Saxat från Facebook

Jag fick just detta mail från en vän….

Av 210000 vaccinerade med Pfizer,
479 skadade senaste dagarna har varit 4 st nya dödsfall / dag 52 döda av Pfizer vaccin

Av 5000 vaccinerade med Moderna
1 död, 14 skadade Totalt 53 döda och 493 skadade av 215000 vaccinerade

Slår man ut den statistiken på 10 miljoner invånare så skulle vid full vaccination med siffror vi har tills idag. Så skulle vi ha 2465 döda och 22930 skadade
Totalt 25395 st.

Vaccineringen är redan alltså betydligt farligare än Covid.

Och det är bara efter första sprutan, vänta bara till andra sprutan och ett år till i statistiken. Risken för katastrof är väldigt stor. Fråga inte om källan på detta , men jag har hört det av experter som förklarat hur det hänger ihop, men var och en får forska vidare på detta. Dock låter det rätt troligt då man med mRNA skapar ett protein som gör att varje cell blir som ett virus i kroppen.

Lurar man kroppen att tro att kroppen är full av virus konstant så borde man också vara sjuk konstant. Det som framkommit är att det är AIDS man skapar i kroppen med mRNA vaccinet ”acquired immunodeficiency syndrome” Det har också framkommit att många efter vaccinet har testat positivt för HIV, bland annat i Australien. Dvs genom genmodifikation så skapar man en autoimmun sjukdom i kroppen så att kroppen sakta äter upp sig själv. Du lever till kroppen inte orkar stå emot längre. Man skapar en kronisk sjukdom i kroppen.

Stämmer detta så vet vi av HIV och AIDS att man dör inte direkt utan man dör sakta och efter några år. Kanske är det uträknat att de ska komma med svindyra bromsmediciner som nästa steg i bedrägeriet. Finns ju sjuka pengar att tjäna på att folk vill leva ett tag till.

Här kan ni själva gå in och läsa statistiken.https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner?fbclid=IwAR0lj5MEUKDUCusRoeqBThOuGHuWM5zms41yPt7Sl49e9ZxI9Af4ftsFbc4#hmainbody

Annons