Ontario gives $230K in vaccine research funding to University of Guelph |  CTV News

31 MAJ 2021
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/doctor-on-covid-vax-we-screwed-up-we-didn-t-realize-the-spike-protein-is-a-toxin-does-this-mean-everyone-vaccinated-is-manufacturing-their-own-spike-protein-toxins-in-their-own-bodies

Ljud från en radioshow har dykt upp där Dr. Byram Bridle avslöjar att forskarna bakom COVID-19 ”Vaccinet” gjorde ett fruktansvärt misstag.

Enligt doktorn, som citerar en helt ny, peer-reviewed forskningsstudie från Japan ”gjorde de ett misstag – de tyckte att spikproteinet var ett bra målantigen, bara för att upptäcka att det är ett gift, som kan färdas till många organ av kroppen och orsakar allvarliga skador”.

VAD VÄRRE ÄR, spikproteinerna som genereras av mRNA-vacciner stannar inte i axelmuskulaturen utan sprids till hjärnan, hjärtat, äggstockarna etc.

De vet också att spikproteinet är det som orsakar skadorna med COVID – och nu är det klart hur det orsakar så mycket skada i andra delar av de vaccinerade kropparna.

Från videon nedan berättar Dr. Bridle om varför vaxskadorna händer:

Spikprotein är i sig själv orsaken till de vaskulära, neurodegenerativa problemen, inte viruset.
I den ursprungliga teorin stannar den i deltoid, går till den lokalt dränerande lymfkörteln och aktiverar immunförsvaret.
Men en ny biodistributionsstudie från Japan som spårade vax- och spikproteinerna.
De kommer in i blodet inom några dagar efter vax, ackumuleras i mjälte, hjärna, benmärg, lever, binjurar, med höga koncentrationer i äggstockarna.

Spikproteinet är ett patogent toxin (gift) som orsakar skada om det är i cirkulation, binder blodplättar, epitelceller i blodkärlen, koagulering, blödning, hjärtproblem, hjärnblodkoagulering.

Slutsatsen är ”Vi gjorde ett stort misstag och förstod inte det förrän nu.” ”Vi trodde att spikproteinet var ett bra målantigen men visste aldrig att spikproteinet i sig var ett patogent toxinprotein.” ”Genom att vaccinera människor ympar vi dem oavsiktligt med ett gift”

Lyssna till denna 8-minuters video. Om den här läkaren har rätt och om denna peer-reviewed rapport (HÄR) är korrekt kommer nästan alla som tog vaccinet att vara döda mycket snart för att deras egna kroppar tillverkar nu det spikprotein som är ett gift och som kommer att döda dem.

https://soundcloud.com/elmntfm/mot-dr-byram-bridle-mar-30-2021

Spikproteinerna som genereras av båda mRNA-vaccinerna stannar inte i axelmuskulaturen utan sprids till hjärnan, hjärtat, äggstockarna etc. De vet också att spikproteinet är det som orsakar skadorna med Covid – och nu står det klart hur det förorsakar så mycket skada i andra delar av de vaccinerade kropparna.

Annons