who’s terrorist connected director general now claims climate change is the ‘single biggest health threat facing humanity’

Efter att ha höjt COVID-dödsgraden grovt hävdar WHO:s terroristanslutna generaldirektör Tedros nu att klimatförändringarna är den ”enskilt största hälsorisken som mänskligheten står inför.”

Världshälsoorganisationens (WHO:s) generaldirektör, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, hävdar nu att klimatförändringarna är den ”enskilt största hälsorisken som mänskligheten står inför”. Detta bevisar igen att denna man aldrig borde leda en världsomspännande organisation av något slag.

Vi märkte Dr. Tedros först strax efter att COVID-utbrottet i Kina först rapporterades i pressen. Tedros hävdade att COVID hade en dödlighet för dem som drabbades av viruset med 3,4 % och skrämde hela världen. Detta visade sig vara en felaktig uppskattning baserad på felaktiga beräkningar som vi snart upptäckte.

Vi avslöjade sedan att Tedros var medlem i terrorregimen som kontrollerar det afrikanska landet Etiopien, där Kina har investerat kraftigt. Det här misstänkte vi var anledningen till att han alltid tycktes främja en berättelse till förmån för Kina.

tedros and china

Nu har WHO under Tedros släppt en publikation som hävdar att klimatförändringar är världens mest angelägna fråga. Breitbart rapporterar:

I sin rapport med titeln ”The Health Argument for Climate Action” har WHO kallar klimatförändringarna för ”det enskilt största hälsohotet som mänskligheten står inför” och uppmanar regeringarna att ”agera för att hantera klimatkrisen, återställa den biologiska mångfalden och skydda hälsan.”

”Även om ingen är säker från klimatförändringarnas hälsopåverkan, känns det oproportionerligt mycket för de mest utsatta och missgynnade”, hävdar rapporten.

För att ”avvärja katastrofala hälsoeffekter och förebygga miljontals dödsrelaterade dödsfall” måste världen begränsa temperaturhöjningen till 1,5 ° C, står det i rapporten, med hänvisning till mellanstatliga panelen för klimatförändringar (IPCC).

”Klimatkrisen är över oss, drivs av vårt beroende av fossila bränslen”, skriver Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO:s generaldirektör i sitt förord till rapporten. ”Konsekvenserna för vår hälsa är verkliga och ofta förödande.”

Breitbart skriver:

Det är anmärkningsvärt att med tanke på storleken av den negativa inverkan av luftföroreningar på människors hälsa, spenderar Förenta nationerna sina ansträngningar på att försöka övertyga första världens länder att begränsa sina utsläpp av koldioxid (en färglös, luktfri, giftfri gas) snarare än att fokusera på att rengöra luften i tredje världens länder där människor dör dagligen av föroreningarna.

I en uppsats den 7 oktober i Wall Street Journal förklarade klimatexperten Björn Lomborg att arbetet för att stoppa den globala uppvärmningen ”kan skada de fattiga mer än den hjälper” på grund av dess negativa inverkan på den ekonomiska utvecklingen.

Undernäringsdödsfallen ”har minskat dramatiskt under de senaste tre decennierna och kommer att fortsätta att sjunka snabbt under de kommande tre”, konstaterade Lomborg, ett fenomen som överväldigande drivs av ekonomisk tillväxt …

… Det krävs ingen konspirationsteoretiker för att undra om FN:s exklusiva intresse för klimatförändringar – som inte övertygande har knutits till en enda död – och dess relativa åsidosättande av den etablerade mördaren luftföroreningarna inte är knutna till geopolitiska och ekonomiska intressen utan anknuten till människors hälsa.

[Västvärlden förstörs av klimatagendan, som bygger på lögnen att människor är ansvariga för den globala uppvärmningen. Samtidigt påverkas Kina inte av den anti-mänskliga klimatagendan i väst och kommer att tjäna massivt som ett resultat härav. De är redan världens största producenter av nästan allt.]

Tedros och hans WHO håller på igen. Att främja förödande och felaktig information som hjälper Kina, kanske den största mördaren under de senaste åren när han bokför COVID och luftföroreningar, som skadar väst.

Annons