Published September 27, 2021

https://rumble.com/vn12v1-attorney-thomas-renz-we-got-them.-fact-check-this-all-new-whistleblower-inf.html

Advokat Thomas Renz släpper fantastiska data från aldrig tidigare sedd  vaccinskada/dödsspårningssystem.

Tack vare en visselblåsare som kom till advokat Thomas Renz, ser allmänheten nu, för första gången någonsin, hårda data från den största databasen som finns tillgänglig i USA för att studera effekterna av covid-19 inklusive dödsfall och skador; CMS Medicare Tracking System. 

Under ett extraordinärt tal på Clay Clarks ReAwaken America Tour chockade advokat Thomas Renz massan av tusentals närvarande och miljoner tittare på via livestream när han avslöjade: 

Dessa data från Medicare Tracking System avslöjar att 19 400 personer under 80 år har dött inom 14 dagar efter att de fått COVID-19-vaccinet.

Dessutom har 28 065 personer dött som är över 80 år inom 14 dagar efter mottagandet av Covid-19-vaccinet.

Det totala antalet amerikanska medborgare som dog inom 14 dagar efter att ha fått COVID-19-vaccinet är 48 465 enligt hårda data som avslöjats i Medicare Tracking System.

I juli uppgav advokat Renz Whistleblower, under straff om mened, att hon uppskattade att minst 45 000 personer hade dött av Covid-19-vaccinet. USA Today Fact Checkers och andra faktakontrolltjänster hävdade att det var ”desinformation”. Dagens avslöjanden bekräftar att ”Trusted News Initiative” faktiskt är källan till desinformation och propaganda, och att advokat Thomas Renz Whistleblower hela tiden hade rätt.

Efter att ha bevisat att över 45 000 personer har dött av COVID-19-vaccinet, flyttade advokat Renz sedan sin uppmärksamhet till att fokusera på mängden människor som dödas på amerikanska sjukhus av Dr. Anthony Faucis instiftade protokoll från Remdesivir. 

Advokat Renz innehar också Remdesivirs dödsdata från Medicare Tracking System som har hållits av regeringen från våra medborgare. 

Remdesivir-data avslöjar att de 7 960 mottagare som ordinerats Remdesivir för Covid-19, dog 2 058. Det är 25,9 %.

46 % av människorna dog inom 14 dagar efter Remdesivir-behandlingen. Remdesivir-behandlingen etablerades på amerikanska sjukhus under ledning av Dr Anthony Fauci. 

Allvarliga biverkningar rapporterades hos 131 av de 532 patienter som fick Remdesivir. Det är 24,6 %.

Advokat Renz säger ”Detta ställer frågan … Varför är detta protokollet på amerikanska sjukhus? Verkar detta ”säkert och effektivt” för dig? ”

RENZ SJUKSKÖTERSKE-VISSELBLÅSARE AVSLÖJAR Två nivåer av vårdsystem FÖR DITT VACCINSTATUS

Under advokat Thomas Renz -tal på Clay Clarks ReAwaken America Tour i Colorado Springs, talade Colorado Renz också om 2 visselblåsande -sjuksköterskor som avslöjade för honom att de har sett ett hälsovårdssystem beroende på patientens ”vaccinationsstatus”. ”Sjuksköterskorna avslöjade för mig att patienter som är vaccinerade får Ivermectin, vilket har visat sig läka människor. Men om du inte är vaccinerad sätter de dig på Remdesivir i hopp om att du kommer att dö ”, sade advokat Thomas Renz. 

FDA SPÅR VACCINDÖD

Under advokat Renzs tal avslöjade han att FDA aktivt arbetar med CMS-data i realtid (CMS Medicare-databas) för att samla in veckovisa rapporter om covid-19-biverkningar, trots att den amerikanska befolkningen upprepade gånger får veta att detta vaccin är ” säkert och effektivt. ” Advokat Renz säger ”Denna information har aldrig lämnats till allmänheten, och du kommer att se varför de har hållit den dold och aldrig publicerat. Det är mycket fördömande, och dessa uppgifter avslöjar att FDA visste vad som skulle komma, lät det hända och tusentals och åter tusentals har dött eller skadats. ” 

Under sitt tal avslöjade Renz enbart i en delstat (New York) att mängden människor som upplevde biverkningar efter Covid -sprutan fanns i tusentals. Biverkningar som upplevts av människor som fick Covid-19-sprutan i New York State inkluderade tusentals kardiovaskulära händelser, tusentals fall av människor som fick Covid och tusentals dödsfall. Minst 13 biverkningar rapporteras i systemet. ”Kom ihåg att det här är” biverkningar ”som regeringen, media och sociala medier fortsätter att berätta för allmänheten att det inte händer. Mantrat om ”säkert och effektivt” måste sluta efter dagens information ”, säger advokat Renz. 

En kopia av advokat Renz hela tal tillsammans med data från det dolda vaccinspårningssystemet kommer att läggas ut på hans webbplats på  www.Renz-Law.com

Annons