Hej,

Bifogat finns denna veckas påfyllda dokument. Jag har även bifogat ett certifikat som ni som är ovaccinerade kan printa ut och sätta på väggen. Ni som är vaccinerade och nu har slutat kan ju ändra det och skriva något passande och validera att ni nu säger nej. OCH SÅ NÅGRA ORD FRÅN MIG: Som jag kanske tidigare skrivit, så ögnar jag igenom 1000-tals artiklar, länkar videos etc. varje vecka. Jag ser mycket som inte direkt passar in här, men som har beröring med WEF, läkemedelsindustrin, CDC, FDA, Fauci, Bill gates och globalisterna i stort.

Mitt intryck är att denna ”swamp” förlorar, att deras tilltag och panik just nu är så absurd att de mest sovande fåren, en efter en, snart kommer att vakna med ett ryck. Jag hoppas att det jag delar med mig till er, varje vecka, gör att även ni upplever att det finns hopp om framgång. Och att vi kan hålla humöret uppe och visualisera den framtida segern. Vilket leder till att vi kan motverka den förvirring och defaitism som ovan nämnda klick av psykopater försöker plantera inom oss. Oavsett knep som de använder så är ”vår uppgivenhet” deras främsta vapen.

De har ingen logik eller förståelse i sitt resonemang och det de behöver för att genomdriva sina planer är uppgivna och nedtryckta människor. Och det är människor i detta tillstånd som tillåter tyranni och ger sin tillåtelse till att domineras. Så, deras huvudsakliga mål är att pressa oss ner till samma psykotiska tillstånd som de själva är i. Och då kommer de att vinna. Håll humöret, livsenergin och förnuftet högt!! En sak till: Försök inte att tända de facklor som har helt slocknar, sätt fyr på de som glöder, då kommer flera av de som är utslocknade att börja pyra och då kan ni tända dom.

MVH Stefan Sjöblom Göteborg

————————————————————————-

Detta jag fick av en person som läser Goda Nyheter: ”Ev. ett tips för andra som kanske inte är så duktig på datorer… Tidigare hade jag svårt (tråkigt) att hitta tillbaka dit var jag var när jag öppnade någon länk i dina utskick, dvs GODA NYHETER. Jag kom på att man kan ju högerklicka på länken och klicka på ”öppna länk i ny flik” eller ”öppna länk i nytt fönster” då är det lättade att gå tillbaka dit där man var från början och slipper skrålla till ”sidan 17” t.ex. igen. Det går så mycket snabbare på det här sättet. För vissa är ju sånt här ”barnlek” men det kanske finns fler sådana som jag…”

—————————————————————————-

 

Annons