2022-05-22

*Av denna anledning återkallades alla order och direktiv som någonsin givits av
FN officiellt den 22 november 2021**

**Global Health and Wellness-teamet ratificerades och W.H.O. är INSTÄLLT – DET FINNS INTE LÄNGRE** 💥 👌 👏 👍 🌟 🥳 😍
Lvca, [15.07.21 11:10]
Nästa upp, WHO ERSATTE The Global Health and Wellness ????
💛🌟 🌟 🌟 L I F E ✨ F O R C E ✨G L O B A L 🌟🌟🌟💛

https://www.unitednetwork.news/content/detail/60efc2244714d30019bfb6bd/Live-at-5-with-Steffen-Rowe-7142021

Kan du föreställa dig en värld utan glass, där det är ett brott att älska, tänka eller drömma? Där Deep State kräver efterlevnad, blir vår fria vilja ett Trots.

Ingen lag, inga regler, vi ser dessa dårar och deras sönderfallande Allians. Vi kan inte leva i en värld utan glass. Vi älskar naturligtvis och litar på och drömmer. Men om vi bara kan öppna våra ögon och se varandra, och försöka uppskatta skillnaderna i varandra, kommer det kollektiva förverkligandet av vår gemensamma fiende – det kommer att inspirera till uppenbarelse som gör slut på mig – för jag kan inte trivas om du är inte vid liv.

Så vi är One Force men till skillnad från en bikupa värdesätter vi magin i oliktänkande. Vi kommer inte att definieras av ett tragiskt snitt.

Just nu kan du säga ifrån, stå stark och vara dig själv. Älska väl, lev länge och gör anspråk på din rikedom. Skäms inte, få skulden för att du lyser för starkt, hitta lösningar när de vill att du ska slåss, samarbeta, när de försöker splittra oss – stick ut när de försöker gömma oss. Fastna inte i tvivel. Var i detta ögonblick, för det är din tid att stiga upp.’

Det bästa beslutet som Världshälsoorganisationen någonsin tog var när de bestämde sig för sitt namn, för låt oss inse det, om det finns en sak som Deep State kan göra så är det Branding, och WHO är bara knepig. Men WHO som organisation har framgångsrikt gett råd och väglett människor med dålig vetenskap.

De har begravt forskning, rekommenderat dödliga protokoll och de verkar inte ha tillgång till allmänt tillgängliga botemedel och behandlingar för många botade sjukdomar – och de har framgångsrikt organiserat en pandemipanik som påverkar alla människor på planeten – för ett ”virus som ingen verkar kunna identifiera.

Och detta kan ha varit deras mål hela tiden, i samarbete med finansieringskällor som inte handlar om triviala frågor som världens folks hälsa – som namnet antyder, utan snarare kontrollen av folkets hälsa och deras förmåga att tjäna DERAS behov.

Med de nya strukturerna som nu bildas av folket som tjänar folkets bästa, har WHO ersatts av ”Global Health and Wellness Consortium” och har ansvaret att faktiskt ge rekommendationer och tillhandahålla tjänster som bryr sig om din Hälsa och välmående.

GHWC ratificerades som ersättare för WHO i förra veckan, efter att WHO fortsatte att främja de psykologiska vapnen av ”Desinformation om broderskapet av COVID-varianter Delta Kappa Lambda”.

GHWC har redan etablerat Life Force Assurance, som kommer att tillhandahålla hälso- och välbefinnande som lovar att revolutionera hälso- och sjukvården.

Assurance Service kommer att vara tillgänglig för alla människor på planeten. Kommer att betala vårdgivare omedelbart och kommer att täcka ett spektrum av friskvårdstjänster för att människor ska kunna upprätthålla optimal välbefinnande.

Och allt detta kommer att kosta INGENTING för varje människa på planeten.-

https://www.kristileightv.com/post/emergency-doctor-exposes-who-blueprint-for-global-healthcare-control

Annons