På ”Dark Horse Podcast” sa Dr Robert Malone, skaparen av mRNA-vaccinteknologin, att COVID-vaccinets lipidnanopartiklar – som säger att kroppen ska producera spikproteinet – lämnar injektionsstället och ackumuleras i organ och vävnader.

Av: Megan Redshaw
06/17/21
https://childrenshealthdefense.org/defender/mrna-technology-covid-vaccine-lipid-nanoparticles-accumulate-ovaries

Försvararen upplever censur på många sociala kanaler. Var noga med att hålla kontakten med nyheterna som betyder något genom att prenumerera på dagens bästa nyheterDet är gratis.

Den 10 juni träffades Dr. Robert Malone, skaparen av mRNA-vaccineteknologin, med evolutionärbiologen Bret Weinstein, Ph.D., för en 3-timmars konversation på ”Dark Horse Podcast” för att diskutera flera säkerhetsproblem relaterade till Pfizers och Modernas vacciner.

I detta korta utlägg från hela podcasten berättar Malone, Weinstein och teknikentreprenören Steve Kirsch konsekvenserna av den kontroversiella japanska Pfizer-biodistributionsstudien. Studien offentliggjordes tidigare denna månad av Dr. Byram Bridle, en viral immunolog.

De diskuterar också avsaknaden av korrekta djurstudier för de nya mRNA-vaccinerna, och teorin, förespråkad av virologen Geert Vanden Bossche , Ph.D., att massvaccinering med mRNA-vaccinerna skulle kunna ge allt mer överförbara och potentiellt dödliga varianter. Som försvararen rapporterade den 3 juni fick Bridle en kopia av en japansk biodistributionsstudie – som hade hållits ifrån allmänheten – som ett resultat av en begäran om informationsfrihet till den japanska regeringen för Pfizer-data.

Innan studien avslöjades leddes allmänheten till att tro av tillsynsmyndigheter och vaccinutvecklare att spikproteinet, producerat av mRNA COVID-vacciner, stannade i axeln där det injicerades och inte var biologiskt aktivt – även om tillsynsmyndigheter runt om i världen hade en kopia av studien som visade något annat. Den biodistributionsstudie som erhållits genom Bridle visade att lipidnanopartiklarna från vaccinet inte stannar i deltoideusmuskeln där de injicerades vilket vaccinutvecklare hävdade att skulle hända, utan de cirkulerar i hela kroppen och ackumuleras i stora koncentrationer i organ och vävnader, inklusive mjälte, benmärg, lever, binjurar och – i ”ganska höga koncentrationer” – i äggstockarna.

MRNA – eller budbärar-RNA – är det som säger att kroppen ska tillverka spikproteinet. Lipidnanopartiklarna är som ”lådorna” som mRNA levereras med, enligt Malone. ”Om du hittar lipidnanopartiklar i ett organ eller vävnad, säger det dig att läkemedlet kom till den platsen,” förklarade Malone. Enligt uppgifterna i den japanska studien hittades lipidnanopartiklar i helblodet som cirkulerade genom hela kroppen inom fyra timmar och bosatte sig sedan i stora koncentrationer i äggstockarna, benmärgen och lymfkörtlarna.

Malone sa att det behövdes övervakning av vaccinmottagare för leukemi och lymfom eftersom det fanns koncentrationer av lipidnanopartiklar i benmärgen och lymfkörtlarna. Men dessa signaler dyker ofta inte upp på sex månader och upp till tre eller nio år på vägen, sa han.

Vanligtvis plockas signaler som detta upp i djurstudier och långvariga kliniska tester, men detta hände inte med mRNA-vaccinerna, sa Malone. Malone sa att det finns två negativa händelsessignaler som blir uppenbara för US Food and Drug Administration (FDA). En av dem är trombocytopeni – otillräckligt med blodplättar, som tillverkas i benmärgen. Den andra är återaktivering av latenta virus. 

Malone tyckte att äggstockssignalen var förvirrande eftersom det inte finns någon ansamling i testiklarna.  Malone sa att de ursprungliga datapaketen innehöll denna biodistributionsinformation. ”Dessa uppgifter har funnits länge” inom den skyddade, icke avslöjade, tillsynsmyndighetens tillsynsmyndigheter över hela världen, sa han. Enligt Malone visste FDA att COVID-spikproteinet var biologiskt aktivt och kunde resa från injektionsstället och orsaka biverkningar, och att spikproteinet, om det är biologiskt aktivt, är mycket farligt. 

I själva verket var Malone en av många forskare som varnade FDA om farorna med det fria spikproteinet. Malone föreslog att autoimmuna problem kan vara relaterade till fritt cirkulerande spikprotein, vilket utvecklare försäkrade att inte skulle hända. För att plocka upp autoimmuna problem skulle en 2- till 3-årig uppföljningsperiod av fas 3-patienter krävas för att övervaka potentiella autoimmuna konsekvenser från vacciner – men den övervakningen hände inte med vaccinerna Pfizer och Moderna. Pfizer och Moderna genomförde inte heller riktiga djurstudier, sa Weinstein. Vad djurmodellerna ger oss, är en signal som varnar oss för vad vi behöver följa upp hos människor.

Weinstein sa:

”Vi har väldigt alarmerande kortsiktiga saker. Vi har kortvariga saker som är alarmerande utifrån var vi hittar dessa lipider, där vi hittar spikproteinerna – dessa saker är anledningar till oro eftersom det inte skulle vara så. Vi har också en alarmerande signal när det gäller faror och dödsfall, eller skador och dödsfall, som rapporteras i systemet och det finns skäl att tro att de är dramatiska underrapporter”.

Vaden Bossche fick rätt. En av de potentiella skadorna från vaccinerna, sa Weinstein , blev kända av Vanden Bossche, en vaccinolog som arbetade med GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, Bill & Melinda Gates Foundation:s Global Health Discovery-team i Seattle och Global Alliance for Vaccines and Immunization in Geneva.

Tidigare i år ringde Vanden Bossche ett samtal till Världshälsoorganisationen, med stöd av ett 12-sidars dokument, som beskrev det ”okontrollerbara monsteret” som en global massvaccinationskampanj potentiellt kan släppa loss. Vanden Bossche sa att en kombination av blockeringar och extremt urvalstryck på viruset som orsakas av det intensiva globala massvaccinationsprogrammet kan minska antalet fall, sjukhusvistelser och dödsfall på kort sikt, men i slutändan kommer det att skapa fler mutanter vilket är oroande. Detta är vad Vanden Bossche kallar ”immunflukt” (dvs. ofullständig sterilisering av viruset av det mänskliga immunsystemet, även efter vaccinadministrering). 

Immunflykt kommer i sin tur att utlösa vaccinföretag att ytterligare förfina vacciner som kommer att lägga till, inte minska, urvalstrycket, producera allt mer överförbara och potentiellt dödliga varianter. Selektionstrycket kommer att orsaka större konvergens i mutationer som påverkar det kritiska spikproteinet i viruset som är ansvarigt för att bryta igenom slemhinnorna i våra luftvägar, den väg som används av viruset för att komma in i människokroppen. 

Viruset kommer effektivt att överlista de mycket specifika antigenbaserade vaccinerna som används och justeras, beroende på de cirkulerande varianterna. Allt detta kan leda till en ökning av hockeyklubban i allvarliga och potentiellt dödliga fall – i själva verket en utomordentlig pandemi.

Malone sa:

”Vanden Bossches oro är inte teoretiskt. Den är verklig och vi har uppgifterna. Vi sitter fast med detta virus eller dess nedströmsvarianter ganska mycket resten av våra liv och de kommer att bli mer som influensa. Vi kommer att ha fortsatt utveckling och cirkulation av varianter, och det är en flykt”.

Lyssna på hela ”Dark Horse Podcast” här: https://open.spotify.com/show/57R7dOcs60jUfOnuNG0J1R?go=1&utm_source=embed_v3&t=0&nd=1

Annons