AVANCERAD 100 % SÄKER PATENTERAD TEKNIK

Företag

Simon Parkes på Connecting Consciousnes (CC) presenterar denna produkt som är ny på marknaden. Tillverkad i Ryssland som har kastat ut Rothschild-familjen och Big Pharma, varför de kan tillverka denna produkt som eliten har använt sig av länge redan. Nu är den tillgänglig för oss ”vanliga döda” och kan vara en produkt för att avgifta sig efter ”sprutan” och i väntan på MedBeds.


2021-12-23
https://biomedis.global/

https://biomedis.global/instructions/

BIOMEDIS FÖRETAG

BIOMEDIS är ett internationellt industrivetenskapligt företag med direktförsäljning inom området teknologiprodukter fokuserade på hälsovård och återhämtning.

BIOMEDIS produkter är en unik kombination av vetenskaplig teknologi och natur. Företaget grundades 2008 på grundval av forskningsinstitutet för integrerad energiinformationsbioteknik. Mer än 10 års forskning och utveckling har bidragit till att skapa effektiva och säkra återvinningstekniker.

Biomedis teknologi ses över och uppdateras regelbundet för att säkerställa optimal effektivitet över en rad enheter.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är program.jpg

OM BIOMEDIS

BIOMEDIS TRINITY

BIOMEDIS TRINITY är en avancerad och effektiv hälsoprodukt, som använder sig av multifrekvent bioresonansteknologi. Dessa frekvenser är packade i en unik enhet som är snygg, pålitlig, kompakt och lätt. Biomedis Trinity är lätt att ta med dig vart du än går och gör att du kan påverka och stödja din egen hälsa.

BIOMEDIS TRINITY förbättrar befintliga kroppsfunktioner och system (nervösa, cirkulations-, andnings-, matsmältnings-, reproduktions-, utsöndrings-, endokrina, muskuloskeletala, lymfatiska, immunförsvar), hjälper till att förbättra organens arbetsförmåga, hjälper till att förhindra för tidigt åldrande och stöder en naturlig balans .

Enheten hjälper till att ta bort avfall och giftiga ämnen, tack vare en antiparasitisk och renande funktion.

Föreställ dig hur din hälsa skulle kunna vara med det balanserade och harmoniska arbetet med sinnet och kroppen tillsammans.

Programvara för PC

Programvara behövs för att skapa behandlingskomplex och programmera skapade komplex av enhet.

Enheten BIOMEDIS M programmeras med hjälp av PC och programkomplexet ”Biomedis M Air” installerat på PC. Microsoft.NET Framework 4 behövs för att arbeta med programvara.

Uppmärksamhet! Ny programvara att ladda ner via datorn «Biomedis M Air» v.4.14.11:

  • Installationsprogram för Windows, OS X och Linux med inbyggd JRE 32 bitar: OBS! VIRUSPROGRAMMET MÅSTE VARA AVSTÄLLT PÅ DATORN INNAN NEDLEDDNING!

Biomedis Trinity

 £ 429,00 (ca 5 230 Skr)


Tidsbegränsat erbjudande! (klicka på länken)

Enhet för elektromagnetisk korrigering för avgiftning, harmonisering och ökning av kroppens resurser.

Annons