respiratorer i intensiv bryr sig om vaksamma vänteprotokoll, för att inte säga något om de skandalösa överträdelserna av förordningar från Europeiska kommissionen som – som ni vet – inte har någon delegation från Europaparlamentet på hälsoområdet, och som inte är en offentlig institution utan snarare en privat verksamhet konsortium.

Bara under de senaste dagarna, vid G-20 Bali-toppmötet, instruerade Klaus Schwab regeringschefer – nästan alla som kommer från Young Global Leaders for Tomorrow-programmet vid World Economic Forum – om de framtida steg som ska tas för att etablera en världsregering. Presidenten för en mycket mäktig privat organisation med enorma ekonomiska medel utövar otillbörlig makt över världsregeringar och får sin lydnad från politiska ledare som inte har något folkligt mandat att utsätta sina nationer för elitens maktvillfarelser: detta faktum är av en aldrig tidigare skådad allvar. Klaus Schwab sa:

”I den fjärde industriella revolutionen kommer vinnarna att ta allt, så om du är en World Economic Forum first mover, är du vinnarna” (här).

Dessa mycket allvarliga uttalanden har två implikationer: den första är att ”vinnarna kommer att ta allt” och kommer att bli ”vinnare” – det är inte klart i vilken egenskap och med vems tillstånd. Den andra är att de som inte anpassar sig till denna ”fjärde industriella revolution” kommer att finna sig själva avsatta och kommer att förlora – de kommer att förlora allt, inklusive sin frihet. Kort sagt, Klaus Schwab hotar regeringscheferna för de tjugo mest industrialiserade nationerna i världen att genomföra de programmatiska punkterna i den stora återställningen i sina nationer .

Detta går långt utöver pandemin: det är en global statskupp, mot vilken det är viktigt att människor reser sig och att de fortfarande friska staternas organ startar en internationell rättsprocess. Hotet är överhängande och allvarligt, eftersom World Economic Forum är kapabelt att genomföra sitt subversiva projekt och de som styr nationer har alla blivit antingen förslavade eller utpressade av denna internationella maffia.

I ljuset av dessa uttalanden – och de från andra som inte är mindre illusioner än Yuval Noah Harari, Schwabs rådgivare – förstår vi hur pandemifarsen fungerade som en rättegångsballong för att införa kontroller, tvångsåtgärder, inskränka individuella friheter och öka arbetslösheten och fattigdomen. Nästa steg kommer att behöva genomföras med hjälp av ekonomiska kriser och energikriser, som är avgörande för upprättandet av en synarkisk regering i händerna på den globalistiska eliten.

Och här, kära vänner, låt mig tala som biskop. För i denna serie av händelser som vi bevittnar och kommer att fortsätta att bevittna, kan ditt engagemang riskera att motverkas eller begränsas av det faktum att du inte kan se dess väsentligen andliga natur. Jag vet att två århundraden av upplysningstanke, revolutioner, ateistisk materialism och antiklerikal liberalism har vant oss vid att tänka på tro som en personlig angelägenhet, eller att det inte finns en objektiv sanning som vi alla måste rätta oss efter. Men detta är frukten av en propedeutisk indoktrinering, en som hände långt före det som händer idag, och det vore dumt att tro att den antikristna ideologi som drev de hemliga sekterna och frimurargrupperna på 1700-talet inte hade något att göra med den antikristna ideologin som idag driver människor som Klaus Schwab, George Soros och Bill Gates. De drivande principerna är desamma: uppror mot Gud, hat mot kyrkan och mänskligheten, och destruktivt raseri riktat mot skapelsen och särskilt mot människan eftersom hon är skapad till Guds avbild och likhet.

Om du utgår från dessa bevis kommer du att förstå att det inte går att låtsas som att det som händer framför våra ögon enbart är resultatet av vinstsökande eller maktbegär. Den ekonomiska delen kan förvisso inte bortse från, med tanke på hur många som har samarbetat med World Economic Forum. Och ändå, bortom vinst, finns det outtalade syften som härrör från en ”teologisk” vision – en som vänds upp och ner, det är sant, men fortfarande teologisk – en vision som ser två motsatta sidor: Kristi sida och sidan av Antikrist.

Det kan inte finnas någon neutralitet, för när det blir en sammandrabbning mellan två arméer gör de som väljer att inte slåss också ett val som påverkar resultatet av striden. Å andra sidan, hur är det möjligt att i dina ädla och höga yrken känna igen den beundransvärda ordning som Skaparen har lagt i naturen (från stjärnornas konstellationer till atomens partiklar) och sedan förneka att människan också är en del av denna ordning, med hans moraliska känsla, hans lagar, hans kultur och hans upptäckter? Hur kan människan, som är Guds skapelse, förmoda sig att inte underkasta sig eviga och fullkomliga lagar?

Vår kamp är inte mot varelser gjorda av kött och blod, utan mot furstendömena och makterna, mot härskarna i denna mörkervärld, mot ondskans andar som bor i de himmelska platserna (Ef 6:12).

På den andra fronten måste vi inse att Guds stad är svårare att identifiera. Till och med de religiösa myndigheterna verkar ha förrådt sin roll att ge vägledning till de troende, och föredrar att tjäna makten och sprida deras lögner. Just de människor som borde skydda och helga själar skingrar och skandaliserar dem och kallar goda kristna stela fundamentalister. Som du kan se är attacken på flera fronter, och därmed är det ett dödligt hot för mänskligheten, som slår mot både kroppen och själen.

Och ändå, just i en tid då det är svårt att hitta auktoritativa referenspunkter – både på den religiösa sfären och den tidsmässiga – ser vi ett ständigt ökande antal av dem som förstår, öppnar sina ögon och känner igen kriminella sinnet bakom händelseutvecklingen. Det är nu klart att allt hänger ihop, utan att behöva avfärda de som säger det som ”konspirationsteoretiker”. Konspirationen finns redan där: vi uppfinner den inte, vi fördömer den helt enkelt och hoppas att människor vaknar upp ur denna självmordsnarkos och kräver att någon ska sätta stopp för den globala kuppen.

Verksamheten med social ingenjörskonst och massmanipulation har bevisat bortom allt tvivel att detta brott var överlagt, och hur det överensstämmer med en ”andlig” vision av konflikten som nu utspelar sig: det är nödvändigt att ta ställning och slåss, utan att ge efter … Sanningen – som är en egenskap hos Gud – kan inte upphävas av misstag, och livet kan inte besegras genom döden: kom ihåg att Herren, som har sagt om sig själv, ”Jag är vägen, sanningen och livet.” har redan besegrat Satan, och det som återstår av striden tjänar bara till att ge oss möjligheten att göra det rätta valet, att välja att göra de handlingar som placerar oss under Kristi fana, på det godas sida.

Jag litar på att detta stora verk som ni utför snart kommer att bära sina förväntade frukter, och sätta stopp för en tid av prövningar där vi ser hur världen kommer att bli om vi inte vänder oss till Kristus, om vi fortsätter att tro att vi kan samexistera med ondska, lögn och självdyrkan. När allt kommer omkring är Guds stad förebilden för dem som lever i Guds kärlek, självkontroll och förakt för världen; djävulens stad är förebilden för dem som lever i självkärlek, anpassar sig till världen och föraktar Gud.

Jag tackar och välsignar er alla.

+ Carlo Maria Viganò, ärkebiskop

***

Annons