10 februari 2021
https://www.coreysdigs.com/health-science/covid-19-pt-5-psychologists-scientists-and-the-cia-tell-us-fear-is-the-real-killer/

Det finns två olika världar av rädsla just nu: de som fruktar viruset och de som fruktar mänsklighetens framtida kontroll drivs under virusets sken. Genom detta har de skapat en uppdelning – de som vill att andra ska frukta viruset lika mycket som dem och bli återkallade, och de som vill att de som fruktar viruset ska vakna från den förtrollning de har utsatts för så att de kan stå och kämpa mot att deras friheter tas bort från dagen. Ibland är det svårt att urskilja vad som är sanning. Att hålla alla i ett evigt tillstånd av rädsla är hur de delar upp och erövrar – men det går mycket djupare och är mycket mer olycksbådande än så.

Rädsla besegrar fler människor än någon annan sak i världen. – Ralph Waldo Emerson

Del 5 är den viktigaste delen av denna omfattande rapport och innehåller information och data som kan bedöva dig, och som mycket väl kan bekräfta vad du misstänker, eller tillhandahålla de saknade bitarna du behövde för att se med tydlighet. Det omfattar följande avsnitt:

• Några grundläggande fakta om viruset

• Att kapitalisera på rädsla

• Psykologer förklarar hur rädsla spelar en stor roll i epidemier och pandemier

• Rädslans biologi på hjärnan och hälsan

• Rädsla avbryter placeboeffekten: Varför det här är viktigt

• CIA-dokument om hjärntvätt och ”inlärd hjälplöshet”

• Expert inom bedrägeri, psykologisk verksamhet och nationell säkerhet talar till kadetter vid West Point

• Vägen framför

Vi bedömer risken utifrån våra känslor mer än att titta på data och statistik och bevis – Paul Slovic, PhD

Över 40 miljoner amerikaner lider av ångestsyndrom, och 4 % av världens befolkning lider av det, vilket gör ångest och depression till den vanligaste psykiska sjukdomen i världen. Den extrema meddelandet och felinformation som media, filantroper och politiker angående Covid-19 utförde, slog alla varma knappar för att utlösa massorna.

Några grundläggande fakta om detta virus

Det är lättare att lura människor än att övertyga dem om att de har lurats. – Mark Twain

• Äldre nyheter gav omedelbart Dr. Anthony Fauci, Bill Gates och före detta CDC-regissören Thomas Frieden för att berätta för alla att modeller visar att 1-2 miljoner människor kommer att dö i USA, och de behöver mycket pengar för att förbereda sig för detta, bara senare för att erkänna att modellerna hade fel.

• Den 3 januari 2021 släppte CDC sitt sista veckosiffror för alla dödsfall i slutet av året, vilket tillförde svindlande 269 259. Detta är oerhört under en vecka eller till och med två veckor och det avslöjar hur CDC har flyttat andra dödsorsaker till Covid-kategorin, som Coreys Digs tidigare rapporterade om.

• Inget land har någonsin fått ett exemplar av det faktiska viruset för att isolera och rena, och Kina påstås ha förstört det. De fick bara en genomsekvens som laddades upp till internet från Kina.

• Efter ett år av forskare, läkare, laboratoriearbetare, Corey’s Digs och andra alternativa nyhetskällor som rapporterar att PCR-tester ger falska positiva resultat, och till och med Dr. Anthony Fauci sa att en cykeltröskel över 36 kommer att resultera i falskt positiva tester, Världshälsoorganisationen kom ut på dagen för Joe Bidens invigning för att validera detta, vilket resulterade i en kraftig nedgång i ärenden.

• Trots att Bill Gates, Dr. Fauci, CDC, WHO och otaliga andra konsekvent försäkrar allmänheten om att allt kommer att återgå till det normala när vi har vaccinerat, hävdar de att det inte är ett ”vaccin”, hindrar inte någon från att få Covid, kommer bara att behandla symtomen, och därför måste alla hålla sig socialt distanserade och ha på sig masker.

• Människor observerade virala videor av individer i Kina som påstås ha fallit till sin död på gatorna, och inom några veckor togs nästan hela världen över av detta virus, men ingen föll död på gatorna i något annat land. Rädsla för porr?

• De hävdade ursprungligen att det drabbade USA i januari, och senare hävdade att det kunde ha varit här redan i november. Vissa tror att det har varit här i flera år.

• Ground zero var på ett vårdhem i staten Washington, bara 5 minuter från Bill Gates hem. Den nya ”nollpunkten” blev New York City, där guvernör Cuomo gjorde det till en punkt att visa video av män som påstås gräva upp gravar på en ö för att begrava alla kroppar, i en skrämmande uppvisning. Han gjorde det också en poäng att visa frysbilar bredvid sjukhus. Trots att de äldre är mest utsatta för något virus skickade Cuomo senare tusentals Covid-patienter till vårdhem medan de låste hela staten. En utredning avslöjade att Cuomos personal producerade 50 procent mindre än de faktiska dödsfallen på vårdhem.

Utnyttja rädsla

Att tänka på respekt för auktoritet är sanningens största fiende. – Albert Einstein

• Över 970 miljoner människor världen över har en psykisk eller missbrukande substans. Det största antalet människor har en ångestsyndrom, som står för 4 % av befolkningen, vilket gör ångest och depression till den vanligaste psykiska sjukdomen i världen .

• Ångeststörningar är den vanligaste psykiska sjukdomen i USA och drabbar  40 miljoner  vuxna i USA 18 år och äldre, eller  18,1 % av befolkningen varje år. Ångeststörningar är mycket behandlingsbara, men endast  36,9 % av dem som lider får behandling.

• Ångeststörningar skapar symtom som inkluderar panik och rädsla, ökad hjärtfrekvens, snabb andning, sömnsvårigheter, illamående och yrsel, som alla efterliknar och kan förvärra Covid-symtom.

• PTSD (posttraumatiskt stressyndrom) drabbar ungefär 3,5 % av de amerikanska vuxna varje år och uppskattningsvis av 11 personer kommer att få diagnosen PTSD under sin livstid.

• En undersökning från 2019 visar att vuxna i USA var mest oroliga över att hålla sig själva och sina familjer säkra, kunna betala räkningar och deras hälsa.

• För dem som inte lider av ångest kan överdriven oro ensam orsaka följande hälsoproblem: yrsel, snabb hjärtslag, huvudvärk, muskelsmärta, illamående, snabb andning, andfåddhet, undertryckande av immunsystemet, för tidig kranskärlssjukdom, hjärtinfarkt och mer.

• Vita husets arbetsgrupp på Covid-19 informerade det amerikanska folket att stanna hemma om de hade symtom, tills det var tillräckligt svårt att gå till ett sjukhus, vid vilket tillfälle de satte människor i ventilatorer snarare än att behandla dem med läkemedel som bevisats arbeta i tidiga skeden. Dr Anthony Fauci var medveten om detta redan 2005, som chef för NIAID.

Det finns över 40 miljoner amerikaner som lider av ångest och fobier. Föreställ dig hur lätt det var att utlösa dem med felinformation, propagandavisualer och rädslotaktik? När du ser människor som påstås falla döda på gatorna, gravar grävs upp, frysbilar parkerade bredvid sjukhus med påstådda döda kroppar i. och hur alla måste låsa ner, stänga sin verksamhet, maskera och sterilisera allt, som tenderar att utlösa människor, även de utan ångeststörningar.

Rädsla är en kraftfull kraft. Om en person blir åsidosatt av rädsla blir de oförmögna att tänka logiskt och analysera information och bara reagera från känslor. När tiden går spenderas merparten av tiden i förberedelser, tvångsmässigt oroande, lyssnar på media för att berätta för dem vilka nästa steg de ska ta, och sunt förnuft sparkar aldrig riktigt in eftersom deras hjärnkemi inte längre tjänar dem. De har varit beteendemässigt konditionerade. Hyperbolen var kraftfull och den tog tag i miljontals människor.

En studie om ”dödsångest vid tiden för COVID-19” som publicerades i juni 2020, avslöjar att rädslan för döden driver mycket av mänskligt beteende, är sannolikt kärnan i många psykiska sjukdomar och påminnelser om döden förvärrar dessa sjukdomar som orsakar sociala tillbakadragande, depression och värre. Under hela denna studie pekar den på flera andra studier. ”En studie undersökte effekten av mortalitetskänsla på tvångshandtvätt med ett stort urval av behandlingssökande individer som diagnostiserats med OCD. Deltagarna var först grundade med antingen döden eller ett kontrollämne. Efter en kort fördröjning så att effekterna av prime blev medvetslös, ombads de att tvätta händerna. Resultaten avslöjade att påminnelser om döden fördubblade tiden för handtvätt. ”

Dr Deborah Birx och Dr. Athony Faucis röster kommer för evigt att ringa genom amerikanernas öron, med ett rungande ”tvätta händerna” när de ger en nick för att vända psykologi.

Psykologer förklarar hur rädsla spelar en stor roll i epidemier och pandemier

Vi bedömer risken utifrån våra känslor mer än genom att titta på data och statistik och bevis. – Paul Slovic, doktorsexamen

I över fyra decennier har Paul Slovic, doktor, professor vid University of Oregon och president för Decision Research, en ideell organisation vars forskare studerar mänskligt omdöme och beslutsfattande, arbetat med andra psykologer för att studera vad som får människor att överreagera på epidemier medan de är mindre uppmärksamma på hot som är mycket mer benägna att skada dem, till exempel influensa.

Forskning har visat att hot som ebola eller fågelinfluensa ökade ångestnivåerna högre än mer välbekanta hot. Trots att endast 10 personer i USA fick Ebola 2014 skapade det en masspanik över hela landet på grund av överdrivna medierapporter, effekter på personer med psykisk hälsa. De flesta människor är inte rädda för influensa eftersom de har fått det och överlevt, även om tusentals dör av influensa varje år. Men det är inte bara det ”okända” som skapar mer rädsla, det är de som levererar budskapet. Hyperbolisk mediatäckning kan förvärra situationen.

”Amerikanska medier har benägenheten att hitta – och publicera – avvikande beteende, vilket hjälper till att upprätthålla en myt om att människor tenderar att svara på en kris med panik. Katastrofforskare vet att modigt beteende är normen. ” Carnegie Mellon University psykolog Baruch Fischhoff, doktorsexamen. Han var ordförande i Food and Drug Administration’s Risk Advisory Committee och Environmental Protection Agency’s Homeland Security Advisory Committee.

När man studerade människors vilja att vaccineras efter den skandalösa H1N1-influensapandemin 2009 fann de att uppfattningen om personlig risk var den mest inflytelserika faktorn, följt av socialt tryck och tidigare beteende.

”Som psykologisk forskning har visat i årtionden, drivs vår känsla av risk av våra känslor”, säger Slovic . ”Vi bedömer risken utifrån våra känslor mer än genom att titta på data och statistik och bevis.”

Enligt en studie från 2020 som publicerades i Lancet, ger karantän och isolering negativa psykologiska effekter inklusive posttraumatiska stressymtom, förvirring och ilska.

Rädslans effekt på hjärnan och hälsan

Du får styrka, mod och självförtroende genom varje upplevelse där du verkligen slutar att se rädslan i ansiktet. Du kan säga till dig själv: ‘Jag har genomlevt denna skräck. Jag kan ta nästa sak som kommer. ‘ Du måste göra det du tror att du inte kan göra. – Eleanor Roosevelt

”Rädsla är en känsla som är inre och är samvete”, säger Mary D. Moller, doktor, DNP, ARNP, PMHCNS-BC, CPRP, FAAN, docent, Pacific Lutheran University School of Nursing, och chef för psykiatriska tjänster, Northwest Center for Integrated Health, under en presentation 2017. Hon förklarade konsekvenserna av kronisk rädsla för fysisk, emotionell, miljömässig och andlig hälsa, som i slutändan angriper ens immunförsvar, endokrina system, autonoma nervsystemet och kan förändra hypotalamus- hypofys-binjurexel, vilket leder till emotionell förtvivlan och fobier.

Moller beskrev hur rädsla påverkar förmågan att lära sig och säger att ”hjärnans förmåga att hämta tidigare lärande är beroende av specifika kemiska tillstånd. Kemiska förändringar kan snedvrida uppfattningen av sensorisk information och därmed förvrida lagring.

Inte bara påverkar det förmågan att lära sig, effekten av långvarig stress i ”hjärnregioner som hippocampus, amygdala och prefrontal cortex svarar på akut och kronisk stress genom att genomgå strukturell ombyggnad, vilket förändrar beteendemässiga och fysiologiska svar.”

Rädslolärning och rädsla konditionerar utlöser alla sinnen, inklusive luktsinne, ljud, bilder, toner, ord etc. Upprepning av traumatiska händelser och skräck, visuella bilder, hot om döden, företagets brinnande mark, våld på gatorna , och all hyperbole som bevittnades 2020 var en perfekt cocktail för att framkalla rädsla och därför ta bort förmågan att lära sig och bearbeta effektivt för många.

Rädsla avbryter placeboeffekten: Varför det här är viktigt

Ökad rädsla är kopplad till frisättningen av ett ämne i hjärnan som kallas kolecystokinin (CCK). Detta ämne har två effekter; det ökar smärtan och det blockerar opioider. Medierna kan också ha en effekt när de sprider hotet mot sjukdomar eller medicinska problem, vilket gör allmänheten orolig eller tveksam. – Psykolog Peter Solvoll Lyby.

Intressant nog konstaterade de i en norsk studie att rädslan upphäver placeboeffekten. Lyby noterade att ”när du säger till en person att han eller hon får ett smärtstillande piller, skapar du en förväntan på smärtlindring och smärtan minskas.” Men ”de som inte fick någon placebolindring i smärtprov hade en tendens att uppleva mer rädsla och ångest över smärtan.”

”Vi har ett smärtlindrande system i våra kroppar som slås på när vi till exempel hudar ett knä. Skadorna får våra kroppar att släppa opioider i hjärnan, förklarar Lyby. Men när de är rädda släpps ett annat ämne som hindrar opioider från att fungera.

Varför spelar det någon roll? Eftersom de ständiga trasslorna från media som gör upprepade falska påståenden om att terapier inte fungerar, utsattes för tvivel i miljontals sinnen, medan de fortsatte att driva överdrivna dödstullar med vetskap om att rädslan kunde ta bort en persons naturliga förmåga att läka sig själva.

CIA-dokument om hjärntvätt och ”inlärd hjälplöshet”

Syftet med alla tvångstekniker är att framkalla psykologisk regression hos subjektet genom att föra en överlägsen extern kraft att bära på hans vilja att motstå. – CIA Human Resource Exploitation Manual

I en New York Times- artikel 2014 med titeln ‘Architects of CIA Interrogation Drew on Psychology to Induce Helplessness’ studerade Dr. Charles A. Morgan III, en psykiater vid University of New Haven, amerikanska truppers nivåer av efterlevnad och suggestivitet och slutsatsen att ” en delmängd blev mer överensstämmande, men de allra flesta blev också mer föreslagna när de fick felinformation. I grund och botten gör du människor mindre tillförlitliga och dummare ”efter inneslutning, sömnbrist och andra taktiker som användes.

I ett CIA- dokument med titeln ”Hjärntvätt från en psykologisk synpunkt” citerar de Jules Romains – ”Vi vet nu att män kan få exakt vad som helst … Det handlar allt om att hitta rätt medel. Om vi ​​bara gör tillräckligt med problem och går tillräckligt långsamt, kan vi få honom att döda sina äldre föräldrar och äta dem i en gryta. ”

Den 92-sidiga dokumentet handlar om kommunistiska styrtekniker, förhör och för att öka förståelsen för ”hjärntvätt processen.” De undersökte över 300 klassificerade och oklassificerade dokument relaterade till sovjetiska och satellittekniska frågor för förhör och hjärntvätt för denna studie, förutom annan forskning och kinesisk indoktrineringstaktik. Intressant nog säger de att termen ”hjärntvätt” har sitt ursprung i en reporter som intervjuade kinesiska flyktingar.

”När individen reduceras till extrem beroende och förvirring är han redo att reagera positivt på varje person eller idé som lovar att avsluta sitt smärtsamt förvirrade tillstånd. Vid denna tidpunkt börjar omutbildningen. ”

”En till två miljoner amerikaner kommer att dö. Oj, våra modeller hade fel. ”

“Sterilisera allt i ditt hem dagligen! Åh, tänk, det är inte nödvändigt. ”

”Det är ett aerosolvirus. Nej det är det inte. Ja det är det. Oh vänta.”

”Bära en mask. De kommer att skydda dig. Bär inte en mask – vi behöver dem – de skyddar dig inte. En mask hjälper dig inte och kan bara stoppa en droppe eller två, men upprepa efter mig – jag bär en mask för att skydda andra människor eftersom jag bryr mig och jag är en underbar person. En halsduk, en trasa, en mask som säger direkt på lådan att de inte skyddar dig från Covid – alla kommer att klara sig bra. Excellent. Låt oss nu se om vi kan få dem att bära 2 eller 3 masker åt gången ”

”Du är inte nödvändig. Och du är icke-nödvändig. Och du där borta – du är inte nödvändig också. Alla stänger dina företag och svälter dina familjer nu! ”

”Hjärntvättningsprocessen är i huvudsak en där två vägar följs. Den ena är demoraliseringsprocessen, vars resultat är att minska offrets kritiska förmågor till en punkt där han inte längre diskriminerar tydligt mellan sant och falskt, logiskt och ologiskt. Den andra är omorganisationsprocessen, där han måste konstruera sina bekännelser, utarbeta den, försvara den och tro på den. ”

”Barnen är superspridare – stäng skolorna! Vi behöver barn tillbaka i skolan – öppna skolorna! Lilla Johnny är förkyld – stäng av hela skolan och karantän alla! Ring dina grannar, ring dina familjer, ring de främlingar du kanske har gått förbi! Barn är deprimerade och blir självmord – vi måste öppna skolorna! Lärarföreningarna undervisar inte förrän de vaccineras av ett icke-vaccin, vi kallar bara ett vaccin för att inte förvirra människor. ”

”Lita på oss – testerna är mycket exakta – lyssna inte på konspirationsteoretiker. Om cykeltröskeln är över 36 kan det skapa falskt positivt. Håll fortet! Vi måste sänka tröskeln, för många tester kommer falska ut! ”

”Hundratusentals människor dör AV Covid. Tja, vi räknar alla som testade positiva (med falska tester och asymptomatiska inkluderade) MED Covid som en Covid-död, även om de dog av influensa, hjärtinfarkt, demens, en bilolycka eller ett skott. Men 450 000 människor har dött AV Covid! ”

”Det mest dödligaste andningsviruset i världen kanske inte visar några symtom. Alls. Men…. Men asymptomatika är super spridare! Skämt bara. De har faktiskt bara en hushållsspridning på mindre än 1 %. ”

”Våga inte gå inom 6 ‘från någon. NÅGON! Inga kramar, inga handskakningar, inget sex! Alla tar sig ut på gatorna och protesterar tusentals med Black Lives Matter när de byter svett, byter butiker, bränner företag och plågar människor på restauranger, så att du också kan få möjlighet att vinna Nobels fredspris. ”

”Tvätta händerna. Tvätta händerna. Glöm inte att tvätta händerna. Om du redan är OCD, gör det tio gånger mer för gott mått. ”

”Vi kan inte komma tillbaka till det normala förrän vi har vaccinerat. Sedan kan allt öppnas igen, människor kan komma tillbaka till skolan och arbeta och komma tillbaka till normalitet. Vi behöver bara 70 % av människorna för att vaccinera mot flockimmunitet. Psych! Vi ljög. Vi behöver mer som 90-95 %, och förresten, det är inte ett vaccin och det kommer inte att hindra dig från att få viruset, det kommer bara att hjälpa dina symtom, så masker och social distansering krävs fortfarande … utan slut på syn. Vi kallar det bara ett vaccin för att ge dig tröst. ”

”Stanna hemma. Karantän. Isolera. Ditch Thanksgiving och jul. Oroa dig inte – det finns facetime. Le mot Kina medan vi njuter av våra semestermåltider på en fin restaurang. ”

”Det bör noteras att hjärntvätt, så definierat, inte betonar vad som händer med individen, utan vad som händer inom honom. Förändringen representerar en mer eller mindre fullständig omutbildning av hans värdesystem. Denna förändring åstadkommes i en rigid kontrollerad miljö med tryck som är utformade för att skapa och skärpa intern konflikt inom individen. Individen tvingas tillgripa problemlösande beteende, och nettoeffekten är det hjärntvättade tillståndet. ”

”Hur vågar du be i kyrkan? Om du vill be gör du det i en Walmart-shoppinglinje, där du inte kan smittas! Och tro inte att det är acceptabelt att ha en begravning för dina nära och kära. ”

”Eftersom du är villig att bära din mask medan du är ensam i bilen, hyperventilerar när du cyklar eller i ditt hem, vill vi också att du bär den från ytterdörren till en restaurang till bordet, varigenom du kan sedan ta av det för att smitta vem du än vill. ”

”Chip?! dumheter! Det blir inget chip eller spårning. Det är en konspirationsteori! Bara för att vi säger till dina grannar och din familj att plundra dig, skapa kontakt för att spåra övervakning, ringa hem, bryta mot HIPAA-lagar och utveckla vaccin-ID-pass som gör att du kan resa och så småningom handla eller lämna ditt hem betyder inte vi kommer att chippa dig – åtminstone inte i ytterligare ett år. ”

”Hydroxiklorokin fungerar inte som profylaktiskt och kan vara farligt. Haha, vi har dig på den där, eller hur ?! I nästan ett helt år! Skämtar bara – vi vet att hydroxiklorokin fungerar. Faktum är att vi visste det redan 2005. Vi godkänner det nu. ”

”Vi måste skydda våra äldste eftersom de är de mest utsatta, så att du inte längre kan spendera tid med dem och alla vårdhem är i låsning, förutom de som skickas tusentals Covid-positiva patienter av regering Cuomo.”

”Vi måste frigöra tusentals fångar från fängelser över hela landet så att de inte smittas med det dödligaste viruset i världen som har en överlevnadsgrad på 99,82%. Den som vågar öppna sin icke-väsentliga verksamhet jagas, arresteras och kastas i fängelse! ”

”Två samtidiga processer är närvarande. Den första kännetecknas av en progressiv försämring och demobilisering av individens kritiska och bedömande kapacitet. I verklig mening förlorar individen all känsla av perspektiv. Den andra processen är inlärning av övertygelser som han tidigare skulle ha avvisat, eftersom han försöker få lite struktur för sin smulande personlighet …. Dessa processer är mest effektiva när individen har luckor i sin kunskap, eller om hans förståelse för betydelsen av vissa händelser är tillräckligt tuff för att han har små svårigheter att acceptera en ny och annan tolkning. ”

”Sa vi att du kunde besöka din granne? Du kan bara besöka med närmaste familj i ditt eget hem. Om du ser din granne göra det, var noga med att ringa polisen på dem. Endast filmproduktionsföretag som skapar den framtida verkligheten för mänsklighetens förslavning under sken av Covid får samlas av dussintals. ”

”Oroa dig inte – vi täckte dig. Vi skickar ut en stimulans på $ 1200. Det är den första av tre och vi kan fortsätta göra det varje månad. Tyvärr, vi blev så fångade i vår egen politik att vi bestämde oss för att blåsa av dig helt – under ett helt år. Ju fler människor som svälter och är ute av affärer, desto bättre. Koppla av, $ 600 kommer din väg. Du mår bra. ”

”Eftersom vi är så övertygande med allt ovanstående, skulle vi vilja gå in och sticka massiv rasism för att skapa splittring och strider, mer rädsla och förvirring hos barn, och för att vi älskar att se er alla vända som fiskar på en krok . Medan vi håller på med det, kommer vi tillbaka till att ta ut miljoner i skattebetalarnas dollar för klimatförändringar – världens näst största hot – åtminstone tills vi bestämmer oss för att berätta för dig att en annan pandemi har drabbats, eftersom vi redan har varnat dig för det. Våra dystopiska städer på 15 minuter kommer snart till en plats nära dig! När allt kommer omkring är det enda sättet att se vår agenda 2030 genom att hålla dig beroende av oss och i rädsla så länge vi kan. Trodde du verkligen att vi bara behövde fyra veckor för att plana ut kurvan? Vi har gjort det i årtionden. De AIDS-slushfonden på 90 + miljarder dollar , mässlingepidemi och H1N1 var bara testkörningar för att se hur mycket kontroll vi kunde ha över dig. Om inget annat är vi konsekventa och ihållande. Du har inte sett någonting ännu! ”

”Kommunistisk kontroll av individen och massorna skiljer sig lite från kontroller som praktiskt taget alla absoluta regeringsformer, förr och nu.”

Förvirrad? Kortslutning? Känner du dig lite schizofren? I rädsla? Arg? Deprimerad? Demoraliserad? Bruten och arbetslös? Oroa dig inte – de har ryggen. Ser du inte det?

Sidanot: Eftersom CIA omorganiserade hela deras webbplats och flyttade dokument runt, vilket gjorde tidigare länkar ogiltiga, har Corey’s Digs laddat ner ovanstående studie här . Så länge länken ska finnas kvar på CIA: s webbplats, som kan hittas här .

Vad är det första du tänker på när du ser den här bilden? Hur får det dig att känna dig?

Vad sägs om den här bilden?

Vad sägs om den här troliga propagandan från Kina?

Expert inom bedrägeri, psykologisk verksamhet och nationell säkerhet talar med kadetter vid West Point

Tänk på det. Om du förändrar det förflutna ändrar du mänskligt beteende. För att ändra mänsklig motivation behöver vi inte övertala människor, du kan bara ändra deras minne. – Dr Charles Morgan

Dr. Charles Morgan, professor i nationella säkerhetsstudier vid University of New Haven och tidigare arbetat vid CIA, som nämndes i 2014 års New York Times-artikel,   talade med lärare och kadetter vid West Point 2018 om psyko-neurobiologi och krig. I denna djupa presentation talar Morgan om genskivning, DNA-kryptering och sinne, kropp och bortom. Hans forskning är inriktad på att förbättra upptäckten av bedrägeri och förbättra indirekta bedömningar av mänskliga personligheter. Hans CV läser som en science fiction-roman.

Morgan berättade om några mycket fascinerande saker i detta seminarium som länge har varit på plats, andra som pågår och andra som snart kommer att bli verklighet. Sinnetaktiken var minst sagt spännande.

”Tro vad du kommer ihåg, men antag inte att det du kommer ihåg är sant. Vilken information är verklig och vilken information är pålitlig? Genom att ändra det förflutna (infoga falska minnen) förändrar det framtiden. ”

Genom att använda stresstaktik kan de ändra vad människor tror är sanna genom att helt enkelt infoga något i en video eller formulera frågor eller information på ett visst sätt, och de kan få en person att tro att vapen var i rummet om de inte verkligen var där . De kan ändra, ta bort och infoga minnen. Morgan säger att om du fortsätter att utsätta människor för felinformation kommer de att anta det som verkligt.

Just nu bevittnar världen detta från första hand, bara felinformation kommer huvudsakligen ut ur de makter som finns, samtidigt som man försöker informera världen om att miljontals människor är de som producerar felinformation. Detta kallas projektion.

Morgan förklarade manipulationstaktik som användes genom sociala medier och sade att ”i den nuvarande sociala medietiden har förmågan att faktiskt hantera människors minnen och förändra dem just förbättrats från vad det brukade vara. Nu kan du fixa videor och bilder och utsätta människor för ljud- och visuell information, och vi vet att även om de vet att det är en möjlighet som folk inte känner igen när de antar ett falskt minne . Du vet inte att det har hänt dig. Det kringgår vissa kritiska resonemang och är särskilt effektivt. ”


”Det är där det senaste är just nu för att skapa falska minnen hos människor genom att göra det verbalt eller genom dessa manipulationer, antingen genom vad vi säger, vad vi visar dem, vad vi utsätter dem för, men den kemiska implantationen av minnen har nu inträffade i apor. Vi borde se att vetenskapen de närmaste två åren (seminariet var 2018). ”

Morgan berättade också om studien de gjorde 2017, där de gav högskolestudenter det falska minnet att de var fruktansvärt hungover från alkohol. En vecka senare fick de alternativ för fritt utbud i baren och de avböjde alkohol med dubbelt så mycket som andra studenter eftersom de kom ihåg ett falskt minne om att vara sjuka förra gången.

Förutom ovanstående talade Morgan också om DNA, genredigering och skarvning, annan teknik och hur de redan har förmågan att samla information från en persons hjärna medan de sover, förutom att träna ny information och minne till personen , utanför deras medvetenhet medan de sov.

Morgan var särskilt upphetsad och yr över DARPA:s djupa hjärnimplantat. DARPA täcker lite om deras framtid för hjärn-maskin-gränssnitt här .

Vägen framför

De vill ha dig svag, arbetslös och utan pengar, i ett tillstånd av förvirring och rädsla så att du är helt beroende av dem. Om detta inte är uppenbart är du inte uppmärksam.

Om du inte kan se skrifterna på väggen och inte kan kasta bort rädslan tillräckligt länge för att granska faktiska data och den felaktiga information de har begått, har du tyvärr redan förslavat dig själv.

En sak jag lärde mig för länge sedan – ilska ersätter rädsla. När du är arg kan du inte fungera från en plats av rädsla. Rädsla skrämmer upp en uppfattning om risk. Ilska tjänar ett syfte, låt inte någon berätta något annat. Även om det inte är en känsla att sola i timmar, tillåter det tydligheten att komma i kontroll med dig själv och verkligheten, medan rädslan undertrycks. Det finns miljontals människor som lever i rädsla just nu som behöver bli arg. De måste erkänna vad som har gjorts mot dem och deras försörjning, och de måste höja sig över den rädslan, ta ställning och ta tillbaka sin makt. Lydnad är frivillig förslavning, masker är en symbol som visar underkastelse och att stänga ditt företag är självsabotage.

Det här är kanske den enda gången i historien där alla verkligen är offer samtidigt – och det är inte från viruset. Alla måste känna känslan av svek och att vara ett offer för att hitta ilska inom sig. Detta är rättfärdig ilska och det måste hanteras, inte genom våld, men absolut inte genom tystnad. Om människor inte tar ställning nu kommer medelklassen att utplånas helt, ”eliterna” kommer att fortsätta att suga upp all rikedom och de fattiga kommer att förbli fattiga.

Corey’s Digs har försökt varna för sin ”plan” under ganska lång tid. Människor har nu sett en del av det rulla ut och det är full fart framåt. Genom att använda ett virus med en överlevnadsgrad på 99,82% tänker de människor för att ge upp sina liv, livsstil, jobb, skola, ekonomi, hem, relationer, glädje och förmågan att ha en röst. De skrämmer och censurerar människor som vågar ifrågasätta vad som helst, rapporterar data direkt från VAERS eller går emot berättelsen på något sätt. Varför är detta? Eftersom de vill kontrollera alla dessa aspekter i ditt liv.

Vaccin-ID-pass är början på slutet, och de kommer att vara knutna till en ny valuta i framtiden, där du inte längre kan resa, köpa matvaror, gå in i butiker (vad som är kvar av dem), gå i skolan, eller gå ner på gatan utan denna godkännandestämpel. Även med detta pass kommer du att övervakas och kontrolleras med pågående ”mandat” som aldrig kommer att upphöra förrän de når sitt slutliga mål – de äger dig. Kanske var det här ett svårt piller att svälja för många år tillbaka, men efter att ha haft en främre rad och gått igenom vad du har gått igenom det senaste året borde glödlampan ha tänts.

Vad du än gör behöver du mod. Oavsett vilken kurs du bestämmer dig för, finns det alltid någon som säger att du har fel. Det uppstår alltid svårigheter som frestar dig att tro att dina kritiker har rätt. Att kartlägga en handlingssätt och följa den till ett slut kräver en del av samma mod som en soldat behöver. Fred har sina segrar, men det krävs modiga män och kvinnor för att vinna dem. – Ralph Waldo Emerson