2022-06-07
https://thenutritionwatchdog.com/10-alternative-uses-for-listerine/

De flesta inser inte detta, men majoriteten av kommersiella munvatten är faktiskt INTE bra för din munhälsa. Visst, de kan tillfälligt bli av med dålig andedräkt, men problemet är att de flesta munvatten dödar de goda bakterierna i munnen såväl som de dåliga bakterierna, vilket inte är bra. Alternativt kan du swisha kokosnötsolja i 10 minuter om dagen (aka, ”oil pulling” är en mycket hälsosammare metod för din munhälsa än munvatten)…

Men i gästartikeln från mina vänner på TheAlternativeDaily på den här sidan har de en ganska smart sammanställning av 10 alternativa användningsområden för munvatten som du förmodligen aldrig tänkt på, inklusive svamp…

Listerine kan vara ett vanligt hushållsföremål, men det finns många sätt att använda flaskan på $6 än att fräscha upp andan. Även om de kan vara lite där ute, här är 10 alternativa sätt att använda den blågröna vätskan till god användning, utanför ett munvatten.
(Video i slutet) .

1. RENGÖRA DIN TANDBORSTE

Fyll en ren kopp med Listerine och låt din tandborste ligga i blöt över natten. Bakterier sprider sig från din mun till din tandborste, så lite desinficering är nödvändig. Listerine dödar inte bara bakterier i munnen utan även på din borste. Kom ihåg att även byta tandborste var 30:e dag.

2. GE DIG SJÄLV EN PEDIKYR

Blandat med varmt vatten och en kopp vinäger, blir Listerine en perfekt lösning för torra/spruckna fötter . Blötlägg dina fötter i 30 minuter och ge dig sedan en fin pedikyr. Listerine är också bra för att bli av med tånagelsvamp.

3. KLIANDE HUDLITTNING

tom

Listerine kan användas som en stor lindring mot insektsbett och till och med giftmurgröna. Dutta lite på en bomullspinne och applicera försiktigt på det kliande området.

4. FRÄSKA DITT SKRÄPP

tom

Vi älskar den där fräscha doften av Listerine, så varför inte deodorisera den illaluktande papperskorgen med lite? Efter #10, släng den där Listerine-fyllda pappershandduken i papperskorgen och häll kanske lite mer på en servett. HEJDJ, dåliga lukter!

5. FRÄSKA DIN TOALETT

tom

Att hälla lite Listerine i toaletten ger den en fräsch rena doft och minskar eventuella kvardröjande lukter . Om detta känns som ett slöseri, istället för att spotta Listerine i diskhon efter en munsköljning, spotta den i en kopp och dumpa den i toaletten. Dödar bakterier på 2 ställen!

6. RENGÖRA DIN pierCING

tom

Efter att en piercing är helt läkt fungerar Listerine mycket bra som rengöringsmedel. Doppa en Q-tip i Listerine och rengör försiktigt din piercing. Du kommer att känna en skön svalkande känsla, vilket betyder att det fungerar!

7. ANVÄND SOM DEODORANT

tom

Detta kan verka konstigt, men oroa dig inte, vi tog risken och testade den här åt dig! Att använda Listerine som deodorant fungerar verkligen! Det är bra för att bekämpa lukter . Dutta lite på en bomullstuss och gnugga den försiktigt på dina armhålor. Om du någonsin kommer i kläm och får slut på deodorant – prova!

8. ANVÄND SOM LOPPSCHAMPOO

tom

Överraskande nog är den fräscha doften av Listerine ett stopp för loppor ! Använd en sprayflaska, fyll hälften av flaskan med vatten och hälften med Listerine. Spraya din valp med hela flaskan. Bada sedan honom/henne som vanligt. Adjö loppor!

9. FRÄSKA DIN TVÄTTMASKIN

tom

Liksom toaletten och soporna, varför inte fräscha upp din tvättmaskin . Häll lite Listerine i en kopp. Häll den i tvättmaskinen. Kör en snabb sköljning med varmt vatten och WAHLAA – En tvättmaskin som luktar fräscht. Pro-tips: Nästa gång du glömmer att ta ut de blöta kläderna – prova detta!

10. RENGÖRA DITT GLAS

tom

Ute från Windex? Fyll en kopp med vatten till hälften. Fyll den andra halvan med Listerine. Häll den på ditt glasbord eller spraya på dina fönster och torka av med en pappershandduk. Glittrande, kladdfritt glas!

(Den ursprungliga artikelkällan finns  här )

Jag skulle aldrig ha tänkt på dessa 10 smarta alternativa användningsområden för munvatten, speciellt för svamp. På tal om svamp, om du vill utplåna svamp helt och aldrig få den tillbaka igen, ta en titt på detta svamphack nedan…

Varje nagel- och hudsvampdrabbad måste se DEN HÄR brådskande videon!

Det finns en häpnadsväckande lösning som har krossat varje enskilt labbtest och lämnat läkarna mållösa…

Faktum är att denna helt överraskande blandning av ingredienser är så kraftfull…

Att ta bara en matsked kan få alla infektioner att försvinna nästan över en natt…

Samtidigt som du rengör dina naglar och hud helt…

Och utan att du behöver använda några krämer eller antibiotika.

Allt förklaras på denna sida:

1 matsked torkar ut hud och nagelsvamp

tom

Annons