Image: New interviews with Dr. Lee Merritt, Dr. Chris Shaw and Reiner Fuellmich reveal astonishing information about vaccine crimes against humanity

Sunday, August 22, 2021 by: 

https://www.naturalnews.com/2021-08-22-interviews-with-dr-lee-merritt-chris-shaw-reiner-fuellmich-vaccine-crimes-against-humanity.html

Den senaste veckan lade vi ut tre informationsfyllda intervjuer med tankeledare om vaccin, neurologiska skador och internationella domstolar mot ”krigsförbrytelse” -förövare.

För det första, om du missade det, talade jag med advokat Reiner Fuellmich om hans grupps utredningar om brott mot internationell lag när det gäller vaccintvång och genomförande av medicinska experiment på befolkningen. Fuellmich berättade för mig att han tror att tidvattnet vänder och att de som är ansvariga för vaccintvång och dödsfall kommer att avslöjas och hållas ansvariga för sina handlingar genom ett världsdomstolsförfarande, ungefär som Nürnberg -rättegångarna. Hans webbplats är Corona-Ausschuss.de

Se den intervjun här, via Brighteon.com:

Brighteon.com/8e82dfca-5401-41f1-be3f-a2a07ded38f7

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hrr.jpg

Jag genomförde också en ny intervju med Dr. Lee Merritt, som offentligt har varnat för att detta covid ”vaccin” -påtryckning helt klart är ett avfolkningsexperiment som utförs mot mänskligheten. I denna intervju varnar hon också att massvaccination av militär personal kan leda till ”katastrofala” skador och dödsfall som starkt kan äventyra Amerikas militära beredskap och nationella försvarsinsatser. (Hon är en före detta US Navy ryggkirurg). Hennes webbsida är TheMedicalRebel.com

Observera att FDA ryktas ge fullt godkännande till Pfizer covid-sprutan i morgon, och att Pentagons ledare har lovat att kräva total vaccinations samtycke bland alla aktiva soldater när vaccinet är godkänt. Detta innebär sannolikt att ett slags ”inbördeskrig” inom militären är på väg att tändas, eftersom mer än hälften av soldaterna helt och hållet vägrar att injiceras med spikproteinbiovapen, kokta i ett laboratorium i Kina.

Brighteon.com/eb1b58c0-d62f-4229-9098-5fd861118053

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lee.jpg

I förra veckan intervjuade jag också Dr. Chris Shaw, expert på neurologi, vacciner och effekterna av toxiska element (särskilt när det gäller autism). Dr Shaw erbjöd en brådskande varning om de neurologiska skador som sannolikt kan orsakas av spikproteininjektioner som är märkta ”vacciner”.

Enligt Dr Shaw kan världens hälso- och sjukvårdsinfrastruktur bli överväldigad inom en snar framtid av människor som drabbas av både kardiovaskulär och neurologisk skada av spikproteinet som finns i vacciner. Detta kan få förödande konsekvenser för sjukvårdstjänster som redan befinner sig i ett krisläge på grund av att sjuksköterskor och läkare lämnar sjukhus och kliniker i protest mot drakoniska vaccinmandat.

Brighteon.com/df5d1404-47a6-4803-b1d3-d4f1fe409372

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är shawn.jpg

Tillstånd ges för att lägga ut dessa intervjuer igen på andra plattformar och kanaler.

Jag har fler intervjuer och podcaster som kommer denna vecka på HR Report -kanalen på Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Annons