ej,

Skriv på detta och sprid.

En fransk advokat har arresterats för att ha varit del av den Grand Jury som undersöker sanningen om Corona.

Länken till Corona Investigative Committe finns bifogad.

Hon har gjort sitt jobb och blivit klassad som terrorist i Frankrike!!!!!!!!!!!

MVH

Stefan Sjöblom

Göteborg

💢Free French Attorney at Law Virginie de Araujo Recchia

Please help! On Tuesday,, 3/22/2022, French Attorney at Law Virginie de Araujo Recchia was arrested in front of her children by French police. She is a brave and courageous member of an international group of concerned attorneys and experts, who together with a judge, have been conducting a Peoples’ Court of Public Opinion to provide a platform to many censored experts and to the public regarding the worldwide mandates and lock-downs ( find proceedings at grand-jury.net) . The French charges involve counterterrorism and possibly treason, which is believed to be contrived from her participation in the Peoples’ Court of Public Opinion.

Please sign this petition to support the immediate release of French Attorney at Law Virginie de Araujo Recchia.

➥ This way to the petition


💢Släpp fransk advokat Virginie de Araujo Recchia

Snälla hjälp! Tisdagen den 22 mars 2022 arresterades den franska advokaten Virginie de Araujo Recchia inför sina barn av fransk polis. Hon är en modig och modig medlem av en internationell grupp av berörda advokater och experter, som tillsammans med en domare har genomfört en folkdomstol för att ge en plattform för många censurerade experter och för allmänheten angående de världsomspännande mandat och låsningar (finn förfaranden på grand-jury.net) . De franska anklagelserna handlar om kontraterrorism och möjligen förräderi, vilket tros komma från hennes deltagande i Peoples’ Court of Public Opinion.

Vänligen underteckna denna namninsamling för att stödja den omedelbara frigivningen av den franska advokaten Virginie de Araujo Recchia.

➥ Vägen till petitionen

(https://www.change.org/p/free-french-attorney-at-law-virginie-de-araujo-recchia?utm_content=cl_sharecopy_32787747_en-US%3A3&recruiter=1258372796&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition)Lawyer Dr. Reiner Fuellmich, go to the channel here:
t.me/ReinerFuellmichEnglish

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/287

Annons