Jag har laddat ned även Twitter videon. Den är endast 1 minut 14 sekunder och visar Tony Fauci där han 10 januari 2017 berättar att den här pandemin ska komma…

”But also there will be a suprise outbreak.” Nu är ju hela detta projekt rejält försenat. Leo Zagami tipsade som gäst hos Matt Navarro’s New World Order Report den 4 oktober 2014 om The Rockefeller Foundation, Scenarios for the Future of Technology and International Development, 2010 p. 18 LOCK STEP (och 6 andra dokument) som jag vid den tiden laddade ned. I LOCK STEP delen skissades hur pandemin skulle bryta ut redan 2012. Och att Kina skulle hamna på topp p.g.a. sig hantering. Nu blev det inte riktigt så. Mycket har gått snett för dem. Men annars har de betett sig enligt detta scenario.

Det Dr. Judy Mikovits säger till Andy Wakefield i Podcasten längre upp visar dock att det som ytterligare planeras är mycket farligt. Mycket mycket farligt. Dvs det kan bli en ny pandemi efter den nuvarande. Det talade Robert David Steele också om i Emergency Tribunal Hearing: Corona Pandemic and the Planetary Shutdown (3rd Sitting), och om de tre nödvändiga underrättelseoperationer som måste till för att ta reda på exakt vilka det är som planerar att utföra den nya pandemin samt döda dessa innan de dödar oss alla.

Min slutsats är att den nuvarande Op:en har blivit delvis saboterad så den blev mycket mindre farlig än avsett, därför de over-the-top åtgärder som gjorts, men att mördaränglarna satsar på att komma igen i rond två.

Lyssna till experterna och inte till Anders Tegnell 😉

Vill du ha svensk text gå in i panelen (inställningar) och tryck på svenska.


Emergency Tribunal Hearing: Corona Pandemic and the Planetary Shutdown (3rd Sitting)On 13th April, 2020 the ITNJ held its third sitting of the Emergency Tribunal Hearing: Corona Pandemic and the Planetary Shutdown. ITNJ Founder – Sacha Stone moderates this hearing with: ITNJ Commissioner,

Dr. Sandra Rose Michael

Former CIA Spy – Robert David Steele

German Frontline Physician, Dr. in Virology – Dr. Jo (Witness Protected) Expert on Stealth Adapted Viruses

–Dr. John Martin MD, PhD Paramount Chief: Ivory Coast – Chief Sylvestre Gnakale Fmr. Snr. Veteran UN Nurse & Currently commissioned to the USNS Mercy & Comfort Hospital Ships

Paula Woodley Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice – Judge Alfred Lambremont Webre Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice

– Judge Seven ITNJ Trustee – Thomas J. Brown ITNJ Trustee

–Dr. Nancy Ash, ITNJ Chief Justice

Sir John Walsh of Brannagh

Annons