Måndag 24 maj 2021
https://beforeitsnews.com/eu/2021/05/shocking-live-blood-analysis-after-vax-look-2672521.html

Detta publicerades på en webbplats för sociala medier. Vi förväntar oss att fler Dark Field Microscope-bilder kommer att läggas upp som visar KATASTROFALA förändringar i blodet hos människor som har tagit den dödliga injektionen … vilket INTE är ett ”vaccin” på något sätt. Här är texten som publicerades med den här bilden.

”Jag har en vän som är näringsbiolog. Hon är expert inom sitt område och har hjälpt mig oerhört. Hon har många kunder som tog det så kallade vax och bad dem komma in för en gratis blodanalys. Till sin fullständiga fasa är det vad hon såg. Den översta bilden är av helt friskt blod och blodkroppar före ”vax” -injektionen. Blodcellerna förändrades drastiskt under de närmaste dagarna. Den tredje bilden (längst ner i mitten) visar otaliga främmande nanopartiklar (vita fläckar) som dyker upp i blodet strax efter injektionen. Din kropp kan ALDRIG avgifta sig från detta och så småningom kommer dessa nanopartiklar att tränga in i varje cell i din kropp”.

Vad detta kort sagt betyder är att du aldrig kommer att vara densamma och din hälsa kommer att påverkas kraftigt under resten av ditt liv … hur kort det än blir för många. Detta är utan tvekan ett brott mot mänskligheten och massmord.


Ett normalt blod


Blod med nanopartiklar

Observera den sista bilden precis här ovanför, den fjärde bilden, visar att personens blodceller inte längre är släta och symmetriska. De är nu täckta med klumpar och utsprång. Detta är ett avsiktligt världskrig mot mänskligt blod. 

Som Dr Sherri Tenpenny och Dr. Luc Montagnier och andra säger, kommer injektionerna att döda och kommer aldrig att sluta döda. Dr Montagnier, kanske världens främsta virolog, beräknar att livslängden för alla dem som har tagit dödsinjektionen är bara två år. Kom ihåg Deagel.com-prognoserna … endast 99 miljoner amerikaner kommer att leva till januari 2025 … det är bara 3 och 3/4 år dit från nu.

Kom också ihåg att alla toppolitiker och ”namn” -spelare som hjärndöda Biden, Ho Harris Emhoff och ärkebedrägeriet Tony Fauci … fick en tom saltlösning … inte den riktiga sprutan. Fauci kunde inte ens komma ihåg vilken arm han tog injektionen i nästa dag …

Annons