Hej,

Det vänder nu!!!!!!!!!!!

Lite sammanträffande händelser. Storbritannien annonserade nyligen att restriktionerna skulle hävas.

Och vad hände just innan detta? Jo, International Common Law Court of Justice (ICLCJ) utfärdade en arresteringsorder mot Glaxo Smith Klines VD Emma Walmsley och ärkebiskopen av Cantercury, Justin Welby.

Emma Walmsley och Justin Welby är bland sjuttiofem personer som lagligen dömts för brott mot mänskligheten av ICLCJ den 15 januari. VD:n och ärkebiskopen är dömda som medkonspiratörer i medicinska experiment och mord på barn på anglikanska sjukhus och barnhem, bland ursprungsbefolkningen i Kanada.

Dessutom har IJLCJ dömt Drottning Elisabeth som medkonspiratör till dessa brott såsom chef för den anglikanska kyrkan och som stor aktieägare i Glaxo Smith Kline. Och som personligen sanktionerade och godkände användningen av barn i dödliga drogtester vid anglikanska anläggningar, inklusive Kamloops Indiska bostadsskola, St Paul´s hospital i Vancover och National Defense Reaearch and Development Labratories i Toronto.

(Ovanstående finns beskrivet i detalj i en länk i Goda Nyheter)

Nu häver fler och fler länder sina restriktioner och avklassificerar Covid som samhällsfarlig. Och vad händer nu på fredag? Jo, en Grand Jury startar och Reiner Fullmich säger bl.a. följande:

”Vid allvarliga brottsmål i USA presenteras en så kallad Grang Jury med bevisen till hands för att övertyga om att dessa bevis är tillräckliga för att väcka offentligt åtal mot de tilltalade.”

Man kommer att, genom bevisning söka åtal för Cristian Drusten (som använd PCR-terstet på ett bedrägligt sätt), Fauci (ungefär USAs motsvarighet till vår Tegnell), Tehdros (WHO chefen p.g.a. att han pushat PCR-testen och påståendet att en

person kan vara asymptomatisk, vilket innebär att man smittar utan att själv vara sjuk. Vilket är en lögn), Bill Gates. Och man kommer eventuellt att ta upp Pfizer och Blackrock vid denna Grand Jury.

(Ovanstående finns beskrivet i detalj i en länk i Goda Nyheter)

Kan det vara så att upphävandet av restriktioner och denna Grand Jury hänger samman? Tydligen är det uppenbart att de restriktioner som hållits på så hårt i Storbritannien helt plötsligt var oviktiga när Drottning Elisabet sitter i klistret!

MVH

Stefan Sjöblom
Göteborg


Annons