Hej,

Här kommer en ny uppdatering och ett tips.

Längst ner finns ett tips för nytillkomna.

MVH

Stefan Sjöblom

Göteborg

NYA SAKER DYKER UPP ANGÅENDE LÄKEMEDELSINDUSTRIN!!!!!!

Fox Newa, Tucker Carlsson

Den dramatiska ökningen av antidepressive medel (SSRI preparat) går hand i hand med ökad statistik av våld, skolskjutningar och självmord.

Deborah Birx, f.d Vita Husets Covid Response Director: ”Jag visste att dessa vacciner inte skulle skydda mot infektion. Och vi överdrev dessa vacciner och gjorde människor oroliga… …låt oss vara väldigt tydliga, 50% av de som dog av omikron var alla vaccinerade…”

Tusentals brittiska demonstranter översvämmar Londons gator för att stödja dem som dödats eller skadats av injektionerna.


Journalisten Sonia Elijah berättade 22 juli i advokaten Reiner Fuellmich Stiftung Corona Ausschuss (betyder ungefär Utskottet för coronastiftelsen) om den senaste informationen från de nära 4 000 sidorna som släpptes om Pfizers covidvaccin i början av juli. Efter ett domstolsbeslut förra året måste

Pfizer delge tusentals nya sidor om studien en gång i månaden.

Renate Holzeisen – Advokat och ekonom, Italien

Handla om: Rättegång som startar i september.

————————————————————————-

Detta jag fick av en person som läser Goda Nyheter:

”Ev. ett tips för andra som kanske inte är så duktig på datorer…

Tidigare hade jag svårt (tråkigt) att hitta tillbaka dit var jag var när jag öppnade någon länk i dina utskick, dvs GODA NYHETER. Jag kom på att man kan ju högerklicka på länken och klicka på ”öppna länk i ny flik” eller ”öppna länk i nytt fönster” då är det lättade att gå tillbaka dit där man var från början och slipper skrålla till ”sidan 17” t.ex. igen. Det går så mycket snabbare på det här sättet.

För vissa är ju sånt här ”barnlek” men det kanske finns fler sådana som jag…”

—————————————————————————-

NÅGRA RUBRIKER:

 

Annons