Detta är ett utdrag ur Judy Byingtons uppdatering för idag i Återställd republik…
DinarCronicle

2021-11-09
Emerald Robinson

https://emeralddb3.substack.com/p/what-is-luciferase

Som de flesta av mina följare på sociala medier och Substack måste veta vid det här laget, har jag spenderat en hel del tid de senaste två åren på att försöka upptäcka de faktiska ingredienserna i de nya COVID-vaccinerna. Anledningen är enkel: Big Pharma har ansträngt sig för att gömma dem. Vill Big Pharma-företagen lämna in vaccinerna till oberoende analys? De gör inte! Vill Big Pharma-företagen avslöja alla ingredienser? De gör inte! Har Big Pharma-företagen något ansvar för att de ljuger för allmänheten om de patentskyddade ingredienserna i deras vacciner? De gör inte.

Vi har en läckt kopia

https://www.documentcloud.org/documents/20616251-albanian-pfizer-covid-19-vaccine-contract) av det juridiska avtalet som Big Pharma-företag (påstås) ha tvingat nationalstater till att underteckna för att få de nya covid-vaccinerna. Dessa kontrakt innehåller skadeersättningsklausuler som ingen vettig människa någonsin skulle skriva under. Denna kopia läckte

https://www.documentcloud.org/documents/20616251-albanian-pfizer-covid-19-vaccine-contract) från Albanien.

En sak är säker: Big Pharma står inte bakom dessa produkter. De är helt experimentella och oprövade och så vidare – så varför är världens regeringar så jävla benägna att injicera sina medborgare med det här?

Jag fick ett tips om några av dessa ingredienser, så jag gjorde vad ingen i amerikansk företagsjournalistik gör längre: jag kollade de primära källorna. Tillåt mig att dela med mig av min hemliga och mycket djupgående metodik:

1) Jag gick till MODERNAS webbplats.

2) Jag klickade till sidan PATENT.

3) Jag hittade PATENT US 10 703 789

4) Jag gjorde en nyckelordssökning efter något som heter: Luciferase.

Sådana är de komplexa tekniska färdigheter som har gått förlorade av företagsjournalister. Så vad hittade jag där? Tja, när du ser på sidan 46 i tabell 4 kommer du att se att jag hittade något som heter Luciferase:

Vad är Luciferas? Luciferas är ett enzym som kan producera bioluminescens. (Det kan få saker att glöda, i grund och botten). Det är därför Luciferas ofta används i den biomedicinska industrin. Det används för att tagga väldigt små saker som celler eller proteiner så att du kan spåra dem. Den taggar saker så att du kan spåra dem.

Var Luciferas listad som en ingrediens i COVID-vaccinerna av Big Pharma? Nej det var det inte. (Du kan kolla här https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/faq.html?s_cid=10492:covid%20vaccine%20ingredients:sem.ga:p:RG:GM:gen:PTN:FY2

på CDC:s webbplats).

Så nästa fråga blir: varför skulle Big Pharma inte avslöja att luciferas är en ingrediens i vaccinerna – eftersom det är tydligt listat (i åtminstone ett patent från ett företag) som används?

Anledningen är ganska illavarslande: Big Pharma har stora planer för Luciferas och Big Government har stora planer för det också. Den amerikanska militärens teknikarm DARPA kämpar för närvarande med Moderna

https://nanotechnology.news/2020-10-12-darpa-funded-implantable-biochip-deploy-moderna-vaccine.html

över ägandet av covid-vaccinet eftersom DARPA har ”finansierat ett implanterbart biochip” som kan användas ”för att distribuera” det:

Trots detta finns dock ett hinder för utbyggnaden av Modernas vaccin i leveranssättet. Medan Moderna utvecklar sitt eget system är det osannolikt att det kommer att få ett godkännande från Food and Drug Administration (FDA) inom kort. Gå in på Profusa, som utvecklar ett biochip i nanoskala som kan upptäcka symtom på en infektion.

Profusas biochip är tillverkat med hjälp av en teknik som kallas ”hydrogeler” som var en produkt av programmet ”In Vivo Nanoplatforms” (IVN) som DARPAs Biological Technologies Office (BTO) lanserade 2014 för att utveckla implanterbar nanoteknik.

Hydrogels - The Tape Lab

Dessa hydrogeler (bild ovan) är mjuka, flexibla nanomaskiner som injiceras under huden för att utföra övervakning. Denna hydrogel innehåller en speciellt konstruerad molekyl som skickar en fluorescerande signal utanför kroppen när den börjar bekämpa infektion. Denna signal kan sedan upptäckas av en sensor fäst på huden som sedan kan skickas till en app eller till och med till en läkares webbplats.

Varför arbetar den amerikanska militären med vaccinföretag för att skapa mikrochips (det är ”hydrogeler” eller ”nanoteknik”!) som skickar en ”fluorescerande signal” (det är Luciferase!) som kan upptäckas av en app på din smartphone? När kom DARPA att engagera sig i folkhälsopolitiken? Den märkliga frågan leder till andra märkliga frågor som: varför finansierade Pentagon Wuhan Lab of Virology för att ”studera” vapenskapande fladdermuscoronavirus https://nypost.com/2021/07/01/pentagon-gave-millions-to-ecohealth-alliance-for-wuhan-lab/ 

Varken DARPA eller Pentagon är välkända för att vara ledande inom hälso- och sjukvården, minst sagt.

Faktum är att Big Pharma och Big Government har stora planer för framtida vaccinsprutor som har ”olösbara nålar” och kvantprickstatueringar https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.aay7162

Enligt en artikel: ”Tillsammans med vaccinet skulle ett barn injiceras med lite färgämne som är osynligt för blotta ögat men som lätt kan ses med ett speciellt mobiltelefonfilter, kombinerat med en app som lyser nära-infrarött ljus på huden.” Den artikeln skrevs 2019: det är precis före covid-krisen. Det leder mig till en annan tanke: COVID-19 verkar vara en mycket bekväm ”oavsiktlig labbläcka” från Kina för att introducera ny teknik https://nanotechnology.news/2020-10-12-darpa-funded-implantable-biochip-deploy-moderna-vaccine.html

Under täckmanteln av att vaccinera människor förbereder vi oss verkligen för att tagga och spåra människor. Västvärldens en gång fria nationer testar ett nytt auktoritärt system för total kontroll under täckmantel av folkhälsa. Titta bara på Australien eller Nya Zeeland eller Kanada eller Italien för att se hur grundläggande medborgerliga rättigheter har upphävts på obestämd tid och ett pseudomedicinskt tyranni har installerats. Den stora återställningen implementeras med lögnen att det handlar om att ”skydda din hälsa.” Våra militära och underrättelsetjänster konfronterar inte Kina – de kopierar Kina. En totalitär mardröm importeras till fria länder genom övervakningsteknik.

Du behöver inte vara kristen för att förstå att sådan teknik kommer att användas för att bygga upp en global övervakningsstat. Vaccinmandaten har redan lett till vaccinpass. Vaccinpassen är i princip QR-koder för att spåra dig genom att ansluta till din smartphone. Detta kommer oundvikligen att mycket snart leda till biometriskt ID inbäddat i din kropp. Du kommer inte att kunna gå in på restauranger eller köpa mat eller gå till jobbet utan det. Som Bibeln säger: ingen kommer att kunna köpa eller sälja något förutom de som har märket. Du kommer att känna märket vid dess namn, vilket är vilddjurets namn: hela mänsklighetens fiende, som innan han föll var en ljusets ängel vid namn Lucifer. Det är därför ”Luciferase” borde dra kyla nerför ryggraden.

Så jag skickade ut följande tweet till mina följare (med en video som visar Luciferase-patentinformationen) tidigare i veckan.

Denna ena tweet räckte tydligen för att få ordet ”Luciferase” att trenda på Twitter. (Jag märkte det inte då eftersom jag var upptagen med att täcka Glenn Youngkins seger på valnatten.) Det var inte förrän nästa dag som det stod klart att denna ena tweet hade rört upp alla Big Pharma-bots som arbetade på distans från Peking.

Den största producenten av desinformation i Amerika, The Washington Post, körde en artikel

The covid conspiracy theorist inside the White House (press corps)

på min tweet där jag blev stämplad som en ”COVID-konspirationsteoretiker. ”The Daily Beast körde en artikel

Twitter Suspends Newsmax Star Who Claimed Vaccines Contain Satanic Tracker

och körde sedan ytterligare en artikel

https://www.thedailybeast.com/twitter-suspends-newsmax-star-emerald-robinson-who-touted-satan-linked-vaccine-tracker?via=twitter_page).

Något som heter The Hill skrev också
https://thehill.com/homenews/media/579696-newsmax-defends-vaccines-in-rebuke-of-its-own-reporters-false-claims

Den bortglömda boomer finanstidningen Forbes engagerade sig
https://www.forbes.com/sites/brucelee/2021/11/02/newsmax-reporter-claims-covid-19-vaccines-have-luciferase-to-track-you/?sh=74a00fda99c1

Vanity Fair, tidningen för parfymannonsering, gjorde en liten artikel https://www.vanityfair.com/news/2021/11/donald-trump-brad-raffensperger-georgia-phone-call

Sedan blev det en internationell grej https://www.independent.co.uk/news/world/americas/newsmax-covid-vaccine-luciferase-twitter-b1951066.html

med The Independent och The Daily Mail som kikar in https://www.dailymail.co.uk/news/article-10163247/Newsmax-correspondent-SUSPENDED-Twitter-claiming-Moderna-vaccine-satanic-trackers.html

Nu måste du fråga dig själv: gör mina tweets om vacciningredienser verkligen huvudnyheter runt om i världen? Jag kollade med min man först för att se om jag verkligen var så känd. Hans svar var en besvikelse. Han sa till mig: ”I bästa fall är du halvkänd.” När företagsmedier runt om i den engelsktalande världen alla börjar skrika på ett så samordnat sätt, vet du att du har drabbats av en nerv. Varför skulle de plötsligt bli galna över ingredienserna i covid-vaccinet?

Det beror på att Big Journalism får betalt av Big Pharma för att inte avslöja sanningen. Faktum är att Big Pharma betalar Big Journalism för att aktivt dölja sanningen runt om i världen. Varför tror du att covid-journalisten Alex Berenson blev sparkad från Twitter? Varför släppte företagsmedia en hatkampanj mot feministikonen Naomi Wolf? Varför får inte ex-Pfizers chefsforskare Dr Michael Yeadon tala? Hur är det möjligt att uppfinnaren av mRNA-vacciner själv, Dr Robert Malone, inte är ett känt namn runt om i världen? Du vet svaret: de har alla varnat oss för farorna med de nya covid-vaccinerna. De har tystats av Big Tech och Big Pharma för att de alla har vågat berätta sanningen.

De är inte ensamma. Hur många tusen har redan förbjudits eller avstängts av Big Tech för att ha ifrågasatt covid-vaccinerna i vår förment fria nation? Hur många av dina medborgerliga rättigheter, dina konstitutionella rättigheter, kan de trampa framför dina ögon? Amerika är inte längre en konstitutionell republik: det är mer som en företagsoligarki där Big Pharma och Big Tech och Big Government berättar för dig varje dag vad du får göra på Zoom-samtal från CDC med Dr Fauci. De låtsas inte ens längre. Det här är ungefär dag 575 av ”15 dagar för att bromsa spridningen”. Våra så kallade tjänstemän och förtroendevalda kommer aldrig att ge upp sina nya ”nödbefogenheter” på egen hand. De ämnar att styra över oss, och alla vet det.

Det är därför som covid-19-pandemin används för att tvinga alla att få de nya vaccinerna. Det är därför naturlig immunitet inte räknas för någon i det medicinska samhället. Det är därför religiösa undantag har försvunnit på ditt arbete, tillsammans med medicinska undantag. Det var därför Ivermectin och Hydroxiklorokin (och alla andra terapeutiska läkemedel) snabbt förbjöds. Det är därför ditt 5-åriga barn kommer att ”uppmuntras” och sedan tvingas att ta ett stick, precis som du blev ”uppmuntrad” ​​och sedan tvingad att ta ett stick. Det är därför den globala vaccinationskampanjen aldrig slutar för de redan vaccinerade börjar bli sjuka av covid, eller unga pojkar dör plötsligt av hjärtinflammation, eller världsberömda fotbollsspelare kollapsar på TV mitt i matcher. Det är därför hälsodata (antingen från Israel, Sverige eller Florida eller ditt lokala sjukhus) är helt irrelevanta. Vaccinet tvingas på alla eftersom vaccinet och vaccinpassen är de väsentliga verktygen i ett globalt övervakningssystem som kommer att göra slut på allas grundläggande mänskliga frihet.

Du har blivit varnad.

Annons