• Wuhan Institute of Virology hade planer för att utveckla Covid-liknande virus, sanningen om nyheterna: https://ept.ms/30y2Xkh
 • Fauci, Wuhan, läkemedel har tjänat miljarder på Plandemic och vaccinationer.

Study Published On NIH Website Finds ‘No Discernable Relationship’ Between Vaccine Status And COVID Cases, Says Infection Rate May Be Higher Among Fully Vaccinated

 • Det har bevisats att det inte fanns något samband mellan en persons vaccinstatus och dess förmåga att bli smittad eller inte infekterad med Covid enligt en ny NIH -studie.
 • Dina chanser att få Covid var högre om du hade blivit helt vaccinerad än om du inte hade fått sprutan.
 • Vissa ansåg att ovaccinerade människor var säkra, medan de vaccinerade (eftersom de kunde sprida CV-19) var skadliga för andra och behövde karantän hela vintern.
 • Fullt vaccinerade har befunnits lida av det som verkar vara förvärvat immunbristsyndrom.
 • Vaccinerade personer har befunnits drabbas av blodproppar som var direkt relaterade till deras injektion.
 • Covid-vacciner har visat sig innehålla kvicksilver, Therminsol eller aborterade fostervävnader, SM-102 och/eller Formaldehyd; ”Levande organismer” som finns i Moderna, J&J skott; grafenoxid och Mercks nya antivirala piller. Dr Franc Zalewski, polsk forskare, upptäcker aluminiumparasiter i Pfizer-vaccinet:
  https://www.bitchute.com/video/QnPxYqVydj1v/
 • Av 127 kvinnor som vaccinerades under de första 20 veckorna resulterade
  82 % i missfall.
  https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/study-concludes-womens-fertility-harmed-in-vaccinating-countries/
 • Blodprov före och efter CV-19-sprutan visar att sprutan förstörde immunsystemet:
  https://www.patriotinsider.org/banned-video-doctor-shocked-blood-tests-before-after-covid-jab-prove-shot-obliterates-immune-system/
 • På grund av otillräckliga studier på Covid-vacciner finns det inte ett Covid-vaccin som har FDA-godkännande för användning av den allmänna befolkningen. De är endast FDA-godkända för nödsituationer.
 • Miljoner har dött av Covid-injektionerna. I vissa länder har fler dött av covidinjektionen än av att ha fått själva covid.

  Dr. Robert Young: Millions Have Died From The COVID Injections

 • Om en arbetsgivare tvingar dig att ta en Covid-injektion för att behålla ditt jobb har du en solid grund för stämning på grund av de faktorer som anges ovan.

B. ”Vår frihet kommer från vår Skapare och ingen jordisk kraft kan ta bort dessa rättigheter. När regeringen inte kan skydda ett val och vägrar skydda gränserna är det dags för en ny regering. ” …Donald Trump

 

C. Ärkebiskop Vigano:

”Nu verkar det uppenbart för mig att vi är belägrade på både den sociala och religiösa fronten. Den så kallade nödpandemin har använts som en falsk förevändning för samtidig och samordnad vaccination och greenpass i många länder i världen … De stöder dem i denna oheliga plan och går så långt att de fördömer dem som inte håller med. Att vaccineras med ett experimentellt genserum med okända biverkningar, som inte ger någon immunitet mot viruset, för att inte tala om de moraliska konsekvenserna av närvaron av genetiskt material som erhållits från aborterade foster, vilket för en katolik är mer än tillräckligt för att vägra att ta vaccinet. Vi befinner oss i ett krig, ett krig som inte har förklarats öppet, som inte bedrivs med konventionella vapen, men fortfarande är ett krig … Alliansen är inte mellan staten och kyrkan. Men detta är en allians mellan den djupa staten och den djupa kyrkan. De som dör av vaccinet offras på Molochs altare.

”De låtsas vara representanter för folket, men i själva verket agerar de mot folket. Utan några restriktioner, utan begränsningar, varken uppifrån, eftersom de har avskaffat det gudomliga ursprunget för makten hos dem som styr, eller underifrån, eftersom de inte tillåter medborgarna att välja sina egna representanter om de inte är säkra på att de kan manipulera röster i sina egna intressen.”

https://rumble.com/vn4rlv-the-vigano-tapes-the-complete-interview.html

Tyska hälsoministern Jens Spahn sa att särskilda bestämmelser om coronaviruspandemin kan upphöra den 25 november: https://www.reuters.com/world/europe/germanys-pandemic-state-emergency-end-nov-25-bild-2021-10-18/

Brott mot mänskligheten Nürnberg 2. började redan i 5 eller 6 länder.

Kommer att göras i 30 (senast torsdagen den 11 november). Kom ihåg att
Q Storm Rider visade The Greatest Military Intelligence Sting i Planet Earths historia. Kommer ta minst sex månader att komma över detta. Det måste vara så här. Mänskligheten kommer aldrig att tillåta sådana Deep State-kriminella att styra världen igen.


O. Covid/Vax bedrägeriet:

_ Nedräkning till NOLL IMMUNITET… vaccinoffer ser att deras immunsvar sjunker med cirka 5 % varje vecka

_Irländsk stad som är 99,7 % ”helt vaccinerad”  ser massivt covid ”utbrott”

_Kaos som kommer till Chicago gällande COVID-vaccinmandat när chef för polisförbundet säger till medlemmarna att trotsa borgmästarens order

_NBA-spelare som drabbats av blodproppar från vaccinet mot COVID-19 säger att ligan sa till honom att hålla tyst

_Hundratals flygbolagsanställda protesterar mot vaccinmandat vid Southwest HQ

_COVID-19 nyhetsuppdatering: ”levande organismer” i Moderna, J&J sprutor; grafenoxid och Mercks nya antivirala piller

_Dr. Stella Immanuel: ”Hela pandemin var en trojansk häst för vaccin – Fauci är en symbol för ondska

Covidland: the Lockdown (Episode 1), Infowars Alex Jones Documentary: https://greatawakening.world/plandemic1

Prof. Sucharit Bhakdi shows proof virus is not novel – Jul 10 2021: https://www.bitchute.com/video/SmefKi8XUJlg/

 

FDA skjuter upp Moderna-vaccination för ungdomar, med hänvisning till risken för myokardit hos barn. Sverige och Danmark meddelade i förra veckan att de avbryter Moderna COVID-vaccination för personer under 30 på grund av möjliga biverkningar. Båda länderna har sett tillräckligt med bevis för att förbjuda vaccinet för unga människor. Enligt VAERS spårningswebbplats dog 4 144 amerikaner i USA efter Moderna COVID-vaccination, 11 346 personer dog på grund av Pfizer-vaccination. ”USA:s Food and Drug Administration meddelade på fredagen att de skulle skjuta upp ett beslut om införandet av Moderna-vaccinet till ungdomar, med hänvisning till oro för att injektionen kan leda till en ökad risk för en sällsynt hjärtsjukdom.

https://t.me/worldawakeningdraft/378

NIH-studie ”Inget urskiljbart samband” mellan vaccinstatus och COVID-fall, infektionsgraden kan vara högre bland helt vaccinerade | Nationell fil. En ny studie publicerad i NIH NCBI-databasen och författad av Harvard-professorn SV Subramanian, Ph.D, och Penn State-professorn Akhil Kumar, Ph.D finner att ”på landsnivå verkar det inte finnas något urskiljbart samband mellan andelen i befolkningen helt vaccinerade och nya covid-19-fall. Faktum är att trendlinjen föreslår en marginellt positiv koppling så att länder med högre andel av befolkningen som är helt vaccinerade har högre covid-19-fall per 1 miljon människor. I synnerhet hade Israel med över 60 % av sin befolkning helt vaccinerad de högsta covid-19-fallen per 1 miljon människor under de senaste sju dagarna, fortsätter rapporten.

 

De senaste uppgifterna från Storbritanniens PHE-vaccinövervakningsrapport tyder på att människor som har ”helt vaccinerats” mot Wuhan-coronaviruset (Covid-19) förlorar cirka fem procent av sitt immunförsvar per vecka. ”Om detta fortsätter kommer 30-50-åringar att ha 100 % försämring av immunsystemet, noll virusförsvar till jul och alla dubbelvaccinerade personer över 30 kommer att ha förlorat immunförsvaret i mars nästa år”, rapporterar The Exposé.

Det går inte att förneka på grundval av data, att helt vaccinerade människor nu lider av det som verkar vara förvärvat immunbristsyndrom, mer populärt kallat AIDS. Deras immunsystem försvinner, vilket många har varnat för skulle vara fallet. ”Personer i åldern 40-69 år har redan tappat 40 % av sin immunförmåga och förlorar den gradvis med 3,3 % till 6,4 % per vecka”, säger Exposé.

https://www.naturalnews.com/2021-10-17-are-covid-vaccines-giving-people-aids.html

Domstolsdokument hävdar att doktor Anthony Fauci kunnigt och medvetet ljugit för regeringstjänstemän, myndigheter, kongress och det amerikanska folket för att skydda det kommunistiska Kina, dölja sitt eget engagemang i skapandet av COVID19-viruset och för att maximera vinsterna från stora läkemedelsföretag. Dr Fauci representerade också det kommunistiska Kinas intressen att påverka amerikanska regeringars agerande och utrikespolitik för sin egen monetära vinst.

Militärmedlemmar från alla fem brancher skriver grupptalan mot mot Pentagon för vaccinmandat: https://resistthemainstream.org/military-members-from-all-5-branches-file-class-action-lawsuit-against-the-pentagon-for-vaccine-mandates/?utm_source=telegram

”Hela pandemin var en trojansk häst för vacciner. COVID, från dag ett, har jag alltid sagt att det är helt möjligt att bota och helt förebyggbart, och du har ingen anledning att ta ett vaccin mot en sjukdom som är helt möjligt att bota och helt förebyggbar. Dessutom är dödligheten från COVID inte så hög. Så vi måste vakna upp och inse att dessa recept, vacciner och allt annat leder oss rakt in i Uppenbarelseboken, där du inte kan köpa eller sälja utan att ta vaccinet. Jag säger till folk att just nu är mitt främsta mantra förebyggande, tidig behandling, om du blir sjuk gå till sjukhuset, var inte rädd, för du vet att det här är en övergångsperiod. Om du är ett Guds barn, om du är kristen, ska du först och främst inte vara rädd för döden. Anledningen till att de kan sätta oss i en bur är att vi alla är så rädda.

Så, jag sa, dö räddad och dö som en man. Och låt dig inte bli genetiskt modifierad. Detta är inte ett vaccin, det är genterapi. Och om du lyssnar på Dr Kerry Madey, tittade hon faktiskt igenom ett mikroskop och såg en del av detta vaccin. Det hon ser i dem är fruktansvärt. Just nu befinner vi oss i en riktigt galen situation där människor i princip genomgår genetisk modifiering. De vill ladda ner våra sinnen, ansluta oss till sakernas internet (Internet of Things). Om du lyssnar på någon som Charles Morgan eller Amy Cruz som arbetade för DARPA, så vet du. Och just nu arbetar hon på ett institut som verkar vara engagerat i mänskliga förbättringar (…) Människor i Vita huset är inte auktoriserade, CDC-anställda är inte auktoriserade, många demokratiska lagstiftare har inte behörighet att rekommendera och verkställa vaccination, människor som arbetar på Pfizer är inte heller godkända. Varför behövs allmänheten?

Varför försöker de vaccinera barn som knappt drabbas av COVID?

Det händer en mycket otrevlig sak. Och anledningen till att det fortsätter är för att vi lyder. De som vaccinerades av rädsla, för att de inte ville förlora sina jobb, ångrar sig, be Gud att förlåta dig och be Herren rena dig från detta. Du vet att Jesu blod fungerar, men snälla bli inte vaccinerad (…) Jag tycker att de är onda. Jag tror inte att de är mänskliga alls. För du kan inte vara en människa och vara så ond. När vi talar om ondska är Fauci förkroppsligad för ondska. Om du vet vad Fauci gjorde vid AIDS-tiden … Vad Fauci gör är att han förkroppsligar ondska. Och du vet att den goda nyheten är att vi i slutändan kommer att ha en Skapare som kommer att döma.

(…) Bill Gates har en video som säger att om man gör bra vacciner kan de minska världens befolkning med 10-15 %. Bill Gates har begått många grymheter i Indien, Afrika och i alla andra länder. Varför lät du dem sponsra vaccinet? Bill Gates hade en hand i varje vaccin. Och så kommer vi naturligtvis att prata om Vilddjurets tecken, 666. Det finns luciferas i Moderna-vaccinet. Bill Gates spårningssystem är 0202666, det som de försöker överlämna till kongressen heter HR 060606. Vad mer behöver hända innan folk börjar tänka: ”Kanske vilddjurets namn, vilddjurets nummer ska avslöjas?” Och det kommer bara att vara en tidsfråga innan etiketten tar över. Jag råder människor att ta Hydroxiklorokin för förebyggande, Ivermektin …”

En exklusiv intervju med professor Francis Boyle från Harvard University, som 1989 utarbetade konventionen om icke-spridning av biologiska vapen, undertecknad av president Bush i båda kongresshusen. För första gången i sändning berättar professor Boyle, chef för Institutionen för internationell rätt vid University of Illinois, för journalisten och forskaren Shay Shelley och Philip Zandrock att vacciner är biologiska massförstörelsevapen. Och att det tredje världskriget händer nu.

Dr Franc visar oss hur grafenen sitter i kroppen efter vaccination. Bilder som visas under mikroskopet.

Den katolske ärkebiskopen Vigano medger att vaccinet är ett genförändrande biovapen och att det är satanistiskt.

Nya LED-gatubelysningar är inte bara lampor, de tillåter också 5G-strålning för att göra dig sjuk. Strålningsförgiftning har samma symtom som ja, du gissade det, så kallade ”covid”, grafenoxiden i dessa dödssprutor som ökar de elektromagnetiska frekvenserna i hela kroppen som orsakar motsatta reaktioner, hjärtattacker och neurologiska störningar.

Sjukhusen är fulla med vaxskador:
https://beforeitsnews.com/prophecy/2021/10/whistleblower-speaks-out-hospitals-full-with-vax-injuries-doctors-are-being-silenced-2524760.html

World Doctors Alliance:

https://worlddoctorsalliance.com/?fbclid=IwAR3chbAHLOjhmhzkM4TJOMlMDO5bFZZzYLuJHemBkXSaFgIkPcC7dOjpZTI

World Doctors Alliance meddelade att COVID var en säsongsinfluensa som var aktiv från december till april och för vilka det fanns effektiva behandlingar. Det fanns inget behov av lockdowns, masker eller isolering. Gruppen, som representerar hundratals läkare över hela världen, uppmanar medborgarna att ta bort politiker som försöker ta bort vår yttrandefrihet och vår rätt att ha kontroll över vår egen hälsa. Alla uppmanas att skriva under sitt öppna brev: https://worlddoctorsalliance.com/contact/

 

Biverkningar, ingredienser:

Efter en vaccininjektion har forskare upptäckt kläckta ägg, parasiter som föds och blodproppar som resulterade i döden. Vissa länder rapporterade fler dödsfall av vaccinet än av covid.

https://t.me/worlddoctorsalliance/1719

Get a list of side effects: http://vigiaccess.org/

Must enter exactly: Covid-19 vaccine: http://vigiaccess.org/

Step by step instructions: https://t.me/GhostEzra/7720

https://t.me/GhostEzra/7572

https://www.oom2.com/t75679-bluetooth-vaccine-does-the-injected-covid-non-vaccine-connect-with-devices

https://t.me/jsolomonReports/1157

https://www.oom2.com/t75679-bluetooth-vaccine-does-the-injected-covid-non-vaccine-connect-with-devices

https://m.beforeitsnews.com/alternative/2021/07/watch-graphene-oxide-thing-come-to-life-the-human-race-needs-to-watch-this-video-vaccinated-should-not-hold-cellphone-anywhere-near-body-video-at-the-end-further-connects-the-dots-3755432.html

 

Vaxxin slutsatser:

The Vaccine Death Report

CDC Admits: More Dead From COVID-19 Vaccine Than ALL Vaccines From Last 20 Years Combined

https://rumble.com/vgjw85-covid-shot-killing-large-numbers-warns-top-covid-doctor-peter-mccullough.html

Sjukdomsöverlevnad:

https://t.me/TheDonsNightShift/79241

IVERMECTIN

Big Pharma Is Hiding The Cure From The World

https://www.zerohedge.com/covid-19/i-dont-know-bigger-story-world-right-now-ivermectin-nytimes-best-selling-author


Ivermectin forskningspaper:

https://www.afinalwarning.com/551185.html

https://journals.lww.com/americantherapeutics/fulltext/2021/06000/review_of_the_emerging_evidence_demonstrating_the.4.aspx

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8248252/

‘Literally criminal’: Suppressing data on ivermectin cost ‘half a million lives’, doctor charges

https://t.me/KanekoaTheGreat/1987

https://t.me/KanekoaTheGreat/1974

Ivermectin,  Nobel

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2052297521000883

Elites Worried: COVID Cases in India Plummet After Government Promotes Ivermectin and Hydroxychloroquine Use

https://www.zerohedge.com/covid-19/ends-debate-israeli-study-shows-natural-immunity-13x-more-effective-vaccines-stopping

https://t.me/Whiplash347/35180

HCQ:

https://www.henryford.com/news/2020/07/hydro-treatment-study

https://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2020/04/06/here-are-five-doctors-whose-patients-have-seen-recovery-with-hydroxy-chloroquine-n2566409

https://americasfrontlinedoctors.org/2/videos/hydroxychloroquine-evidence/

https://americasfrontlinedoctors.org/2/files/white-paper-on-hydroxychloroquine/

Varför behandlades inte människor? De behandlades inte eftersom frånvaron av någon känd behandling är den enda rättsliga grunden för användning av ett otestat, ej godkänt, experimentellt ”vaccin”. Lagen är klar. Otillåtna vacciner kan inte användas om det finns ett botemedel. Både kända botemedel och förebyggande medel – HCQ och Ivermectin – blockerades av protokollet som upprättades för att garantera massinjicering med ”vax”.

https://t.me/BitchuteC/17603

https://qm.news/new-motive-found-in-murder-of-canadian-pharma-billionaires-largest-producers-of-generic-virus-cure/

https://www.reuters.com/article/us-canada-death-apotex-idUSKBN1FF2G2

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/barry-honey-sherman-murder-2021-1.5860527

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9606183/COVID-19-vaccines-minted-NINE-new-pharma-billionaires.html

https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2021/04/06/meet-the-40-new-billionaires-who-got-rich-fighting-covid-19/?sh=21537eba17e5

https://leftfootforward.org/2021/05/nine-new-billionaires-created-due-to-profits

Savage, jag kan inte komma på hur jag ska DM dig, som du begärde så jag ska berätta min historia här: Jag hade covid-19 i juni 2020 och på grund av mitt hjärttillstånd kvävde det mig i 5 dagar och jag dog nästan. Jag fick Hydroxiklorokin av en vän eftersom fyra läkare vägrade att ge mig det trots att jag var inlagd på sjukhus två gånger. Jag räddades inom nio timmar efter att ha fått Hydroxiklorokin med zink. Jag kvävdes nästan och de skulle sätta mig i en ventilator. Jag lämnade sjukhuset AMA och gav mitt liv för HCQ-forskning. I juli 2020 fick min äldsta son, som också har samma hjärtsjukdom, covid-19 på sin vårdinrättning. Jag smugglade in Hydroxiklorokin till honom och han slutade att kvävas inom ett par timmar.

Vårdinrättningen vaccinerade honom och han fick covid-19 igen i förra månaden och blev inlagd på sjukhus. Sjukhuset krävde att en familjemedlem skulle ta hem honom i karantän och jag var den enda med immuniteten. Jag kunde ta hand om honom i 5 dagar med Hydroxiklorokin och han slutade kvävas inom ett par timmar igen. Jag upplevde alla hans kroppsvätskor och de hade absolut ingen effekt på mig, så jag vet att min immunitet förblev intakt. BLI INTE VACCINERAD. FÅ HYDROXIKLOROKIN. Jag fick det av Dr Stella Immanuel

www.speakwithanmd.com 

KC Sunshine on telegram.

Hjärnan:

https://t.me/Q_TRUST_THE_PLAN/282

https://rumble.com/vfhxbj-4-minute-video-crossing-the-blood-brain-barrier-dr.-sherri-tenpenny-on-the-.html

https://beforeitsnews.com/eu/2021/08/first-autopsy-of-dead-person-vaccinated-for-covid-found-to-contain-spike-proteins-in-every-organ-of-body-2675306.html

https://t.me/HSRetoucherQ/26203

https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html


Hjärta: https://t.me/Q17_Awakening/5727

Graphene Oxide:

CONFIRMED! Graphene Oxide Main Ingredient In Covid Shots

https://m.beforeitsnews.com/alternative/2021/07/watch-graphene-oxide-thing-come-to-life-the-human-race-needs-to-watch-this-video-vaccinated-should-not-hold-cellphone-anywhere-near-body-video-at-the-end-further-connects-the-dots-3755432.html

https://t.me/Q17_Awakening/5830

ABC: Alters DNA: https://youtu.be/LjZMgtzG6dE

Cancer: https://t.me/Q17_Awakening/4970

70 % sterilitet: https://www.bitchute.com/video/rbeYVarU6wkA/

URGENT! 5 Doctors Agree that COVID-19 Injections are Bioweapons and Discuss What to do About It

Vax Detox: https://t.me/projectcamelotKerry/3500


PÅVERKAN:

https://nationalfile.com/israeli-study-fully-vaxxed-are-27-times-more-likely-to-get-covid-compared-to-people-with-natural-imm

https://www.zerohedge.com/news/2021-10-14/deaths-following-vaccination-reported-taiwan-exceed-nations-covid-deaths

Official Data: Nearly All ‘Covid’ Deaths in August and September Occurred in the Fully Vaccinated

An Epidemic of the Vaccinated: Latest UK Data Shows Rate of Infection Among Vaxxed Exceeds Unvaxxed in Every Age Group Over 30

https://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=33852

FDA Hearing: Doctors and Experts Testify Government Data Demonstrates COVID Shots are Dangerous and May Kill More Than They Save (VIDEO)

https://rumble.com/vktdpt-our-first-hand-icu-story-what-is-actually-killing-people-in-the-hospital.html


EFFEKTIVITET:

https://covidreason.substack.com/p/harvard-research-confirms-what-weve

BREAKING – Three studies published by the CDC, UK Government & Oxford University find the Covid-19 Vaccines do not work

CDC Director Walensky: Covid Vaccines “Cannot Prevent Transmission” of China Coronavirus (VIDEO)

It Gets Worse! The Fully Vaccinated Are Developing “Acquired Immunodeficiency Syndrome” (AIDS) Much Faster!


Dubbelmoral:

Click to access Exemption-List-Handout.pdf

https://nypost.com/2021/09/10/biden-wont-order-illegal-immigrants-to-get-covid-vaccine/

https://www.foxnews.com/politics/legal-travelers-us-mexico-border-vaccine-mandate-illegal-immigrants

https://townhall.com/tipsheet/spencerbrown/2021/09/10/psaki-cant-explain-why-biden-mandated-vaccines-for-americans-but-not-illegals-n2595705

https://www.breitbart.com/politics/2021/09/10/thats-correct-white-house-confirms-joe-biden-hypocrisy-on-unvaccinated-people-crossing-southern-border/

Woke NBA Will Reportedly NOT REQUIRE Players to Get Covid-19 Vaccine; Meanwhile Referees and Staff Are Still Forced to Take the Experimental Jab

https://m.beforeitsnews.com/health/2021/10/north-texas-hospital-taken-over-by-fema-nwo-socialized-medicine-to-kill-you-better-3042255.html

Reports: Congress Members and Their Families Receive COVID Treatment the Government Discourages for Average Citizens

Democrats Come Out Against COVID Vaccine Mandates for Illegal Migrants

Served by Masked Staff, Pelosi & Unmasked DCCC Donors Enjoy Garden Party in Napa

https://t.me/WesternJournal/5548

Vad har försörjningskedjan att göra med personliga hälsobeslut utan symptom och 99.x % överlevnad?

https://www.rt.com/usa/537637-supply-chain-covid-unvaccinated-biden/

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/how-did-mr-rothschild-apply-for-a-covid-19-test-method-patent-in-2015-when-covid-19-didn-t-exist

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-2020279585-A1


Individer, mutant:

https://t.me/projectcamelotKerry/3649

https://t.me/jaclyndunnechannel/724

(VIDEO) “We Want To Be Heard” – A Plea By COVID-19 Vaccinated People Who Are Suffering From Side-Effects | PART 3

https://t.me/covid19vaccinevictims/3


HISTORIENS déjà vu:

Obduktioner efter kriget bevisade att influensan 1918 INTE alls var en ”FLU”. Det orsakades av slumpmässiga doser av ett experimentellt ”bakteriellt meningitvaccin”, som än idag efterliknar influensaliknande symptom. De massiva, flertalet attacker med ytterligare vacciner mot soldaters och civilas oförberedda immunförsvar skapade ett ”dödande fält”. De som inte vaccinerades påverkades inte.

The 1918 “Spanish Flu”: Only The Vaccinated Died


EXPERIMENTELLT VACCIN

Comirnaty och Nürnberg … frånvaron av någon känd behandling är den enda rättsliga grunden för användning av ett otestat, ej godkänt, experimentellt ”vaccin”.

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine

Nuremberg Code (Directives for Human Experimentation)

Why? https://www.dailymail.co.uk/news/article-9606183/COVID-19-vaccines-minted-NINE-new-pharma-billionaires.html

Merck pricing: https://t.me/rtintl/13062


Rockefeller vs Natural Medicine Bitchute:

Watch the video here.

74 Holistic and Alternative Medicine Practitioners Who Died (or Were Attacked) Unexpectedly

87th Holistic Practitioner Found Dead, And Authorities Refuse to Announce Whether It Was a Homicide Or Suicide

Mysterious Holistic Doctor Deaths Are On The Rise


Georgia Guidestones:

https://t.me/TPVReports/3439

Archbishop Viganò’s powerful letter to President Trump: Eternal struggle between good and evil playing out right now

Letter #32, Friday, October 30, 2020: Viganò to Trump

Georgia Guidestones på svenska: https://bakomkulisserna.biz/2019/10/26/the-georgia-guidestones/


Komplott mot avbrott i återställningen:

https://ugetube.com/watch/the-plot-against-the-president_rcEqhbW317DAYjO.html

https://tinyurl.com/wrjyr7wu

The 16 Year Plan to Destroy America

Annons