Av  den 5 februari 2022
https://usawatchdog.com/white-coat-mafia-tyranny-dr-betsy-eads/

Dr Elizabeth Eads (bilden) är i framkant av medicinen och behandlar patienter som har injicerats med de experimentella CV19 så kallade ”vaccinerna”. Dr. Eads är tillbaka för att uppdatera oss om vad hon kallar ett ”folkmord”. Dr. Eads fortsätter att säga att CV19-injektionerna inte är vacciner. De är ”biovapen” som administreras av onda läkare. Dr. Eads förklarar, ”Vi befinner oss i ett fullständigt ”White Coat Mafia”-tyranni just nu. Detta är en avfolkningsagenda.  Oavsett om folk vill tro det eller inte, är detta den nya världsordningen. Det här är de 13 släktlinjerna. Det här är Vanguard och Black Rock, som äger allt, inklusive hela Big Pharma och alla företag som äger CDC. De äger allt. Detta är deras agenda att avfolka och kontrollera människor med dessa vacciner. Vi vet att vi injiceras med nano och AI, och de vill förvandla oss till transmänskliga figurer som de kan kontrollera.”

Behövde vi vaxet i första hand när HCQ och Ivermectin hölls inne och skulle ha botat Covid? Dr. Eads säger, ”Nej, vi behövde inte vaxet. Detta är en ond agenda för att skada så många människor som möjligt. . . . Det finns 5 % till 7 % dödliga partier som distribueras runt om i världen. Efter det första skottet är ditt immunförsvar försämrat med 30 %. Efter det andra skottet är det nedtryckt med 50 %. Efter det tredje skottet är det allt från 60 % till 80 % deprimerat. Efter det 4:e skottet är ditt immunförsvar 80 % plus avskrivet. Varannan vecka efter det tappar du ytterligare 5 % av din immunfunktion. . . . Vi vet också att HIV har skarvats in i några av dessa dödliga flaskor. Det orsakar en AIDS (förvärvat immunbristsyndrom) som fullständig immunkollaps. . . . Vi har absolut bevis på vilka ingredienser som finns i dessa vacciner,

Dr. Eads berättar om det senaste bisarra FDA-godkännandet av Moderna CV19 vax. Det finns många frågor om hur det fick så kallat ”godkännande”. En av de stora sakerna som FDA förbisett, enligt Dr. Eads, är data som visar en ”400 % ökning” av hjärtproblem efter Moderna vax.

Avslutningsvis säger Dr. Eads att det vi ser idag med vax-biovapnet är inget mindre än en modern version av att ”marschera människor till gaskamrarna.”

Eads säger också att sjukhus och läkare får ”bonusar” för att utöva medicin som mördar patienter. Eads säger, ”Du kan inte berätta för mig i det här tillfället att sjukhus och läkare inte vet vad de gör. Apotekarna, läkarna och sjuksköterskorna har valt att behålla sina jobb. De har valt pengar framför friskvård och hälsa och att rädda människor. Det är äckligt.”

Följ med Greg Hunter när han pratar med den 25-åriga veteranen Dr. Elizabeth Eads, DO, och avslöjar lögnerna som Big Pharma, CDC, FDA och NIH berättar för allmänheten. Dr. Eads fortsätter att lyfta fram de verkliga orapporterade effekterna av CV19-biovapnen.

(Det finns mycket mer avancerad medicinsk information i frontlinjen i den nästan 45 minuter långa intervjun.)

https://rumble.com/vu5mpt-white-coat-mafia-tranny-dr.-betsy-eads.html

Annons