Bild: CDC FRAUD: E-postmeddelanden bekräftar att CDC-tjänstemän bedrägligt ändrade definitionen av "vaccin" för att tvinga onödiga mRNA-injektioner på befolkningen

Torsdag 14 juli 2022
av: 
https://www.naturalnews.com/2022-07-14-emails-confirm-cdc-officials-changed-definition-of-vaccine.html

Att låsa in människor i sina hem, ta deras jobb och hota deras försörjning var aldrig tillräckligt. För att tvinga befolkningen att delta i onödiga genetiska experiment, var Centers for Disease Control (CDC) också tvungna att ändra definitionen av ”vaccin” och ”vaccinerad” för att manipulera fler individer att följa deras illa anskaffade auktoritet. Nyligen avslöjade e-postmeddelanden bekräftar att CDC-tjänstemän konspirerat för att fördumma definitionen av ”vaccin” och ”vaccination” för att tvinga fler människor att ta experimentella mRNA-injektioner.

Totalitära CDC använder bedrägerier och bedrägerier för att skada befolkningen

År 2021 sa många demokratiskt styrda regeringar till folket att deras liv ”inte skulle återgå till det normala” om de inte var helt vaccinerade. Återkommande låsningar, maskmandat, propaganda för social distansering och bedrägliga DNA-provtagningar användes som tvångsverktyg för att maximera vaccinets efterlevnad. Covid-19-vaccinprogrammet rullades ut militärt och riktade sig till specifika åldersgrupper, som om individuell hälsa, kroppsautonomi, naturlig immunitet och förhållandet mellan läkare och patient inte spelade någon roll.

Det tog inte lång tid för de ”vaccinerade” att inse att injektionerna var värdelösa för att ge immunitet, mildra och/eller stoppa spridningen av målsjukdomen. Många rapporterade att injektionerna också gjorde dem sjuka. Tiotusentals invalidiserades eller dödades och rapporterade sitt fall till Vaccine Adverse Events Reporting Systems (VAERS) – utan att vända sig. Vissa Pfizer covid-19-vaccinpartier hade tjugofem gånger större risk att orsaka biverkningar än andra partier av samma vaccin. När nödtillståndet (EUA) godkändes för mRNA-jabs, dolde FDA viktig information om biverkningar och dödsfall i de kliniska underökningar. Istället för att ta itu med denna medicinska förintelse ändrade CDC definitionen av ”vaccin” och ”vaccination” för att maximera efterlevnaden.

CDC-tjänstemän ändrade definitionen av ”vaccin” och ”vaccination” för att manipulera allmänheten

Före covid-19-skandalen definierades ett vaccin som ”en produkt som stimulerar en persons immunsystem att producera immunitet mot en specifik sjukdom.” I september 2021 ändrade CDC definitionen eftersom mRNA-jabs inte stoppade infektion, inte förmedlade immunitet och därför inte överensstämde med den traditionella definitionen av ett vaccin.

Efter CDC-definitionsändringen kallas ett vaccin för ”ett preparat som används för att stimulera kroppens immunsvar.” Många saker kan stimulera någon form av immunsvar, särskilt när dessa substanser injiceras, men denna konstgjorda förstärkning visar inte automatiskt att en experimentell produkt ger immunitet eller är en säker och effektiv immunisering.

CDC fördummade också definitionen av vaccination. Sedan 2011 har CDC definierat ”vaccination” som ”en injektion som förhindrar en sjukdom.” Efter förändringen hävdade CDC att en vaccination är ”handlingen att introducera ett vaccin i kroppen för att producera skydd mot en specifik sjukdom.” Alex Berenson var en av de första undersökande reportrarna som ropade ut CDC:s orwellska definitionsändring för ”vaccin” och ”vaccination”.

Lånande nog försvarade CDC-tjänstemän definitionsändringen och hävdade att de ”små förändringarna inte har påverkat den övergripande definitionen” av vacciner. De hävdade att den nya definitionen var enklare för allmänheten att förstå. Denna vridning av ord skulle mer exakt kunna beskrivas som bedrägeri.

CDC-tjänstemän försöker få covid-jabs att verka säkra och effektiva, men förlorar allmänhetens förtroende

CDC-tjänstemannen Alycia Downs varnade sina kollegor den 25 augusti 2021 att det amerikanska folket började märka att de experimentella mRNA-ssprutan inte uppfyller CDC:s definition av ett vaccin. Detta interna e-postmeddelande skickades ut en månad innan CDC officiellt ändrade definitionen av vaccin och vaccination. Downs sa att den långvariga definitionen av ”vaccin” var ”problematisk”. Hon berättade för sina kollegor att ”folk använder det för att hävda att covid-19-vaccinerna [är] inte ett vaccin baserat på vår egen definition.” Efter att memot skickats, arbetade Alycia Downs med Allison Michelle Fisher, Cynthia Jorgensen, Valerie Morelli och Andrew (anonym) för att komma på en ny definition för ”vaccin” och ”vaccination.”

Under diskussionen accepterade CDC kommentarer från människor som var oroliga för att deras vänner och släktingar inte skulle ta skotten. Downs öppnade diskussionen genom att fråga: ”Har ni alla rekommenderade uppdateringar för innehållet?” En av de offentliga kommentatorerna gav CDC en grund för att ändra definitionen av ”vaccin.”

”Högerinriktade covid-19-pandemiförnekare använder din ”vaccin”-definition för att hävda att mRNA-vacciner inte är vacciner…” föreslog kommentatorn. ”Detta var vridet för att hävda att de befintliga covid-19-vaccinerna inte var vacciner eftersom de bara förhindrade allvarlig sjukdom. Jag tror att det skulle vara mer korrekt att säga att en vaccinfunktion är ”att stimulera ett immunsvar” för att vara tydlig med att perfekt immunitet inte är det som definierar ett vaccin .”

Det tog bara en månad för CDC att ändra definitionen  och återupprätta auktoriteten i ämnet vaccination. I denna process av bedrägeri och bedrägeri förlorade CDC allmänhetens förtroende och avslöjade fasaden av sin egen uppfattade auktoritet.

Källor inkluderar:

TheGatewayPundit.com

TrialSiteNews.com

NaturalNews.com

CDC.gov

Annons