New York Times bästsäljande författare, forskare, föreläsare och företagskonsult Dr Joe Dispenza ansluter till Framgångspodden för att lära oss hur man blir övernaturlig. Med sina kunskaper inom neurovetenskap, sinne-kroppsmedicin och hjärna/hjärta sammanhang hjälper han människor att förändra sitt liv och att nå sin fulla potential.

Vi pratar om vad det innebär att bli dig själv 2.0, att förändra kemin i din hjärna och att nå ett nytt tillstånd av vara. Vi diskuterar också hur du kan öka din medvetenhet, kraften i meditation, verktyg för att ta steget utanför den psykiska verkligheten, vad som utgör din personlighet och mycket, mycket mer. Ett avsnitt som förändras i verkligheten med en av de mest inspirerande talarna i världen! Tack för att du lyssnar!

Joe Dispenza’s hemsida: https://drjoedispenza.com/ Joe Dispenza – Break the habit of being yourself: https://www.adlibris.com/se/bok/break… Joe Dispenza – You are the placebo: https://www.adlibris.com/se/bok/you-a… Joe Dispenza – Becoming supernatural: https://www.adlibris.com/se/bok/becom…

Annons