Prickiga huset

Hälsobloggen

Förebyggande sjukvård, Sjukvårdande organisationer, Våra mediciner

Presentation av Global Health & Wellness Consortium

Bild

https://ghwc.global/index.php

2022-05-21

Idag är glädjens dag för jordens befolkning. Äntligen ska sjukvården ersättas med friskvård till hälsa och gagn för både människor och djur. Jag ska här göra en sammanställning av vad de förespråkar.


Uppdraget för Global Health and Wellness Consortium är att möjliggöra för alla levande varelser på jorden högsta möjliga nivå av hälsa och vitalitet.

Hälsa och vitalitet

Global Health & Wellness Consortium (GHWC) är en gren av Global Peace and Restoration Consortium av medlemsstaterna och ska göras tillgängligt för alla som vill förbättra hälsa och välbefinnande i sin medlemsstat.

 • Förena vårdpersonal över hela världen 
 • Skapa ett hälso- och friskvårdssystem baserat på holistisk healing
 • Fokusera på hela personen, ”sinne, kropp, själ och ande”
 • Hälsa och välmående för hela mänskligheten 

 

RATIFICATION No.HR616847221

Sigill

Detta dokument erkänner bildandet av The Global Health and Wellness Consortium som verkar som en gren av Global Peace and Restoration Consortium of
Member States

The Global Health and Wellness Consortium

är ett konsortium av hälso- och friskvårdspersonal som går med på att agera i linje med resolutionen om en överenskommelse.
De är skyldiga att förena sjukvårdspersonal över hela världen i en anda av skapande ett på hälso- och viljesystem baserat botande metoder med fokus på ”sinne, kropp, själ och ande” vilja och vitalitet för hela mänskligheten.
Global Health and Wellnes Consortium är en gren av
Global Peace and Restoration Consortium av medlemsländer ska vara tillgängligt för alla som vill förbättra hälsa och välbefinnande i sin medlemsstat

Den ska ersätta den nu nedlagda Världshälsoorganisationen.

I fred och välstånd,

Kimbery Ann Gogues


GHWC Order 1

Life Force Assurance ger täckning för alla typer av holistiska behandlingar, medicinska procedurer och förebyggande vård. Vårdläkare får ersättning direkt, vi granskar vårdgivare av högsta kvalitet med fokus på holistisk och integrerande medicin och behandlingar.

GHWC Order 2

MASKMANDAT – Denna order förklarar att masker är osäkra och ineffektiva för att förhindra spridning av Covid-19. Alla maskmandat förklaras olagliga. Att bära en mask är ett val.

GHWC Order 3

Covid-19-vacciner – Denna order förklarar Covid-19-vaccinerna för biologiskt farligt avfall och beordrar alla vacciner att stoppas och omedelbart förstöras.

GHWC Order 4

Covid-19-protokoll – Den här beställningen listar alla rekommenderade säkra och effektiva behandlingar att använda för Covid-19 eller varianter. Den håller all medicinsk personal ansvarig för undanhållande av nämnda behandlingar.


Livskraftsförsäkring

Life Force Assurance kommer att ge tillgång till hälso- och friskvårdsbehandlingar, metoder, tjänster, protokoll, enheter, teknologi och produkter till alla människor, globalt. Detta tillhandahålls utan kostnad för alla medlemmar och det kostar inget att bli medlem.

Life Force Assurance ger täckning för de flesta typer av holistiska behandlingar, medicinska procedurer och förebyggande vård.

Life Force Assurance är utvecklingen av sjukförsäkring och representerar den största förändringen i vårdens historia. Till skillnad från en vanlig sjukförsäkring som är tillgänglig i händelse av att du blir sjuk eller råkar ut för en olycka, ger Assurance tillgång för dig att hålla dig frisk.

Life Force Pet Assurance

Life Force Pet Assurance ger tillgång till medicinska och välbefinnande behandlingar och produkter för tama husdjur över hela världen. Det inkluderar veterinärtjänster som kontorsbesök, medicinska behandlingar, procedurer, operationer, diagnostik, tester, terapier och produkter som läkemedel, mat och näringstillskott som inkluderar hundar, katter, fåglar och hästar.

Detta program täcker inte boskap eller otämjda djur. 

Livskraft Essentials

Life Force Essentials täcker väsentliga föremål för familjer såsom mat, blöjor, personlig vård, städartiklar och barnomsorg/fritidshem för familjer över hela världen, om det behövs. Det inkluderar också gaplön för dem som tjänar mindre än en levnadslön för sin region, dödsfallsersättning, långtidsvård, barn och vuxna med särskilda behov, mammaledighet, pappaledighet, kortvarig och långvarig funktionsnedsättning.


GHWC:s FUNKTIONER

 

 • Att ge känslomässig, fysisk och mental omsorg för alla.
 • Att kontinuerligt utvärdera och förbättra tjänster och produkter som är tillgängliga för medlemmar, inklusive forskning för att främja hälsoprotokoll, behandlingar och teknologier.
 • Att hjälpa regeringar att stärka hälsotjänster globalt.
 • Att tillhandahålla hjälp och nödvändig hjälp i händelse av en nödsituation eller naturkatastrof.
 • Att arbeta sammanhållet med andra divisioner och/eller byråer inom Global Peace and Restoration Consortium
 • Att arbeta i samarbete med andra specialiserade grupper, för förbättring av näring, mat och vatten, och andra aspekter av att förbättra miljön för mänsklighetens hälsa och välbefinnande.
 • Att tillhandahålla naturlig och holistisk hälsovård och välbefinnande, behandlingar, tjänster och produkter som inkluderar traditionella medicinska behandlingar, procedurer och läkemedel.
 • Att tillhandahålla traumaåterställningstjänster för alla medlemmar som behöver det, inklusive, men inte begränsat till, övergrepp, tortyr, PTSD och människohandel över hela världen.
 • Att förbättra standarderna för undervisning och träning inom hälsa, välbefinnande, integrativ medicin och relaterade yrken.
 • Att avslöja skadlig praxis i någon hälsoorganisation i vilken stat eller land som helst och att tillhandahålla lösningar för den skada som uppstått.
 • Att tillhandahålla tjänster och lösningar för dem som lider av missbruk.
 • Att ge allmänheten utbildning i frågor om hälsa och välbefinnande.

 

Friskvårdscenter

hälsa och välmående

För att skapa toppmoderna destination holistiska centra i större storstadsområden och lokala hälso-och hälsocenter är mindre samhällen.

Skolans kost

Rätt kost för barn

Att förbättra och göra hälsosam, ekologisk mat och dryck tillgänglig för skolor globalt utan kostnad för medlemmarna.

Nödsituation

Sjukhus, akutvård, rehabilitering

Öka tillgängligheten av tjänster och platser för alla medlemmar globalt.
Förbättra och integrera allopatiska och holistiska behandlingsmetoder


Blogg

INTENSIV VACCIN DETOX

Intensiv Vaccine Detox: 12-dagars Detox och Quick Recovery Program

(Av Dr. Edward Group)

Vad vi skulle göra för att avgifta från Jab, Shedding, Long Haulers och den nya Covid

Vi har fått rapporter om en ny våg av sjukdom som kommer från antingen injektionsavfallet, reaktioner på skottet eller en ny dämpad form av Covid.

Symtom inkluderar: Illamående, trötthet, känslomässig berg-och-dalbana, hosta – torr, ingen feber eller låg feber, magproblem – att inte vilja äta, smärta och stelhet i ben, höfter och vader, enstaka huvudvärk, hjärndimma, autoimmuna, neurologiska problem , blodpropp, hudutslag, trötthet på eftermiddagarna, svullnad av ögon och ansikte, syrebrist, stroke, menstruationsproblem och att du inte känner att du kan avsluta ett träningspass.

Nedan är 12-dagars återhämtning. För att få dessa produkter klickar du bara på hyperlänkarna nedan.

 1. Floratrex (pre- och probiotika): Ta tre kapslar tre gånger dagligen.
 2. Detoxadin (organiskt nyanserande jod): Ta 4 fulla droppar (80 droppar) genom munnen 2 gånger dagligen. Gnugga även 1 droppe över höger lunga och 1 droppe över vänster lunga och applicera 1 droppe på båda insidan av låren 1x dagligen. Gnid en liten mängd över injektionsstället 6 gånger dagligen om du har fått injektionen.
 3. Ekologiskt D-vitamin : Ta 20 000 IE två gånger dagligen.
 4. Ekologiskt växtbaserat zink : Ta 7 mg 3 gånger dagligen
 5. Ekologisk gurkmeja : Drick ¼ flaska 2 gånger dagligen
 6. Veganzymenzymer : Ta 3 kapslar 1x dagligen mellan måltiderna
 7. Växtbaserad Quercetin Phytosome : Ta 250 mg 2 gånger dagligen
 8. Mycozil (Candida & Flora Cleanse): Ta 3 kapslar 2 gånger dagligen.
 9. Bio PQQ / CoQ10 / Shilajit : Ta 2 kapslar 2 gånger dagligen. Skyddar mitokondrierna och hjälper till att attackera skadliga organismer.
 10. Koppar nikotinsyra (CU1):   1 kapsel (0,9 mg) 2 gånger dagligen på morgonen och kvällen.
 11. Supercharged C60 : – 10x kraftfullare än vanlig C60: Ta 4 kapslar, 2x dagligen.

För produkter, gå till OnlineHealingCenter.com


Videon

Här hittar du videon, intervjuer och hälsotips

https://www.unitednetwork.news/content/detail/6234f3f2bb3537001c66db34/Dr.-Group-and-Lisa-Thomas-Chairwoman-of-the-GHWC-Discuss-Returning-to-Optimal-Health


 

VAD DU HITTAR I VÅR BLOGG

Vi har en ständigt växande redaktion av professionella hälso- och friskvårdsexperter. När biblioteket av artiklar expanderar, planerar vi att täcka alla aspekter av ett hälsosamt liv, såväl som behandlingsprotokoll för specifika aliment.

Vi hoppas att du kommer tillbaka ofta eftersom vi kommer att lägga upp nytt utbildningsmaterial varje vecka till din fördel.

 

På Telegram

Hej alla. Här är den OFFICIELLA listan över Life Force/UNN-trådarna och webbplatserna. Alla andra trådar är inte officiella.

LIVSKRAFT GENERELL CHAT
Chatta här! Fråga frågor. Teammedlemmar som har varit involverade ett tag kommer att göra sitt bästa för att svara. Vi är vänner och landsmän i kampen för att återställa vår planet. Den här tråden är till för att dela idéer och hjälpa varandra.
Klicka här för att gå med: https://t.me/+Gu81IF6g7bhkNGVh

LIVSKRAFT – UNN OFFICIELLA NYHETER
https://t.me/+_nEhKQBB8FpmYWQx
Den här tråden är för att dela nyheter från hela världen

UNN Field Messengers nyheter och idéer
https://t.me/+SeZ1VZXJE-MwMTRh

LF INTRODUKTION TILL KIM & CORE CONCEPTS KANAL
Scrolla uppåt när du kommer hit för att se introduktionsvideor. Det här är bra för nybörjare och för att förstå Kims finansiella videor.
Klicka här för att gå med: https://t.me/+r_yMlaXEbc45NmZh

LF NYA FÖRSLAG – REKOMMENDATIONER
Interagera och diskutera projektförslag, idéer, teknologier och mer.
Klicka här för att gå med: https://t.me/+8HpXXIqA0mZlMGIx (Samma)

LIVSKRAFT MAT LÖSNINGAR
Dela och ställ frågor om hur vi odlar mat, bästa praxis, etc.
https://t.me/+EUJBkfXYcHEzNDlh

CFR UPPDATERINGAR
Där du kan få uppdateringar och framsteg om vad CFR (Children and Family Restoration) Task Force och Team arbetar med.
https://t.me/+3g2Z6ZuswfdlYzlh

LIVSKRAFTA HÄLSA & VÄLBESKAP-TRÅD
Dela och ställ frågor om hälsofrågor.
https://t.me/+OpwEsP_QrlM1MjMx

Uppdateringar från GHWC (Global Health & Wellness Consortium).
https://t.me/+Ae2_9kPnE1s5MmZh

Life Force eteriska oljor (officiell):
Telegramtråd: https://t.me/+CvhSDcgvHNM0ZmUx
Affiliate-länk: https://www.doterra.com/US/en/site/onlinehealingcenter

Life Force Perfect Aminos- Body Health-produkter (OFFICIELL)
Telegramtråd: https://t.me/+lm6rUbXZBpJiODJh
Affiliate-länk: https://affiliates.bodyhealth.com/1282.htm

Globala läkningsprodukter-Dr. Group- officiell
Telegramtråd: https://t.me/joinchat/colDBfL7WK82YTYx
Affiliate länk: https://go.globalhealingcenter.com/c/3012576/971435/5534

LF URINTERAPI:
https://t.me/+bXVI7zSRNakyZjFh

LF NANO SOMA – OFFICIELL
Telegramtråd: https://t.me/joinchat/pIpSFFgzcX1hZDQx
Affiliate länk: https://magicdichol.com/store/distribute?aff_id=6029

LF FOLIUM PX – OFFICIELL
Telegramtråd: https://t.me/joinchat/uRPdK0DMC5NmMDE5
Affiliate-länk: https://foliumpx.com/?ap_id=TankandLisa

Life Force HAPPYGRAMS – läggs till i nyheterna.
Gå med på festen! Skicka in feel good-videor här för att njuta av och för eventuell inkludering i de nattliga sändningarna: https://t.me/+vDouMD-N10ZhZmFh

UN PLUS & UNN Q & A
Behöver du hjälp med ditt UN PLUS- eller UNN-konto? Kolla in den här tråden.
Klicka här för att gå med: https://t.me/unn_and_un_plus_QandA

LF UTBILDNING
Vill du förändra utbildningssystemet i ditt område? Lär dig mer om de olika programmen som finns tillgängliga via LF.
Klicka här för att gå med: https://t.me/joinchat/SdvhSCU7nif9_36i

VÅRA WEBBPLATSER:

UNN News Channel: https://www.unitednetwork.news/
UN Plus – Underhållningspaket: https://unitednet.plus/
UNN: https://www.unn.today/
GPRC: NY WEBBPLATS KOMMER SNART
GIA: NY SIDAN KOMMER SNART
CFR: NY SIDAN KOMMER SNART
GHWC: https://ghwc.global
LF-certifierade hälsoprodukter/protokoll: https://www.onlinehealingcenter.com/
LF Education: https://www.lifeforce.education/

Telegram (https://t.me/+Gu81IF6g7bhkNGVh)
Life Force General Chat (officiell)
Det här är platsen att diskutera Life Force, ställa frågor. Var snälla mot varandra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: