AV 

https://newsinsideout.com/2022/04/2022-biomed-expo-health-science-technology-consciousness-medbed-technologys-multiple-benefits-using-original-dna-codes-in-your-dna-can-be-successfully-restarted-this-year-along-a-positive-org/

BIOMED EXPO: HÄLSA, VETENSKAP, TEKNIK & MEDVETANDE/BILJETTER:
Webbplats: https://biomedexpo.com

6-7-8-9 OKT 2022/ ALEXIS PARK ALL SUITE RESORT/ 375 E. Harmon Ave, Las Vegas, NV 89169

https://www.alexispark.com

10 minuter från Las Vegas internationella flygplats och 5 minuter från Strip

KRIGSBROTTSDOMARE ALFRED L. WEBRE

Alfred Lambremont Webre, JD, MED, CERT Public Health

Presentation: MedBed Technology

Alfreds presentation kommer att beskriva de många fördelarna med Med Bed för en positiv mänsklig framtid, och hur Med Bed-lanseringen framgångsrikt kan startas om i år längs en positiv organisk jordtidslinje.

Det förväntade datumet för januari 2022 för lanseringen av detta Secret Space-program MedBed wellness-teknologi som förvandlar din kropp till sin optimala hälsa med hjälp av ursprungliga DNA-koder i ditt DNA påverkas tydligen av yttre faktorer relaterade till avsiktlig militär, ekonomisk, social konflikt, att försöka destruktiv ”Paradigm-återställning” längs en negativ tidslinjedelning, som förutspåtts i Alfreds bok The Chronogarchy, den hemliga tidsresemaktens maktstruktur.

Alfred Lambremont Webre har ett Certificate in Community Public Health från Harvard School of Public Health, uttjänt som administratör av Brownsville, Texas Community Health Center i Lower Rio Grande Valley som övervakar
90 000 patientmöten per år i mitten av 1990-talet.

Futuristen Alfred Lambremont Webre är en förändringsagent vars huvudsakliga bidrag har varit
(1) att grunda vetenskapen om Exopolitics genom sin bok från 2000 Exopolitics,
(2) discovery of the Omniverse 2014 som den tredje stora kosmologiska kroppen efter universum och multiversum genom vilken mänskligheten förstår kosmos, som beskrivs i hans 2014 bok DEO: Dimensional Ecology of the Omniverse,
(3) promulgation of the Positive Future Equation [PFE] fast which humans co-create a positiv future on planet Earth, publicerad i hans 2017 bok Journey , och
(4) offentlig exposé av Chronogarchy, en interdimensionell dold maktstruktur som övervakar jordens tidsrymd som dess inflytandedomän, som fungerar som en hemlig regering som använder kvantåtkomst Time Travel-teknologier för att utföra sina operationer och uppdrag.

Alfred är utexaminerad från Yale University, Yale Law School och Fulbright-stipendiat. ledde 1977 föreslagna Carter Vita husets utomjordiska kommunikationsstudie medan han var futurist vid Stanford Research Institute. Alfred har varit värd på WBAI-FM och Vancouver Coop Radio och han har varit med på CBC, CBS, CNN, TruTV, PressTV och andra nätverk.

Alfred är grundare av Omniversity, ett virtuellt lärande campus med klasser och kurser i exopolitik, exovetenskap, psiscience och andlig vetenskap, och inklusive Secret Space-programmet och ämnen som Med Bed-programmet.

Klasser och registrering för Omniversity kan nås på:

http://Omniversity.info  och dess forskningscampus på  https://omniversity.us

Alfred Lambremont Webres böcker finns tillgängliga varhelst bra böcker säljs och på:  https://omniversity.us

Annons