16 APRIL 2020
https://childrenshealthdefense.org/news/vaccine-misinformation-flu-shots-equal-health/

Av Robert F. Kennedy, Jr., ordförande, Children’s Health Defense

Den 12 mars : e , 2020, Anderson Cooper och Dr Sanjay Gupta höll en global rådgivning angående ”Corona fakta och rädsla.” Under diskussionen sa Anderson till publiken: ”Och återigen, om du är orolig för coronaviruset, och du inte har fått ett influensavaccin … bör du ta ett influensavaccin.”

Ställ säkerheten och effekten av influensavaccination åt sidan, är Andersons påstående om att influensavaccinet kommer att hjälpa människor att kämpa mot COVID-19 på distans? Det korta svaret är nej.

Faktum är att resultaten från många peer-review, publicerade studier bevisar att Andersons rekommendation kan ha varit det värsta rådet han kunde ha gett allmänheten.

När vi söker i litteratur är den enda studien vi har kunnat hitta utvärdering av influensavaccin och coronavirus en amerikansk Pentagonstudie från 2020 som konstaterade att influensavaccin Ökar riskerna för coronavirus med 36 %. ”Att få influensavaccination kan öka risken för andra andningsvirus, ett fenomen som kallas
”virusstörning … ”vaccin härrörande” virusstörning var signifikant associerat med coronavirus … ”Här är resultaten:

2020 Pentagon-studie: Influensavacciner ökar risken för coronavirus med 36

Genom att undersöka icke-influensavirus specifikt var oddsen för coronavirus hos vaccinerade individer signifikant högre jämfört med ovaccinerade individer med ett oddsförhållande (samband mellan exponering och resultat) på 1,36. Med andra ord, de vaccinerade var 36 % mer benägna att få coronavirus.

Många andra studier antyder den ökade risken för virala luftvägsinfektioner från influensavaccin:

2018 CDC-studie: Influensavaccin ökar risken för akuta luftvägssjukdomar (ARI) som inte är influensa.

Denna CDC-stödda studie avslutade en ökad risk för akut luftvägssjukdom (ARI) bland barn <18 år orsakad av icke-influensa respiratoriska patogener efter influensavaccination jämfört med ovaccinerade barn under samma period.

2011 australiensisk studie: Influensavaccin fördubblade risken för virusinfektioner som inte var influensa och ökade influensorisken med 73 %.

En framtida fallkontrollstudie hos friska unga australiska barn fann att säsongsbetonade influensastörningar fördubblade risken för sjukdom från infektioner utan influensavirus. Sammantaget ökade vaccinet risken för virusassocierad akut luftvägssjukdom, inklusive influensa, med 73 %.

Studie från Hong Kong 2012: Influensavaccin ökade risken för luftvägsinfektioner som inte var influensa 4,4 gånger och tredubblade influensainfektioner.

En randomiserad placebokontrollerad studie i barn i Hong Kong fann att influensaskott ökade risken för icke-influensa virala ARI:er femfaldig (OR 4,91, CI 1,04–8,14) och, inklusive influensa, tredubbla den totala virala ARI-risken (ELLER 3,17, CI 1,04) -9,83).

Studie 2017: Vaccinerade barn är 5,9 mer benägna att drabbas av lunginflammation och 30,1 gånger mer benägna att ha diagnostiserats med allergisk rinit än ej vaccinerade barn.

Vaccinerade barn var 30,1 gånger mer benägna att ha diagnostiserats med allergisk rinit och 5,9 gånger mer benägna att ha diagnostiserats med lunginflammation än ovaccinerade barn.

2014-studie: Influensavaccinerade barn var 1,6 gånger mer benägna än att inte vaccinerade barn hade en influensaliknande sjukdom (ILI).

Ännu mer publicerad vetenskap

Den väl respekterade Cochrane Collaborations omfattande metaanalys från 2010 av publicerade influensavaccinstudier fann att influensavaccinationen inte har ”någon effekt” på sjukhusinläggning och att det inte finns ”några bevis för att vacciner förhindrar virusöverföring eller komplikationer.” Cochrane-forskarna drog slutsatsen att de vetenskapliga bevisen ”verkar [för att motverka användningen av vaccination mot influensa hos friska vuxna som en rutinmässig folkhälsaåtgärd.” 

I deras metaanalys anklagade Cochrane-forskarna CDC  för att medvetet förmedla vetenskapen för att stödja deras universella influensavaccinationsrekommendation Icke desto mindre sänder CNN och andra mainstream-medier ständigt CDC-uttalanden som evangelium och, ironiskt taget, förlöjligar de av oss som faktiskt läser vetenskapen som ” förmedlare av” felaktig information om vaccin ” .

 

Annons