Coronaviruset har verkligen tvingat den svenska beredskapen att bekänna färg. Trots ett av världens högsta skattetryck så har vi en av EU:s sämsta beredskap; bara hälften av vad andra EU-länder i snitt klarar att upprätthålla.

Kanske någon hoppas på att liksom Italien få hjälp av Ryssland, som ställde upp häromdagen och flög in nio jättelika transportplan med specialister, mobila laboratorier, testutrustning och framförallt fler respiratorer än vad vi har i beredskap i Sverige! Inget EU land har ju ställt upp så Italien hade inget alternativ.


Av Christer Asp, True Life

2020-03-27
Coronaviruset har verkligen tvingat den svenska beredskapen att bekänna färg. Trots ett av världens högsta skattetryck så har vi en av EU:s sämsta beredskap; bara hälften av vad andra EU-länder i snitt klarar att upprätthålla.
Kanske någon hoppas på att liksom Italien få hjälp av Ryssland, som ställde upp häromdagen och flög in nio jättelika transportplan med specialister, mobila laboratorier, testutrustning och framförallt fler respiratorer än vad vi har i beredskap i Sverige! Inget EU land har ju ställt upp så Italien hade inget alternativ.

Men liksom vid skogsbränderna häromåret då Ryssland erbjöd sin hjälp och Sverige hellre lät det brinna än att tacka ja så blir det antagligen samma sak i detta fall; hellre låter man människor dö än tackar ja till kompetent hjälp från Ryssland.

Sjukhusen har redan fått information om vem man ska hjälpa och vilka som inte ska få hjälp om de få tillgängliga akutvårdsplatserna inte räcker till (vi ligger sämre till än Etiopien!).

Det är alltså verkligen en god idé att vara förberedd och ha hemma sådant som kan hjälpa dig att minska risken för att du blir drabbad eller om du blir drabbad, minska virusets effekt på din kropp. Det här tycker jag att du ska skydda dig med:

  • 3 000 mg C-vitamin/dag, gärna ett buffrat C-vitamin som inte påverkar magen. Fördela dosen över dagen, morgon, middag och kväll, för att få en jämn och hög C-vitaminnivå i kroppen. För att få ett snabbt och maximalt upptag så rekommenderas att du lägger till liposomalt C-vitamin till den buffrade C-vitaminen, gärna en variant som inkluderar zink och selen, vilka tillsammans ökar effektiviteten.
  • Se till att du har tillräckligt med D-vitamin i kroppen! På senvintern har de flesta brist på D-vitamin vilket sänker immunförsvaret och gör dig därmed mottagligare för virus. Du behöver 4 000-15 000 IE/dag fördelat över dagen.
  • Tag särskilda örter som stärker immunförsvaret och bekämpar virus, både morgon och kväll. Exempel är grapefruktkärnor, chaga, olivblad, koriander, selleri, moringa gärna i kombination med svartpeppar.
  • Kolloidalt silver ger ett utmärkt virus- och bakterieskydd. Blanda ut i vatten eller spraya på kontaktytor etc!
  • Tvätta händerna med virusdödande tvål som inte innehåller alkohol utan istället eteriska oljor och kolloidalt silver.
  • Stärk immunförsvaret. Ett starkt immunsystem är ditt bästa försvar mot virus. Som alltid är det också viktigt att se till att man har en tarm som fungerar bra och har tillräckligt med bra bakterier och att man inte lider brist på mineraler och vitaminer.

Fler praktiska Coronatips!

Pandemin går inte längre att stoppa menar Lars Bern som i detta Swebbtv avsnitt från den 13/3 beskriver konsekvenserna av Coronasmittan samt ger råd på hur man kan förbättra sitt immunförsvar.
Bertil Wosk från företaget Holistic gör i denna artikel på TV Hälsa en grundläggande redogörelse om vad coronaviruset är, vilka konsekvenser det kan få samt hur vi kan förebygga och skydda oss med hjälp av näring.
Michael Zazzio fick statsepidemiologen Anders Tegnell att medge att kolloidalt silver fungerar mot de flesta virus. I en intervju hos Ingrid och Maria på Nyhetsveckan förklarar han hur kolloidalt silver fungerar mot virus och hur det motarbetas av etablissemanget. På vår hemsida finns länkar till fler fördjupande corona-intervjuer med Michael.
I radioprogrammet ”Dead Doctors Dont Lie” den 20 mars 2020 presenterar naturläkaren, veterinären och agronomen Dr Joel D. Wallach denna hypotes till varför coronaviruset har så hög dödlighet i just Italien och berättar vad du ska tänka på för att hålla dig frisk.

Lovande försök med C-vitamin på sjukhus i Kina & USA

Samtidigt som svenska så kallade experter dömer ut all alternativ behandling mot coronaviruset och media hänger ut de som förespråkar sådan behandling som ”charlataner” och ”bluffläkare” kommer optimistiska resultat från andra länder som skrider till handling i stället för att bara prata.

Den kinesiske läkaren Richard Cheng berättar på sin Youtubekanal att ett 50-tal patienter framgångsrikt har behandlats mot coronaviruset med höga doser av intravenöst C-vitamin, rapporterar Nya Dagbladet.

Som ett resultat av denna nyhet har även sjukhus i New York börjat att använda intravenöst C-vitamin i behandling av coronavirussmittade. De patienter som får C-vitaminbehandlingen klarar sig mycket bättre än de som inte får den, rapporterar flera amerikanska media enligt Paul Anthony TaylorDr Rath Foundation.

”Evidensfabriken” går på högvarv
Det står nu klart att skolmedicinen har bestämt sig för att lägga alla äggen i vaccinkorgen. Alla försök till att uppmärksamma alternativa lösningar på virusepidemin angrips snabbt och hårt med de typiskt icke-vetenskapliga metoderna som vi numera är så vana att se och som beskrivs i kåseriet om ”Evidensfabriken”.
Det är naturligtvis viktigt att man förstår de bakomliggande orsakerna till denna häxjakt som just nu pågår mot hälsoprofiler som Annika Dahlqvist, Sanna Ehdin, Peter Wilhelmsson och Katrin Zytomierska. Michael Zazzio gör sina iakttagelser om den inskränkta yttrandefriheten i denna intervju på Nya Tider och beskriver drevet mot Annika Dahlqvist i en annan intervju i webpodden Sverige Granskas.
På sin hemsida reflekterar Lars Bern över den korrumperade skolmedicinen som sviker i denna allvarliga stund och sist men inte minst: Gnistanpristagaren 2019 Sven Erik ”Svara doktorn” Nordins fördjupande analys av historien bakom ”Evidensfabriken”.

Coronakrisen och ekonomin

Vi har nu sett börsfall utan motsvarighet sedan 30-talet. Hur långvariga kommer effekterna på världsekonomin att bli? Kring detta går diskussionerna varma. Här några intressanta iakttagelser:

På Swebbtv kan du höra Lars Bern kommentera statsminister Stefan Löfvens ”nationalistiska”tal till nationen samt ställa frågan om EU kapsejsar; hur kommer det då gestaltas?

EU har pyst ihop som en skrumpen ballong efter Corona, berättar Docent Ingrid Björkman i ett avsnitt på Swebbtv.

Ger Corona en global kris? Nationalekonom Klaus Bernpaintner ger sin bild på Swebbtv.
Läkemedelsindustrins kontroll över hälso- och sjukvården utsätter världsekonomin för en stor risk, enligt Paul Anthony Taylor på Dr Rath Foundation

Annons