Detta är en google-översättning från tyska

31 mars 2021

https://www.info-direkt.eu/2021/03/31/oesterreichisches-gericht-kippt-urteil-pcr-test-nicht-zur-diagnostik-geeignet/

”I republikens namn” utfärdades en sensationell dom den 24 mars under ärendenumret VGW-103/048/3227 / 2021-2 , vilket gav Kurz-regeringen ett rungande bifall. Domstolen konstaterar på flera ställen att ett PCR-test inte är lämpligt för att bestämma smittsamhet. Denna sannolikt korrekta dom avvisar indirekt hela coronapolitiken i Österrike, som bygger på detta test.

Av Michael Mayrhofer

Wienadministrationsdomstolen har beviljat ett klagomål från FPÖ mot förbudet mot dess möte som registrerades den 31 januari i Wien. ”Förbudet var fel,” står det i republikens namn. I skälen till domen uppgav domstolen på grundval av vetenskapliga studier att skälen till förbudet från Wieners polisavdelning är helt ogrundade.  Domstolen instämmer i uttalandena i klagomålet ”på alla punkter” och går till och med långt utöver de argument som FPÖ själv har framfört. I synnerhet ifrågasätts de kriterier och definitioner som används för att bestämma antalet coronasjuka.

”PCR-test inte lämpligt för diagnostik”

Det påpekas uttryckligen att, även enligt Världshälsoorganisationen (WHO), ”är ett PCR-test inte lämpligt för diagnos och säger därför inte i sig något om en persons sjukdom eller infektion”. Men hälsovårdsministern använder en helt annan, mycket bredare falldefinition för Covid 19-sjukdomar, som inte kan användas för att motivera förbudet mot ett möte, eftersom:

Corona-kommissionen bör ha grundat falldefinitionen från hälsoministern och inte WHO:s; så varje bestämning av siffrorna för ”sjuk / infekterad” är fel.

Domstolen kom till slutsatsen att ”informationen” från Wienstads hälsovårdstjänst, och förbudet som statspolisen i Wien grundade sig på, ” inte innehöll några giltiga och bevisbaserade uttalanden och upptäckter om epidemin”.

Domstolen bokstavligen:

Baserat på definitionerna från hälsovårdsministern, ”Falldefinition Covid-19” från 23 december 2020, är ​​ett ”bekräftat fall”

1) någon person med bevis för SARS-CoV-2-specifik nukleinsyra (inte PCR-test), oavsett klinisk manifestation eller

2) någon person med bevis för SARS-CoV-specifikt antigen som uppfyller de kliniska kriterierna eller

3) någon person med bevis för SARS-CoV-specifikt antigen som uppfyller de epidemiologiska kriterierna. Således uppfyller ingen av de tre ”bekräftade fallen” som definierats av hälsovårdsministern kraven i WHO-konceptet ”sjuk / infekterad person”.

WHO vägrar att enbart förlita sig på PCR-testet (bekräftat fall 1) (…)

Här är den ursprungliga domen vid dagens omröstning: förvaltningsdomstolen i Wien

FPÖ kommer att presentera ytterligare detaljer från det banbrytande fyndet för allmänheten idag. Klubbens ordförande Dagmar Belakowitsch och hälsotalsman Gerhard Kaniak har kallat till en presskonferens klockan 11, som kan följas live på FPÖ-TV:

Annons